Ugye jól emlékszem Cserrobi??? Ehhez az apartmanhoz olyan fürdőszoba volt, ahol KÁD volt. Csodálkoztunk is rajta, mert sehol görög honban eddig nem volt ilyen.
Nekem meg tengerpartom... Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!!
Nekem meg tengerpartom... Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!!
Tavaly mi is ezt csináltuk, mármint a terszon reggelizve, kávézva néztük a tengert Ez volt a legjobb abban az apartmanban
BRobi, a legelső görög utunkon volt ilyen apartmanunk, azóta is vágyom rá, talán az idén sokat emel a rossz hangulatomon... és a nem is tudom milyen kedvemen...
BRobi, a legelső görög utunkon volt ilyen apartmanunk, azóta is vágyom rá, talán az idén sokat emel a rossz hangulatomon... és a nem is tudom milyen kedvemen...
Mindig is igyekeztem úgy választani apartmant, hogyha csak egy kis szögletben is, de lássam a tengert reggelizés közben Tavaly ebből a szempontból jó választás volt a Thomas apartman.
Már nem lehet olyan rossz a hangulatod, mivel csak röpke 119 nap és mész Göröghonba
Tehát fel a fejjel és irány Görögország!!