Mi Sidariban voltunk és a szerelmesek csatornájánál nagyon hideg volt a víz! Moraitikán állítólag valamivel melegebb. Aki utazik Paelokasztricát ne hagyja ki!! Az egyik legszebb hely a szigeten!
Üdv Mindenkinek !!!!
Szeptember közepén utazunk Paráliára és onnan szeretnénk Korfura átautózni kb. 3-4 napra.
Sajnos elolvasva a hozzászólásokat, ez igencsak kevés idő lesz erre a
szép szigetre. De ha nagyon tetszene, visszatérünk !!!
Abban kérünk segítséget, hogy e kis rövid időbe mit kéne belezsúfolnunk ahhoz, hogy nagyjából a legszebb részeket láthassuk !!!
Annyi minden szépet olvastunk, de mégis ha egy kis útvonalterv -javaslatot
kaphatnánk, örömmel fogadnánk !!!!
Sziasztok!
Jön valaki esetleg 28-án,szombaton a budavár tours szervezésével Korfura?Csak mert mi ma kaptunk 1 mélt,hogy változott a gép indulási idelye.Járt még így valaki?
#1502112010-08-26 09:40:37 Válasz a #150142. hsz-ra
Azok a helyek amiket én nem hagynék ki. Csak úgy nagy vonalakban. Paleokastrica, azon belül a kolostor, majd Lakonesen keresztül egészen el Sidariig. Onnan a parton végig Kassiopi irányába. Majd Korfu városa Kerkyra. Az angol temető. A repülötér Kanoni. A Hlavernával. Majd Pelekason át Glyfada Mirtiotissa ,Sissi kastély .
#1502502010-08-26 13:41:10 Válasz a #150248. hsz-ra
Azt ne mond hogy nem jártál még az angol temetőben. Korfu egyik fő nevezetessége . Tele teknőcökkel orchideákkal. Tele mediterrán növényekkel. Kötelező látnivaló.
#1502652010-08-26 14:50:15 Válasz a #150250. hsz-ra
De tudom miről van szó és jártunk is ott, csak az új emberkék ne érezzék egy kicsit morbidnak...Érted? Temető szónak nincs valami jó kicsengése, még meg nem tudják és lássák,hogy lényegében miről van szó.
#1504082010-08-28 10:43:51 Válasz a #150405. hsz-ra
Bent van a városban Kerkyra szélén, közel a repülőtérhez a Kolokotrini utcában . Guglival rákeresel, egy furcsa kerek épület van a közelében ami a börtön, na annak az utcának az elején. Remélem érthető voltam.
Mikor én nyaraltam Korfun ami június végén volt akkor a Moraitikán lévők arra panaszkodtak, hogy eléggé hideg volt a víz.. Úgyanúgy mint Sidariban.. De persze azóta tuti melegedett sokat a tenger:D