Össze fogunk futni !!!!!!
Röhögünk majd egymáson milyen barnák lettünk a napon
Nézzük majd a csajokat
És nagyokat dumálunk
Ouzo-val múlatjuk a sziesztát amitõl erõsek leszünk
Este meg egy kis buli vagy házibuli( apartmanbuli)
Panos egy ki..szott jó fej fazon. Képet tudnék feltenni róla ha nem sérteném a személyiségi jogait. De lehet hogy másról teszek fel képet, amin véletlenül ott van( de csak ha gondoljátok ). Panos egy görögországi jobbkeze mindenkinek ! Mindenben segít ( mint valami kiscserkész ). Nekem két éve nagyon nagyot segített egy olyan dologban ami majdnem elcseszte az egész nyaralásunkat. Mindezt úgy hogy nem is az õ apartmanjában laktunk. Ne is mondjam rá egy évre hozzá mentünk, és idén is.
Ja és van egy bárja az apartman földszintjén abban keveri a jobbnál jobb koktéljait.
Jowissa-nak igaza van a quad túrát és Panost illetõen is. Tényleg végig a betonút és a part között mentünk, ott a Nemzeti park. Panosról én tettem fel képet, tuti nem ellenkezne ha látná, iszonyat jó fej, van honlapja is, de most pontosan nem tudom a címét. Kinyomozom és megnézhetitek. Azt sem tudom miért nincs fennt a fotóalbumom Du. azzal szórakoztam másfél órá-t, mire feltöltöttem és ha most elvesztek.... morci leszek
További szép estét mindenkinek!
Én is megnéztem dobodora képeit, de Panost sehol nem látom! Hol vannak már az én fotóim??? Enyémen egyértelmûen tudjátok: a fekete pólos srác, aki a tekit fogja, illetve a bárjáról is van egy kép, amit feltettem. Talán holnap