Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94852 Üzenet linkje2009-04-14 12:36:23 

Ok!Köszi vitibogi!!!!
# 3902
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94854 Üzenet linkje2009-04-14 12:39:51 

Köszi mindenkinek a képeket (ettika és vitibogi)!Ha véletlenül még valakinek lenn képe a Dora apartman belső teréről azt szívesen fogadom!icon_smile.gif
# 3903
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94856 Üzenet linkje2009-04-14 12:47:39 

Timcsi22 írta:
Köszi mindenkinek a képeket (ettika és vitibogi)!Ha véletlenül még valakinek lenn képe a Dora apartman belső teréről azt szívesen fogadom!icon_smile.gif

A kis telhetetlen icon_exclaim.gif icon_lol.gif

# 3904
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94859 Üzenet linkje2009-04-14 13:41:39 

Nem vagyok telhetetlen csak kíváncsi!icon_smile.gif
A leírások alapján nagyon jó lehet a Dora Apartman!De jobb lenne többet látni belőle...:)Az eddigi képek is jók voltak...de azért mégis!icon_smile.gif

# 3905
Peponi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94865 Üzenet linkje2009-04-14 14:13:00 

Sziasztok!

Egy ideje már lelkes olvasója vagyok ennek az oldalnak, örülök, hogy rátaláltam. Mostanra sikerült átrágnom magam a Nei Pori topicon elejétől a végéig. Bíztam benne, hogy választ találok a kérdésemre, de nem így lett. Szóval segítségért fordulok hozzátok, hátha valaki tud hasznos információval szolgálni.
A nyárra hosszas gondolkodás után Nei Porit választottuk úticélul. Az utazási irodák topicot és ezt is végigolvasva szinte mindig csak ugyanazok az utazási irodák nevével találkozunk. A barátnőmék viszont egy kisebb társasággal egy eddig számomra ismeretlen utazási irodánl, a Campus Clubnál fizettek be. Ők már utaztak velük többször más úticéllal, és mindig nagyon elégedettek voltak.
Mi az idén szeretnénk a társasághoz csatlakozni, de előtte kíváncsi lennék más emberek véleményére, tapasztalalataira.

Ha valaki utazott már a Campus Clubbal, és ismeri Nei Poriban az ő kínálatukban lévő Giorgos házat, azt kérem, hogy írjon pár sort róla. Magáról az irodáról majd érdeklődöm az utazási irodák topicban, de a házról szívesen venném az esetleges tapasztalatokat.
Előre is köszönöm a segítséget.

# 3906
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94871 Üzenet linkje2009-04-14 14:25:39 

Timcsi22 írta:
Nem vagyok telhetetlen csak kíváncsi!icon_smile.gif
A leírások alapján nagyon jó lehet a Dora Apartman!De jobb lenne többet látni belőle...:)Az eddigi képek is jók voltak...de azért mégis!icon_smile.gif

Az idén 3D képeket fogok minden apartmanróóóóóóóóóóóóól csinálni icon_lol.gif
Nem tudom hogy neked mi kell,de minden szögből nem fotóztam le a szobát és a konyhát az igaz,de szerintem a lényeg az látszik....
De remélem az idén te minden szögből le fogod kattingatni és felrakad ide nekem,hogy nosztalgiázzak egy kicsit...

De ha gondolod a tranzitszállásom Platamonasban lesz úgy is át akarok nézni egy kicsit és akkor bekéretözök valakihez és csinálok 1000 képet az apartman minden zugáról.. icon_wink.gif icon_lol.gif

# 3907
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94877 Üzenet linkje2009-04-14 14:39:15 

Nem kell gúnyolódni! Én csak azt szerettem volna tudni,hogy vannak-e még képek, lehet hogy van olyan, aki más szögből fényképezett és még jobban látszanak a helyiségek! Ennyi! Egyébként biztos, hogy le fogom fényképezni, ha nem is minden szögből, de megpróbálok jó képeket csinálni!!!icon_smile.gif
# 3908
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94883 Üzenet linkje2009-04-14 15:12:32  Válasz a #94877. hsz-ra Előzmény #94877

Sorry,de poénnak szántam,de látom nem veszed a lapocskát...
Elnézést kérek szánom bánom minden bűnöm és szaladok is a papbácsikámhóz vezekelni icon_razz.gif

# 3909
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94893 Üzenet linkje2009-04-14 15:54:10 

Ok! Rendben! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
# 3910
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94908 Üzenet linkje2009-04-14 17:17:17 

Szia Peponi,

A tavalyi évben biztos, hogy volt valaki a Capus Clubbal a Giorgos házban. Emlékszem, hogy szóba került ez az ingatlan, és bár tudtam-tudtuk, hogy hol van, de sajna nem sok mindent találtunk róla a neten...
Javasolnám, hogy írj azon fórumos társunknak privát üzenetet a részletekért, aki ott volt a tavaly, biztos szívesen segít icon_smile.gif

# 3911
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94909 Üzenet linkje2009-04-14 17:20:15 

Timcsi22 írta:
Nem kell gúnyolódni! Én csak azt szerettem volna tudni,hogy vannak-e még képek, lehet hogy van olyan, aki más szögből fényképezett és még jobban látszanak a helyiségek! Ennyi! Egyébként biztos, hogy le fogom fényképezni, ha nem is minden szögből, de megpróbálok jó képeket csinálni!!!icon_smile.gif

Kedves Timcsi22,

pontosan mire lennél kiváncsi, ami nem látszik cserrobi képein ? icon_smile.gif

# 3912
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94910 Üzenet linkje2009-04-14 17:24:35 

BRobert írta:
Timcsi22 írta:

Kedves Timcsi22,

A spájz és a gardrob érdekli icon_lol.gif icon_twisted.gif

# 3913
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94911 Üzenet linkje2009-04-14 17:25:48 

cserrobi írta:
BRobert írta:
Timcsi22 írta:

Kedves Timcsi22,

A spájz és a gardrob érdekli icon_lol.gif icon_twisted.gif

ejnye robi... icon_smile.gif

# 3914
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94913 Üzenet linkje2009-04-14 17:28:54 

BRobert írta:

ejnye robi... icon_smile.gif

Ma belém szált a kis icon_twisted.gif

# 3915
Timcsi22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94929 Üzenet linkje2009-04-14 19:26:30 

Jók cserrobi képei is!Semmi probléma velük!Nagyon örültem, hogy legalább már ennyit láttam az apartmanból!
Csak én kicsit nagyobbra számítok!3an megyünk, a párom és még egy haver 4 fős apartmanba!
Nos, nekem a képekből az jött le, hogy van 1 franciaágy és +1 egyszemélyes ágy egy légtérben!És az azért nekem nem nagyon tetszene,hogy ha 3an aludnánk egy szobában...némi magánéletre azért szükség van...és szeretnénk néha azért kettesben is lenni.
Tehát azért vagyok ilyen kíváncsi az apartman belsőterével kapcsolatban, mert lehet, hogy valaki márt volt,hasonló helyzetben, és talán vannak képei is!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 260 261 262 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu