#1272452010-02-27 17:18:02 Válasz a #127241. hsz-ra
Papamaci!
Mi is oda szerettünk járni!
Az egy nagyon jó hely. Minden van és tényleg olcsó!
Nekem nem ugrik be, hogy melyik az az Emanuell étterem, de majd megkeressük!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat a piacos kérdésemre:) Én csak szeretek minden helyen megnézni, hogy mit árulnak és friss "háztáji" dolgokat vásárolni. No meg az is érdekes, hogy a kofák , öreg nénik stb. ahogyan árulnak és esetleg pár szót megértve , talán inkább az érzés amit szeretek a piacokban.
Még egyszer köszönöm.
Az Emanuel a parti sétányon kb középtájon van.
Nagyon jó náluk a vegyes tengeri tál.
Van rajta minden és bőséges.
Mi hárman vacsitunk ott kértünk 3 vegyes tengeri tálat egy görög salit három hasábbirgonyát egy czacikit kettő korsó és egy pohár sört ami 3 dl és mindezért fizettem 32€-ót.
Vacsi után ajándék 3 jégkrém.
Szerintem ez magáért beszél.
Vacsora közben oda jött a tulaj és tört magyarsággal megkérdezte, hogy meg vagyunk-e elégedve a kiszolgálással és a minőséggel.
Ott lehetett érezni a vendégszeretetüket.Igaz mindig telt ház volt náluk.
Mi is oda szerettünk járni!
Az egy nagyon jó hely. Minden van és tényleg olcsó!
Nekem nem ugrik be, hogy melyik az az Emanuell étterem, de majd megkeressük!
Az a hely ami számomra a legnagyob csalódás volt
Ök váltig álították hogy bárkit jól lakatnak hát én ipeg ettem söt szerintem aki ugy érzi hogy kicsit többet meg tud enni az átlagnál az nyugotan hanyagolhatja ezt a helyet az adagok KB: 60-70kg-os embereknek való
Én a 100-kg-al sajnos csak mazsolásztam amit adtak sajna nekem csak elő étel volt
A poén az hogy amikor oda érkeztünk és este volt ez a idegenvezető álltal ajánlunk éttermek cimű este akkor volt az hogy pont oda mentünk Emanuell ott kaptunk egy deci bort és akkor mondták hogy náluk még sennki nem ment el éhesen
Lehett hogy én voltam az első aki nem lakot jól és állítom hogy sokal jobb és finomabb étermek vannak SARTIN nem kell hinni senkimek ki kell próbálni a többi helyet is
A másik dolog sokan azért mennek oda mert van magyar étlap
sok helyen van de nem biztos hogy azért kell egy étterembe menni mert van magyar étlap
Sőt bátran ajánlom azokat a helyeket ahol nincs és nem is tudnak magyarul sokkal jobban megértetem magam angol némi görög vegyessel hogy mit szeretnék és meg is szoktam kapni
Egyszer volt hogy nem azt kaptam amit akartam ez volt Thassoson
és azonal kicserélték és ők kértek bocsánatott
Szerbiában 2009. december 11-től rendkívül kemény szigorítások léptek életbe a közutakon!
A változások többsége a külföldieket, így akár Téged is érinthet. Egy jónak igérkező Sarti kirándulást megkeserítheti:
Elveszik a jogosítványát annak, aki óránkénti 50 kilométerrel túllépi a sebességkorlátozást, de akár pénzbüntetést és egyhavi elzárást is kaphat.
Ellenőrzéskor, igazoltatáskor a vezetőnek tilos kiszállni a kocsiból! Amennyiben erre nem a rendőr szólítja fel, támadási szándékként értékelik és 55 eurós büntetéssel honorálják.
Dupla büntetést szabnak ki az elkövetőre, ha a szabálysértés idején egy vagy több gyermek is tartózkodik a gépjárműben.
#1272702010-02-27 18:46:53 Válasz a #127266. hsz-ra
Én csak akkor szállok ki amikor tudom, hogy bűnös vagyok, és lássa, hogy tisztelem.
Ha nincs gáz akkor csak csücsülök a helyemen.
- Támadásnak véli…. Vicccccc
#1272732010-02-27 19:20:44 Válasz a #127183. hsz-ra
Szia Saturn!
Nos múlt nyáron én is kiraktam az erkélyre a már említett rákocskát és mikor a szél kifújta a hamutartóból, akkor akik elsétáltak az erkély mellett igen csak érdekesen lestek és többen meg is jegyezték, hogy egy vadállat van az erkélyünkön Tengeri csillagot is csak boltban láttam eddig. Jó lenne idén összeszedni néhány állatkát...