És csak hogy ne legyen unalmas, van egy kérdésem!!!!
Tudom, hogy van hajókázós fakultatív program. Nézegettem már képeket korábban Nei Poriról és vkinek a képei közt láttam, hogy kalózhajóval is lehet hajókázni...Létezik még ez a program?! Valaki esetleg részt vett ilyen hajótúrán?
És csak hogy ne legyen unalmas, van egy kérdésem!!!!
Tudom, hogy van hajókázós fakultatív program. Nézegettem már képeket korábban Nei Poriról és vkinek a képei közt láttam, hogy kalózhajóval is lehet hajókázni...Létezik még ez a program?! Valaki esetleg részt vett ilyen hajótúrán?
Igen, létezik, de nem minden iroda kínálatában szerepel. Gyors rákeresésben 3-nál találtam, az ára 20-30 Euro/fő
De aranyos vagy! Rá is kerestél?! De komolyan örülök! Megírnád, hogy Nei Porin hol tudnánk ezt a programot elérni?!
Vagy hogy mely irodák kihelyezett irodáit keressük?!
Az Anett Tours, a Dias és a Jimakos honlapján találtam hírdetve ilyen, vagy ehhez hasonló programot.
Kint még megnézheted az Evitours-nál, vagy az Emanuel (asszem, így írják) Travel-nél is.
Legutóbb BRobert szerkesztette (2009-04-16 19:48:09), összesen 1 alkalommal
Mi nagyon sokat találtunk főleg a shell kagyló alakúakat, tovább kell menni a strandtól nem Platamonas hanem az ellenkező irányba ahol már nem sok fürdőző van és ott rengeteget találtunk. Vettünk a gyereknek egy merítőhálót ami olyan mint egy lepkefogó háló és Ő azzal szedte, mi pedig merültünk. Az összes ismerősnek jutott bőven. Egy biztos türelem kell hozzá és naptej, mert kagylószedés közben megégtünk nagyon.
Mi is rengeteget szedtünk, aztán hoztunk haza egy szatyor homokot is, itthon pedig kis üvegtartályokba porcióztuk és azt adtuk szuvenírként a családnak, ismerősőknek. Ez nem csak pénztárca kímélő volt, de személyesebb is, mint a sok bolti vásárolt kütyü
Timcsi, mi tavaly a nagyobbik apartmanban voltunk Robiék mellett, az volt 2 szobás, de úgy, hogy az egyik szoba közös légtérben volt a konyhával (kicsit elválasztva), a másik szoba pedig egy előtér részből nyílt. Szerintem 5 személynek adták, mivel 2+2 felnőtt, 1 fő 15 éves és 1 fő 2 éves gyerek volt velünk. A kicsi nem számított plusz főnek, mert közöttünk aludt. Bár a nagyért sem kellett fizetni, csak beleszámolták a keretbe. Határozottan tudom, hogy nem négy személyes volt. Hogy a Doraban van-e egyáltalán négy személyes nem is tudom, mert vagy akkora volt az apartman, mint a Robiéké vagy akkora, mint a miénk...
Ugye jól emlékszem Cserrobi??? Képeim vannak az apartman belsőről, ha adsz külső e-mail címet esetleg tudok küldeni... Ehhez az apartmanhoz olyan fürdőszoba volt, ahol KÁD volt. Csodálkoztunk is rajta, mert sehol görög honban eddig nem volt ilyen.
Ha infora van még szükséged a külső e-mailen naponta elérhető vagyok... Sajnos az egyetem meg a közelgő vizsgaidőszak (államvizsga) miatt nem nagyon van időm netezni.