#1272802010-02-27 19:33:05 Válasz a #127253. hsz-ra
Lafka80. Neked csalódás Emanuel, nekünk már 3 éve meg öröm. Sarti viszonylatában az, hogy a tulaj tört magyar nyelven szól hozzád az nálam sok sok plusz pont. Igaz, hogy töri a nyelvünket de én már hallottam viccet is mesélni magyarul. A konyhája meg nem rosszabb a többi Sartin találhatónál. Vacsora közben a WiFi-t is engedi a lap topunkkal. Néhol ezért fizetni kell. Az ingyen desszert a mi esetünkben pedig dinnye volt.
Lafka80. Neked csalódás Emanuel, nekünk már 3 éve meg öröm. Sarti viszonylatában az, hogy a tulaj tört magyar nyelven szól hozzád az nálam sok sok plusz pont. Igaz, hogy töri a nyelvünket de én már hallottam viccet is mesélni magyarul. A konyhája meg nem rosszabb a többi Sartin találhatónál. Vacsora közben a WiFi-t is engedi a lap topunkkal. Néhol ezért fizetni kell. Az ingyen desszert a mi esetünkben pedig dinnye volt.
Wifi nagyon sok helyen van ingyen ezért nem kell étteremmbe menni
És én nem azt irtam hogy rossz a konyha csak azt hogy mennyiségre gyenge de kinek a pap kinek a paplan
Van még számos étterem
#1273292010-02-28 13:32:04 Válasz a #127273. hsz-ra
Szia Sancho! Tengeri csillagot-élőt- legelőször Sartiban az ófalu felőli kikötóben találtam, de annyira pici volt, hogy széttöredezett, mire hazaértünk. Utána Thassoson sikerült egyet találni, kora reggel, szintén a kikötőben. Ez szép narancspiros volt, haza is hoztuk, de már kifakult. A Thassos albumomban látható fotón. Tavaly Horvátországból sokat hoztunk, szívesen adok belőle egyet, ha szeretnéd.
#1273672010-02-28 19:22:23 Válasz a #127336. hsz-ra
Sancho! Ha adsz e-mail címet, küldök róluk fényképet, mert én ide nem tudtam még beszúrni, hiába olvastam el a menetét. Majd Lefkadán is gondolok rád, és ha lesz, hozok neked is.
Hülyeséget kérdeztem akkor, amikor arra voltam kíváncsi, hogy visztek-e majd Sartira valami hazait? (Pálinka, fűszerek stb.)
Csak azért kérdezem, mert senki sem válaszolt
Mert lehet, hogy esetleg a kint fogott, friss(!) tengeri herkentyűk elkészítésekor ezekkel megbolondítva új ízeket is lehetne kihozni. Nem?