Nem vagyok telhetetlen csak kíváncsi!
A leírások alapján nagyon jó lehet a Dora Apartman!De jobb lenne többet látni belőle...:)Az eddigi képek is jók voltak...de azért mégis!
Egy ideje már lelkes olvasója vagyok ennek az oldalnak, örülök, hogy rátaláltam. Mostanra sikerült átrágnom magam a Nei Pori topicon elejétől a végéig. Bíztam benne, hogy választ találok a kérdésemre, de nem így lett. Szóval segítségért fordulok hozzátok, hátha valaki tud hasznos információval szolgálni.
A nyárra hosszas gondolkodás után Nei Porit választottuk úticélul. Az utazási irodák topicot és ezt is végigolvasva szinte mindig csak ugyanazok az utazási irodák nevével találkozunk. A barátnőmék viszont egy kisebb társasággal egy eddig számomra ismeretlen utazási irodánl, a Campus Clubnál fizettek be. Ők már utaztak velük többször más úticéllal, és mindig nagyon elégedettek voltak.
Mi az idén szeretnénk a társasághoz csatlakozni, de előtte kíváncsi lennék más emberek véleményére, tapasztalalataira.
Ha valaki utazott már a Campus Clubbal, és ismeri Nei Poriban az ő kínálatukban lévő Giorgos házat, azt kérem, hogy írjon pár sort róla. Magáról az irodáról majd érdeklődöm az utazási irodák topicban, de a házról szívesen venném az esetleges tapasztalatokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
Nem vagyok telhetetlen csak kíváncsi!
A leírások alapján nagyon jó lehet a Dora Apartman!De jobb lenne többet látni belőle...:)Az eddigi képek is jók voltak...de azért mégis!
Az idén 3D képeket fogok minden apartmanróóóóóóóóóóóóól csinálni
Nem tudom hogy neked mi kell,de minden szögből nem fotóztam le a szobát és a konyhát az igaz,de szerintem a lényeg az látszik....
De remélem az idén te minden szögből le fogod kattingatni és felrakad ide nekem,hogy nosztalgiázzak egy kicsit...
De ha gondolod a tranzitszállásom Platamonasban lesz úgy is át akarok nézni egy kicsit és akkor bekéretözök valakihez és csinálok 1000 képet az apartman minden zugáról..
Nem kell gúnyolódni! Én csak azt szerettem volna tudni,hogy vannak-e még képek, lehet hogy van olyan, aki más szögből fényképezett és még jobban látszanak a helyiségek! Ennyi! Egyébként biztos, hogy le fogom fényképezni, ha nem is minden szögből, de megpróbálok jó képeket csinálni!!!
A tavalyi évben biztos, hogy volt valaki a Capus Clubbal a Giorgos házban. Emlékszem, hogy szóba került ez az ingatlan, és bár tudtam-tudtuk, hogy hol van, de sajna nem sok mindent találtunk róla a neten...
Javasolnám, hogy írj azon fórumos társunknak privát üzenetet a részletekért, aki ott volt a tavaly, biztos szívesen segít
Nem kell gúnyolódni! Én csak azt szerettem volna tudni,hogy vannak-e még képek, lehet hogy van olyan, aki más szögből fényképezett és még jobban látszanak a helyiségek! Ennyi! Egyébként biztos, hogy le fogom fényképezni, ha nem is minden szögből, de megpróbálok jó képeket csinálni!!!
Kedves Timcsi22,
pontosan mire lennél kiváncsi, ami nem látszik cserrobi képein ?
Kedves Timcsi22,
Kedves Timcsi22,
Jók cserrobi képei is!Semmi probléma velük!Nagyon örültem, hogy legalább már ennyit láttam az apartmanból!
Csak én kicsit nagyobbra számítok!3an megyünk, a párom és még egy haver 4 fős apartmanba!
Nos, nekem a képekből az jött le, hogy van 1 franciaágy és +1 egyszemélyes ágy egy légtérben!És az azért nekem nem nagyon tetszene,hogy ha 3an aludnánk egy szobában...némi magánéletre azért szükség van...és szeretnénk néha azért kettesben is lenni.
Tehát azért vagyok ilyen kíváncsi az apartman belsőterével kapcsolatban, mert lehet, hogy valaki márt volt,hasonló helyzetben, és talán vannak képei is!