#1490152010-08-14 15:27:21 Válasz a #148990. hsz-ra
Szia!
Én akkor Paxost választanám!Már csal a delfinek miatt is...
A BBQ semmi extra,kiköttök egy hajóval egy csendes szigetnél,ahol adnak egy szelet sült húst,salátával és közben pancsizhatsz meg kagylót gyűjthetsz!
Bár ahova te mész,az a legszebb helyek egyike Korfunak,tehát megérné azt is befizetni.Másrészről ,ha meg béreltek autót,akkor meg oda mentek és ott álltok meg a tengerben gyönyörködni,ahol csak akartok és Paxos meg külön sziget,ahova hajóval juthattok csak el és szinten lehet menni a helyi irodával.
A helyi irdoák is szerveznek ilyeneket és nem is keveset!
Mi a Zorbas apartman-ba voltunk egy hetet ígértem, hogy írok róla ha hazajöttem.
Nem tudok rosszat mondani róla, de nekem mégis marad a Flamingó apartman ami szintén Moraitikán van az sokkal családiasabb, valahogy szimpatikusabb volt. A Zorbas nagyon kellemes volt, szép tiszták a szobák jól felszereltek az apartmanok. Viszont nekünk az ablakunk a hátsó kertre nézett ami a főúthoz közel van szemben egy 24 órás étterem ami éjszaka a helyiekkel van tele akik elég hangosak. Ha valakinek a medence felé néz az ablaka ott meg egész nap szól a zene nekem kissé zajos volt. Ez csak azért gond mert a légkondi nap 10 euró pluszba a négyágyas apartmanba és a zaj miatt nem tudtunk éjszaka nyitott ablaknál aludni pedig olyankor már kellemesen lehűl a levegő. Korrekt hely, de jövőre inkább megint a Flamingót választjuk ott a tulaj nagyon barátságos igazi görög hangulata van jókat lehet velük beszélgetni is.
#1497192010-08-20 20:53:02 Válasz a #149713. hsz-ra
Ez még véletlenül sem a szerelmesek csatornája. Itt halt meg Gösi Zoltán aki kimentett egy embert, majd ő maga belefulladt a vízbe. A szerelmesek csatornája ettől balra található kb 250méterre.