#1823942012-04-16 11:42:50 Válasz a #182145. hsz-ra
Kotyi!
"...Persze a Christina-val szívesen elmennék én is egy napos útra, csak kicsit húzós az ára..."
Megéri, megbízható forrásból úgy értesültem, hogy: 1x élünk!!!
Kastos és Kalamos csodás, és az oda vezető és köztük lévő út sem csúnya!
Perigiali és Nidri között már kövezik a járdát, ami jó hír pl a Sun Rise-ban megszálló utasoknak. Ha készen lesz, kényelmesen tudtok besétálni az apartmantól Nidribe.
A Byblos bár, sokak kedvence új helyre költözött, kb 200 méterre délebbre a régi helyétől, de szintén a főutcán.
És egy sokunknak rossz hír: az Island étterem bezárt Bár őket pótolni nehéz, igyekszünk találni egy árában és minőségében hasonló helyet találni és magyar menüt csinálni...
Egyébként most, hogy lement a Húsvét, mindenki készülődik ezerrel. Sok bolt kinyitott, sok apartmant felújítanak, mindenki szépítgeti az üzletét - szeretem ezt a hangulatot, mindenki készül a szezonra.
#1825162012-04-17 21:52:41 Válasz a #182490. hsz-ra
Sok magyar utas nem beszél sem görögül, sem angolul és ők örülni szoktak neki, segítség nekik (és nekem is könnyebb, ha nem kell a teljes menüt telefonban lefordítanom x alkalommal)
#1825202012-04-17 22:47:27 Válasz a #182516. hsz-ra
Bocsi, értem már! Azaz most már értem, mert eredetileg úgy értettem a menüt, hogy magyar kaját főznek, de leesett, hogy görögöt, csak van magyar menü is.
Fogalmam sem volt ki az a magyar, aki Görögországban csirkepaprikást akar enni? Aztán a párom mondta, hogy nem csak magyar turisták vannak...
De erre nem gondoltunk... Teljesen világos, csak valahogy az én fejemben ez a verzió meg sem fordult (nyilván mert még sosem jártam úgy, hogy ne értettem volna a menüt legalább nagyvonalakban)
Azért ráfaragtam párszor, pl. amikor piritóst reggeliztem volna, de a menüben nem szerepelt toast, csak French toast, aztán kihozták a bundáskenyeret, mégpedig cukorral
na kíváncsi vagyok az én uram hányszor használja majd azt a járdát (nagy túrázó)
Miti mond a szigetnek, mi is készülünk (fogyózom, hogy ne törjem fel az utat)