Hahó,
Eu kártya ügyben, én lusti is vagyok ás 2 gyerekkel nehéz rohangálni az 20 km-re levő városba intézkedni.
Gondoltam egy merészet és persze az itt olvasottak alapján, feladtam levélben a kérelmet.
Nem kellett munkáltatói éééééés 1,5 hét alatt készült el.
Ez hamar ment.
Vissza tér a remény, hogy nem igaz mindenhol a mondás, miszerint a bürokrácia malmai lassan őrölnek
Nekem az Egri OEP irodában azt mondták csak személyesen lehet átvenni és leadni az EU kártyát és nyomtatványt.
Hivatkoztam a honlapon található postai kézbesítésre, de a hölgy azt mondta csak személyesen lehetséges, kb 15 perc amíg elkészül.
Nem a spórolás itt a lényeg Kissas hanem az OEP-nél sincs mindeki tisztába a dolgokkal.El kell neki mondani hogy hogy is van ez a dolog és ha nem értené meg akkor mondani kell neki hogy olvassa el a hollapjukat és akkor megérti hogy lehet postán is intézni a dolgokat.
Vagy van még egy lehetőség,de én ezt nem hiszem.Hogy ez egyedi dolog és valaki foglalkozik ezzel a dologgal és valaki nem vagyis városokra értem ezt.
akkor viszont 1szerü a megoldás: ajánlva kell feladni és nem kérdezősködni, én is úgy tettem és 15 nap múlva meg is jött, persze a mellékeltem a kért iratok fénymásolatát amit a honlapjukon írtak.