#1760622011-09-26 21:32:25 Válasz a #176056. hsz-ra
Igen a Grand Tours iroda, Busszal utaztat, de egyénileg utazóknak is biztosít szobákat, így nyugodtan mehetsz repülővel . Skala.-n 3 appaartmanjuk van, jók a szállások, kifogástalan tisztaság, folyamatos takarítás, ágynemű és törölköző csere hét közben is.Az idegenvezető , a Marcsi nagyon kedves és segítőkész. Szerintem a transzfert, vagy esetleg a bérautót is elintézi neked a Marcsi s a reptéren várnak. Vagy, ha nem ezzel az irodával veszel ki szállást, neten is tudsz foglalni.
Nekem nagyon tetszik a Mounda beach hotel appartman az Skala-tól 4 km,.re van. s ott nagyon jó a strand.- homokos, sekély, tiszta.
http://www.facebook.com/moundabeach. De rengeteg szállás van a neten.
A Grand Tours-osok szállásai nem drágák.
Köszönjük Marcsi!Lehet hogy szükségünk is lesz rá,mert ha úgy jön össze akkor a fiam Londonból repül hozzánk.Ha összejön,de reméljük,mert az idén a nyaralásunk előtt 2 héttel ment ki és ezért nem tudott velünk lenni.
Én mindkét szigetet ajánlom. Mindkettőn legalább egy hetet minimum el kell tölteni, mi tavaly voltunk Zakinthoson idén, pedig Kefalónián. Összességében Kefalónia jobban tetszett, hihetetlenül tiszta a víz bárhová is mész a szigeten, viszont Zakinthoson az igazán szép helyek jobban "ütöttek". Gondolok itt Navaggio-ra, Vromira, délen Agios Nikolaosra a kis templomocskával a tengerparton és a kihagyhatatlan kristálytiszta vízre.
Szerintem mindkét szigetet érdemes felfedezni ( Kefalónia még nekünk sem volt meg )
Zantéra elég lehet egy hét, de Kefalóniára semmiképpen sem
Mármint akkor, ha szerettek sok mindent látni
Sziasztok!
Kefalóniát nem szabad kihagyni.....ámulatba ejtő, nyugalom, tisztaság felső fokon, változatos növényzet, van kopárság is de az fehéren vakít a tenger kék színjátékával contrast, a rengeteg citromfa, s a virágok tömkelege, a hegy őfensége.........s a gyönyörű beach-ek.
Döbbenetesen szép a Myrtos öböl.
A szállásunk Skalan volt nagyon elégedettek voltunk. Fiskardoba érkeztünk Lefkadáról kompoztunk a Vassiliki kikötőből autóval voltunk.
#1763122011-10-07 10:15:31 Válasz a #176307. hsz-ra
andok zene ...a Cd-t (Andean Music) Sartin vettem 3 éve.. aki volt már Sartin tudja, hogy van a téren egy Indián művész-zenész aki festeget, s ők árulják a Cd,-ket is.
Nálunk is sokat szól ez a zene, főképp, ha Görögbe utazunk.
Néhányat meg találsz a yutub.-on is
http://www.youtube.com/watch?v=HdRsXA_P1AY
Egy hete már,hogy hazaérkeztünk erről a csodálatos szigetről.Megprobálok egy rövidke beszámolot irni azoknak akik csak gyalogos utazók. Mi is sok segitséget kaptunk,köszönet érte.Bizonyos szempontból csalodtam,mert a közlekedés pocsék volt ,igy hiába szerettünk volna buszozni,nem sikerült.A taxit me g se probáltuk,mert gondolom jó drága lett volna.De ezzel együtt bármikor visszamenénk.Aki ide tervezi a nyaralást bátran vágjon bele csodaszép helyeket ismerhet meg.