Köszönöm szépen a segítségeket! No meg elolvastam a fórum szabályzatot és ehhez tartom magam:$ nem tudom még, hogy melyik apartmanba leszünk, azt majd egy hónap múlva fogom kb. egyébként megy vki pont velünk egy időpontba ráadásul kocsival. De a bolt annyira nem is lényeg ha messze van. Parálián voltam múlt évben és ott 300 méterre volt a hoteltől.
Szia Leni
Mi sem találkoztunk csak az esti sétáink alkalmával,meg hát éjjel
de itt a fórumon már szúnyoginvázióról is olvastam. Az valóban nem volt,de a felkészülés az nem árthat.
Egyébként bár ez nem ebbe a topikba tartozna,Makrigialos mellett van egy sólepárló,ott egy alkalommal valóságos háborút inditottak ellenünk a szúnyogok,még ilyennel soha életemben nem találkoztam
De Nei Porin szerencsére nincs több ,mint amit ellehet viselni
Az a 6 km, valójában megvan 15 is, mivel a Lidl Leptokáriánál van.
Mi ugyan nem a Lidl-ben voltunk, hanem Kateriniben a Championban, mivel épp arra kirándultunk és az árak valamelyest mérsékeltebbek voltak,mint a kis szupermarketekben Nei Poriban, de az biztos, hogy azért a "pár" centért nem utaznék át.
Leptokarián hétfő délelőtt van piac, ha összekötöd ezzel a programmal és egy kis városnézéssel, akkor megéri benézni a Lidl-be. Aztán akár vonattal, akár busszal is visszajöhetsz
Legutóbb BRobert szerkesztette (2009-03-30 16:07:38), összesen 2 alkalommal
Amennyiben elég edzett vagy, akkor fel is tekerhetsz a Platamoni várhoz, de én inkább javaslom, hogy menj oda busszal és visszafelé sétálj. Az is elég barátságos 8-10 km-es séta a vártól Nei Poriba. És közben körülnézhetsz Platamonban is. Azt kalkuláld bele, hogy a vár délután 3-4 körül bezár, tehát ha teheted, akkor a 9 órási busszal fel, majd séta Platamonban, ott egy ebéd, amit aztán lesétálsz Nei Pori-ig és még lesz időtök kifeküdni napozni és fürdeni a délután folyamán
Egy másik egész napos program javaslat Thesszaloniki vonattal. 1 óra 20 perc az út oda. Elég sok a látnivaló, így lesz mit megnézni. Aztán egy délutáni vonattal vissza. Átlag óránként indulnak vonatok visszafelé, de javaslom, hogy amikor reggel-délelőtt megérkeztek, akkor válasszátok ki, hogy melyik vonattal akartok visszajönni, így ahhoz tudjátok igazítani a programot.
Köszönöm szépen a programokat! Ha 8 km akkor én nem tekerek, jó a kisvonat már ha az van-jól kijönne az asztmám azt hiszem. De akkor Platamonba gondolom rövidebb az út.pláne biciklivel. A lidl akkor kilőve, de az, hogy én a nyaralásomon főzöcskézzek, mikor itthon is mindig azt teszem, marad a finom suvlaki és társai. Olvastam róla, hogy nei poriban a legtöbb helyen van már wifi net. Igaz ez? Érdemes laptopot vinni?
Mi ugyan nem a Lidl-ben voltunk, hanem Kateriniben a Championban, mivel épp arra kirándultunk és az árak valamelyest mérsékeltebbek voltak,mint a kis szupermarketekben Nei Poriban, de az biztos, hogy azért a "pár" centért nem utaznék át.
Leptokarián hétfő délelőtt van piac, ha összekötöd ezzel a programmal és egy kis városnézéssel, akkor megéri benézni a Lidl-be. Aztán akár vonattal, akár busszal is visszajöhetsz
A Görög Estet mindenkinek ajánlom! Az egyik legjobb amin voltam valaha. (párom már jártam).
Hangulatos kis várszerű építményben szervezik Anették! Nagyon jól meg van csinálva! Egy estét megér! Kaja-pia dögivel!
Leptokariaban kedden van piac.
Emlékezetem szerint mi hétfőn voltunk ott, de utánna nézek
Leptokariaban kedden van piac.
Megnéztem a képeinket és való igaz, hogy Leptokaián kedden van piac.
Elnézést a hibáért és jamasz-nak köszönöm a javítást