Nem voltam abban a tavernában, viszont tényleg sok szebbnél szebb kis öböl van Kefalos környékén és ami nagyon jó, hogy ember alig van. Volt olyan öböl, ahol csak mi voltunk. Én ezt sokkal jobban szeretem, mint a zsúfolt partokat.
Teljesen egyetértek Veled! Mi sem szeretjük a zsúfolt helyeket, éppen ezért ideális Kos szigete, mert van ez is, az is. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Igazad van !
Szerintem Kos egy olyan hely, ami mindenkinek bejön.
Több generáció is utazhat együtt, mert b iztos mindenki megtalálja ami neki a legjobb.
Kos egy nagyon ideális sziget mindenkinek. Krétán alig találtunk olyan nyugodt, csendes partot, mit amilyenek Koson vannak. Ott mindenhol nagy tömeg van.
Elõször is bocsi, hgoy csak most válaszolok, de nagyon sok a munkám és csak ritkán tudok jönni, de azért jövök, ahogy tudok.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a véleményedet is. Nagyon egy véleményen vagytok a többiekkel, mert mindenki (Valcsika és ferrari is) ezt javasolta.
Köszönöm nektek is Valcsikám és ferrari!
Nagyon szép a kép Valcsi, amit betettél a térrõl!!! Meg a tengerparti része is. Most valahogy jobban szeretném látni Kost, mint Krétát. Talán a sok történelmi emlékek miatt.
Pont ez lett volna a következõ kérdésem, hogy vannak-e Koson hangulatos kis görög utcácskák, de ahogy elnézem ezt az utcai képedet, szerencsére vannak.
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kikötõje is nagyon szép!