Sziasztok!Olyan undorító mocsok irodát mint az Aeolus,még nem láttam!Tavaly Zakynthoson Laganasban voltunk a Zefiros apartmanban!Kritikán aluli mocskos szállás!Az egész apartman környezete undorító s fele nem igaz a katalógusukban megjelentetett képeknek,leírásoknak!A kinti Aeolusos idegenvezető is egy hozzá nem értő köcsög!Az még hagyján hogy görögül nem beszél,de felhívva figyelmét hogy lehetőleg frissítsék az apartmanról leírtakat és képeket erre ígéretet tett!Ehhez képest az idei katalógusban ugyanazokkal a képekkel hirdetik tovább szállásukat!Senkiházi szlovákokat raktak szomszédnak akiknek végig hallgatnunk kellett a csescsi-bescsi hangoskodásukat s csak nehezen tudtam megállni hogy ne élezzem ki tovább az amúgy is oly felhőtlen magyar-szlovák viszonyt!Moslék az egész iroda úgy ahogy van!!!!
Sziasztok! Ma beszéltem az Ibusztól egy hölggyel az "alkudj és nyaralj" kapcsán, és már a repülős önellátós apartmanok esetében a június 21-es időpontra nem lehet foglalni, a június 14-re van még néhány hely. Fel van adva a lecke...
Minike08 sajnos nem tudom, ez érdekelt, mert mi most csak ekkor tudnánk menni.... szerintem a főszezonban lehet még esély, mert ott nem túl olcsóak már az utak.
A kommentek aranyosak... , de a Bodri itt van eltemetve: "...A hurrá nyaralunk.hu csak egy közvetítő weblap. Nem ezt kell választani és kész, hanem olyat, aki az adott terület közvetlen utazási irodája..." És akkor még mindíg "van teve egypúpú, két púpú, sőt..."
#1306112010-04-07 20:45:28 Válasz a #130516. hsz-ra
Knut! Azért, mert valami félresikerült, a rossz tapasztalatot más hangnemben is tálalhatod...
Hidd el, hogy nem az idegenvezetőn múlik a képek frissítése, és fogadd el, hogy vegyes nációjú irodánál nem feltétlenül magyar lesz a szomszédod (ami egyébként sem garancia semmire). De tovább megyek: ha magyar irodával utazol, sem biztos, hogy magyar szomszédot kapsz, mert mi van, ha nem bérlik az egész apartmanházat...?
Remélem, azért jól éreztétek magatokat attól függetlenül, hogy a szállás más volt képen mint a valóságban.
#1306142010-04-07 21:45:09 Válasz a #130611. hsz-ra
Folytatnám Pontikos gondolatmenetét: bármilyen nemzetiségű utas között van hangos és csendes.
Volt már nagyon zajos német és nagyon csendes német szomszédunk, aztán nagyon zajos görög is volt , de volt csendes görög is, továbbá nagyon szimpi, csendes amerikai és olyan zajongó, részeg amerikai társaság is, hogy csak na! angolból is fogtunk ki ilyet és olyat is.
Sajnos ezekhez az "élményekhez" az is hozzájárul, hogy a görög apartmanok falai papírvékonyak, a hangszigetelés gyenge. Ez alól kivételt csak a 4 vagy ennél több csillagos hotelek képeznek.
Dehát mi nem azért megyünk Görögországba, mert a görög szállások olyan szuperek és biztos vagyok benne, hogy topiktársaim nagy része is így érez.
#1306162010-04-07 22:19:09 Válasz a #130614. hsz-ra
Tovább folytatnám Mediterraneo és Pontikos gondolatmenetét: mi utaztunk igen érdekesen viselkedő magyarokkal is, ugyanis az egész repülő zengett tőlük, mert azzal szórakoztak, hogy időnként (mikor légörvénybe kerültünk) felkiáltottak, hogy most fogunk lezuhanni és hangos hahotázás közepette figyelték a reakciókat. Mondhatom igen "élvezetes" volt velük utazni. Utaztunk viszont már többször szlovákokkal, abszolút csendesek voltak az utazás alatt is és az apartmanban is.