#1269132010-02-25 11:16:03 Válasz a #126850. hsz-ra
Szia! Sancho-val jó szigonyosok lennénk biztosan!
Én Thassoson az első 5 percben leamortizáltam a békatalpakat, amiket a párom vett......Még sose volt előtte a lábamon, s amikor elindultam bennük a vízbe, sikerült eltörnöm.....sün-elleni cipőnek még jó lesz.....
Ja, jut eszembe: én nem vagyok egy horgász-típus, de kíváncsiságból szeretnénk "pecázni" a tengerben. Ha kifogunk valamilyen halat, az ehető, vagy lehet, hogy nem jó a húsa?
A búvárkodásom elég érdekesen indult. Elmentem az egyik multiba hogy vegyek egy szemüveget. Valamiért volt egy gyanúm ezért kibontottam... Jól tettem. Az orrom nem fért el benne Ezekután az egyik kollégám adta kölcsön a szemüvegét és békalábát. De amikor lemerültem vele, nemsokára elkezdett becsorogni oldalt a víz... Úgyhogy túl sokat nem tudtam vele kezdeni. De azért egy tarisznyarákkal találkoztam, aminek az lett az eredménye, hogy amikor közöltem a közelemben állókkal, hogy itt egy kis rákocska, mindenki fejvesztve menekült ki a vízből. Szegény rákocska is menekült, úgyhogy így ért véget a kis vizi kalandom
#1269632010-02-25 18:29:47 Válasz a #126951. hsz-ra
De hiszen a fotódon nincs is nagy orrod Sancho! Én szerencsére nem félek a rákoktól, kis merítőhálóval fogtunk is néhányat, de szemrevételezés után vissza is engedtük őket.
Sancho dl! Az nagyon lényeges, hogy jó legyen a szemüveg mer külünben kínlódás az egész. Puha szilikonos a legjobb ha szárazon felprobálod az a jó ha rávákunozódik a fejedre. Üdv Erika
Felpróbáltam de lenyomta a szaglószervemet Nagyon drágát nem akarok venni, hiszen ez elég egyedi dolog lenne. A Balatonon, vagy a kádban a lehető legritkábban használok búvárszemüveget
Majd azért körbenézek. Még van egy kis időm felkészülni
#1270372010-02-26 09:16:03 Válasz a #126799. hsz-ra
Valószínűleg Porto Carras-ról van szó. Valóban nem a legszegényebb réteg nyaraló helye. Egyébként negyon híres bortermelő vidék. A borkombinátba be lehet jutni, lehet kóstolni és vásárolni is. Az árak 1-2 €-tól 3-400 €ig /palack.....
Köszönöm a választ a dombbal kapcsolatban. Tudna esetleg vki küldeni a Stelitsa II. apartman szobáiról képeket? timi1202 kukac freemail.hu. Meg a Paris apartman belsejére is kíváncsi lennék. E két hely között vacillálunk. Vélemények róla?
#1270432010-02-26 09:47:40 Válasz a #127040. hsz-ra
Timi!
Melyik Paris Apartmanra gondolsz, mert mint kiderült kettő is van. A Dias Zeus által reklámozott Parisba, amibe mi is megyünk a Dias lapján vannak képek. A másik, amit állítólag az Apollon reklámoz, én is csak kívülről láttam képeket...
#1270562010-02-26 12:05:15 Válasz a #126973. hsz-ra
Pedig a képen olyan kis filigránnak látszik .....
Nekünk még van tavalyelőttről egy doboznyi rák, amiket össze kellene ragasztani, mert út közben valahogy összetörtek. Ezeket a parton szedtük, már nem éltek. Na meg a barátnőm padlásán egy nagy kupac tengeri sün váz, amiket már éppen ideje lenne szétosztani a tavalyi nyaralós társaságunknak..... . (Rab szigeten voltunk Loparban.)
Ezeken kívül van egy nagy, érdekes formájú üvegem, amibe kagylókat gyűjtök. Legelőször a román tengerpartról hoztam, aztán jöttek sorba a görög nyaralások, és már tele az üveg......Az idén kell egy új.....
Tegnap nosztalgiáztam: előszedtem a Sartin készült képeket, hát el bírnék viselni az idén is egy-két hetet ott......