Én sem maradok ki a jóból
A jövõ héten 3 vizsgám lesz. Atomhéjfizika, környezetfizika, és didaktika.
Pillanatnyi problémám az , hogy nem találtam smile-t ami a fejemet tükrözné most, annyira búsulok a vizsgák miatt. Kis öröm ez a fórum, sõt már az oldal kék színe segít túlélni ezeket a napokat.
Igazán nincs mint, örülök, hogy én is tudok addni valamit ennek klassz csapatnak, mert itt mindenki nagyon segítõkész. Jó itt lenni. Remélem sikerül neketek a nyaralás, hát sok program az biztos, de szerintem így izgalmas kis nyaralás lesz, de után piheni kell majd. Majd a nyaralást kell kipiheni. Hát az igazat megvalva én is sok mindent terveztem. Athen, Thessaloniki, Katerini (szerelmesek parkja), Makrigialos (sólepárló) és persze kvadozás a környéken és majdnem mindig máshol pancsolni, be szeretném járni a környéket és ahol jó helyet találunk akkor ott fogunk fürdeni.
Kívánom, hogy sikerüljön mindent megnézni és bejárni és érezzétek jól magatok, persze mindenkinek ezt kívánom.
Ha valakinek nem válaszoltam, akkor ezer bocsánat. Megkérlek tegyétek fel mégegyszer. Végig olvastam a fórumot, amit legalábbis kihagytam, sok volt a tennivalóm. De válaszolok mindenkinek.
Úgy irigyellek Benneteket, még ha pár hónap is van hátra, de mentek Paralia-ra! Tavaly ilyenkor már én sem bírtam magammal, pedig mi szept. 4-11-ig voltunk. Igaz mire Ti nyaraltok, arra mi már végre kezünkben tarthatjuk drága kisfiunkat Ezzel ezer paralia-i nyaralás sem ér fel.
Brayem!
Szerintem is nagyon sok progit próbálsz véghez vinni, de hogy mondjak egy jó hírt is: az iszappakolás a quad túra része, tehát arra nem kell egy külön nap (sólepárló, tekik, flamingók, kagylóvadászat, füge... mind-mind benne van) Mi is egy hétre voltunk és a köv. porgramokra mentünk: Olympos, Meteorák (ezt ki nem hagynám semmi pénzért), quad túra, és Katerini. Olymposban az a jó, hogy rengeteg helyet megnéztünk menet közben, most nem tudom leírni a kis görög falvak nevét, de mind gyönyörû. Athént nem sokat dicsérték, rohanás az egész. Szerintem Nektek még a kalózhajó jönne be, nagyon nagy buli. Lakatlan szigetre visznek el és ott süt a kapitány halat, virslit mindenkinek. EGész úton buli van, és lelátni a tengerben a 10 m-es mélységbe is. Útközben vhol lehorgonyoz és úszomellénnyel lehet fürödni. Sajnos nekünk nem jött össze a viharjelzések miatt, de ha legközelebb eljutunk, biztos nem hagyjuk ki. AMúgy hajnalban a Cocusnál csodás kagylókat lehet találni a vizben, tenyér nagyságúakat. Mikor nyugis a víz, nem hullámzik annyira (igaz ilyen nehéz kifogni )
Úgy döntöttem teszek fel én is albumot, igaz még nem tudom hogy kell, de akkor meg tudjátok nézni mirõl is beszélek.
Szia Aladina! Melyik hajóra akartál menni? Mert ha bárkit érdekel az Arian programja, azt szívesen el tudom mondani priviben, mert ez nem a reklám helye (én abban dolgozok).Tényleg jó buli, mindig tök jó hangulat szokott lenni (na jó, az esetek 90%-ban).
Akit érdekel szóljon nyugodtan
A flamingokat és a tekiket Makrigialos felé lehet látni? Tudod merre kell menni pontosan? Sólepárló merre van pontosan Makrigialoson belül? Mert a párommal kettesben szeretnénk elmenni kvaddal, mert jó kis pancsihelyeket néznénk.
Huh... sikerült feltölteni a képeket, ha minden igaz Remélem meg tudjátok nézni, kommentet most nem írok hozzá, majd késõbb, ha még lehetséges.
Pöpi!
Fogalmam sincs melyik hajóval akartunk menni, ez is fakultatív lett volna, a Grand tours-os szervezéssel.
Imi!
A tekik és a flamingók nem Makrigyaloson vannak, hanem vhol félúton, egyedül nem találnék oda az tuti. Elindultunk Katerini felé a quaddal, aztán vhol lementünk jobbra és ott volt a Nemzeti park. De hogy pontosan hol, arról foglmam sincs
Szivesen utaznék Paraliára az idén is,de a barátnõm nem tart velem.
Tartok tõle egyedül nekivágni az útnak, van esetleg valaki aki szintén egyedül utazna?
1. pörög a topic
2. én kb tudom merre mentünk a tekikhez, oda is találnék, de most elmondani nem tudom. Kb annyit tudok mondani hogy végig a part és a Makri. felé vezetõ aszfaltút között jártunk. Ez többnyire földút volt. Belépõ nincs. ( tudom nem a reklám helye de: Panos nagyon jó fej. Ha megvan a létszám - mi 8-an mentünk - akkor szerintem rávehetõ)