Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3856
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kajdimanka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93862 Üzenet linkje2009-03-29 21:13:27 

Köszönöm szépen a segítségeket! No meg elolvastam a fórum szabályzatot és ehhez tartom magam:$ nem tudom még, hogy melyik apartmanba leszünk, azt majd egy hónap múlva fogom kb. egyébként megy vki pont velünk egy időpontba ráadásul kocsival. De a bolt annyira nem is lényeg ha messze van. Parálián voltam múlt évben és ott 300 méterre volt a hoteltől.
# 3857
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93867 Üzenet linkje2009-03-29 22:24:12 

Szia Leni
Mi sem találkoztunk csak az esti sétáink alkalmával,meg hát éjjel icon_wink.gif
de itt a fórumon már szúnyoginvázióról is olvastam. Az valóban nem volt,de a felkészülés az nem árthat.
Egyébként bár ez nem ebbe a topikba tartozna,Makrigialos mellett van egy sólepárló,ott egy alkalommal valóságos háborút inditottak ellenünk a szúnyogok,még ilyennel soha életemben nem találkoztam icon_redface.gif
De Nei Porin szerencsére nincs több ,mint amit ellehet viselni

# 3858
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93869 Üzenet linkje2009-03-29 23:25:46  Re:

sancho.dl írta:
Én az Éhes Medvét is ajánlom icon_smile.gif Az árak és néhány kép az étkekről a fényképalbumomban icon_smile.gif
Szuperek a fotok. Remelem meg tobbet is csinalsz nyaron. Gratulalok.
# 3859
Leni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93871 Üzenet linkje2009-03-30 07:00:19 

Katus, Ti hova mentek az idén?
# 3860
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93872 Üzenet linkje2009-03-30 07:14:43 

Leni
Lefkada lenne a cél,de meglehet,hogy Nei Pori lesz belőle icon_cry.gif icon_razz.gif

# 3861
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93897 Üzenet linkje2009-03-30 15:17:58  Válasz a #93869. hsz-ra Előzmény #93869

Szia Jamasz icon_smile.gif

Köszönöm szépen. Megígérem, hogy ismét csinálok majd képeket és felrakom őket icon_smile.gif

# 3862
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93898 Üzenet linkje2009-03-30 15:59:05 

Az a 6 km, valójában megvan 15 is, mivel a Lidl Leptokáriánál van.
Mi ugyan nem a Lidl-ben voltunk, hanem Kateriniben a Championban, mivel épp arra kirándultunk és az árak valamelyest mérsékeltebbek voltak,mint a kis szupermarketekben Nei Poriban, de az biztos, hogy azért a "pár" centért nem utaznék át.
Leptokarián hétfő délelőtt van piac, ha összekötöd ezzel a programmal és egy kis városnézéssel, akkor megéri benézni a Lidl-be. Aztán akár vonattal, akár busszal is visszajöhetsz icon_smile.gif

Legutóbb BRobert szerkesztette (2009-03-30 16:07:38), összesen 2 alkalommal
# 3863
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93899 Üzenet linkje2009-03-30 16:03:10 

Kajdimanka,

Amennyiben elég edzett vagy, akkor fel is tekerhetsz a Platamoni várhoz, de én inkább javaslom, hogy menj oda busszal és visszafelé sétálj. Az is elég barátságos 8-10 km-es séta a vártól Nei Poriba. És közben körülnézhetsz Platamonban is. Azt kalkuláld bele, hogy a vár délután 3-4 körül bezár, tehát ha teheted, akkor a 9 órási busszal fel, majd séta Platamonban, ott egy ebéd, amit aztán lesétálsz Nei Pori-ig és még lesz időtök kifeküdni napozni és fürdeni a délután folyamán icon_smile.gif

# 3864
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93900 Üzenet linkje2009-03-30 16:06:38 

Egy másik egész napos program javaslat Thesszaloniki vonattal. 1 óra 20 perc az út oda. Elég sok a látnivaló, így lesz mit megnézni. Aztán egy délutáni vonattal vissza. Átlag óránként indulnak vonatok visszafelé, de javaslom, hogy amikor reggel-délelőtt megérkeztek, akkor válasszátok ki, hogy melyik vonattal akartok visszajönni, így ahhoz tudjátok igazítani a programot.
# 3865
Kajdimanka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93919 Üzenet linkje2009-03-30 20:28:16 

Köszönöm szépen a programokat! Ha 8 km akkor én nem tekerek, jó a kisvonat már ha az van-jól kijönne az asztmám azt hiszem. De akkor Platamonba gondolom rövidebb az út.pláne biciklivel. A lidl akkor kilőve, de az, hogy én a nyaralásomon főzöcskézzek, mikor itthon is mindig azt teszem, marad a finom suvlaki és társai. Olvastam róla, hogy nei poriban a legtöbb helyen van már wifi net. Igaz ez? Érdemes laptopot vinni?
# 3866
Prisoft
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93925 Üzenet linkje2009-03-30 22:00:29 

Itt a Lidl:
http://data.hu/get/1320690/LeptokariaLIDL.kml.html

A KML fájlt akár Google Earth-al is meg lehet nyitni, de az IGO8 poiként kezeli, ha bemásolod a content\userdata\poi\ könyvtárba.

# 3867
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93927 Üzenet linkje2009-03-30 22:39:41 

BRobert írta:
Mi ugyan nem a Lidl-ben voltunk, hanem Kateriniben a Championban, mivel épp arra kirándultunk és az árak valamelyest mérsékeltebbek voltak,mint a kis szupermarketekben Nei Poriban, de az biztos, hogy azért a "pár" centért nem utaznék át.
Leptokarián hétfő délelőtt van piac, ha összekötöd ezzel a programmal és egy kis városnézéssel, akkor megéri benézni a Lidl-be. Aztán akár vonattal, akár busszal is visszajöhetsz icon_smile.gif
Leptokariaban kedden van piac.
# 3868
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94048 Üzenet linkje2009-04-01 13:56:46 

A Görög Estet mindenkinek ajánlom! Az egyik legjobb amin voltam valaha. (párom már jártam).
Hangulatos kis várszerű építményben szervezik Anették! Nagyon jól meg van csinálva! Egy estét megér! Kaja-pia dögivel! icon_smile.gif

# 3869
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94058 Üzenet linkje2009-04-01 16:09:24 

jamasz írta:
BRobert írta:

Emlékezetem szerint mi hétfőn voltunk ott, de utánna nézek icon_smile.gif

# 3870
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94067 Üzenet linkje2009-04-01 18:26:48 

jamasz írta:
BRobert írta:

Megnéztem a képeinket és való igaz, hogy Leptokaián kedden van piac.
Elnézést a hibáért és jamasz-nak köszönöm a javítást icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 257 258 259 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu