Balos tényleg az egyik legszebb hely volt szerintem is, érdemes elautózni oda. Az a jó benne, hogy tényleg ilyen szép, akárki fotózza, mert a valóságban is ilyen.
Aki meg nem autózik, az tud fakultatívval vagy egyénileg hajóval menni (bár a hajókikötőig is el kell jutni valahogy, és oda nem visz busz), szerintem az sem lehet azért annyira rossz, sőt, akkor nem kell annyit gyalogolni le- és vissza a strandhoz. Bár szerintem akkor is érdemes a strandról felmenni az ösvényen addig a pontig, ahonnan a fenti képen látható madártávlatos látvány látszik...
Most utólag gondoltam bele, hogy lenti, közeli képeim nincsenek is a lagúnáról, csak fentről csináltam pár képet, aztán amikor leértünk, már csak a fürdéssel voltunk elfoglalva.
Vettem egy pár görög útifilmet, amiket most elég olcsón lehet beszerezni, az a furcsa, hogy a Krétások közül egyik sem említi meg pl. Balost vagy Elafonissit, pedig... Heraklion, Knossos, Rethymno, Chania, Agios Nikolaos elég hosszasan van taglalva, aztán még szóba kerül Matala, Vai, Sitia, Agios Nikolaos, Preveli, ezeken kívül az egyikben Fodele, a másikban a Dikti-barlang kerül bemutatásra, de kb. ennyi. Szerintem egy csomó minden kimarad ezekből a filmekből. Érdekes, hogy pl. egyetlen kolostort sem mutatnak be...
Azon gondolkodtam, hogy ha e filmek alapján kellett volna eldöntenem idén, hogy Krétára menjünk-e, akkor nem biztos, hogy ezt a szigetet választottam volna...
S.O.S!!!Délután még látszódtak a képeim,most meg nem ....MIÉRT?????
...esteledik...
Igen,az látszik,nagyon sötétedett...csak az a furcsa,hogy mikor feltettem,még látszódott,aztán meg nem.Mindegy,pedig csak kicsit szerettem volna feldobni ezt a topicot,de úgy látszik,nem akarja az ÉG,vagy valami MÁS,hogy sikerüljön.Azért egy kicsit beindult....
Szia!
Nagyon jó !A zene és a film is.Csak egyet sajnálok,hogy én a könyv elolvasása előtt jártam a" tett" színhelyén,és nem olyan szemmel néztem a dolgokat,ahogy kellett volna.Majd legközelebb...