Üvegházban termeled a citromot?
Ha én mint városi emeletes házban élő ember szeretnék itthon termelni, akkor tudnék? Mondjuk délnyugati fekvésű, nagyon napos és erkélyes. Ha igen megkereslek priviben, mert érdekel a téma.
Bocs az off-ért.
Üvegházban lenne az ideális, de nem ebben az időszakban kint, télen lépcsőházban.
Tudnál teis, ha a 15 fok körüli teleltetést meg tudod oldani és elég napfényt tudsz neki biztosítani
mondjuk lehet először koktélmandarint vagy Calamondint ajánlanék kisebb, jobban bírja szobát, héjastul ehető stb.
Brekit a böröndünkben ellopjuk magunkkal Toloba. (szerintem nem tiltakozik) Így akár szemléltető oktatást is tud tartani a citrustermesztésről.
De viccen kívül lehetne egy topikot nyitni ezügyben.
Akkor kérdezzetek ott és válaszolok, ha észreveszem
Két dolgot akartam még mondani.
Egyik, hogy a Nafplioban az út szélén lévő fákon lévő narancsok szerintem inkább dísznarancsok, nem bírtam ellenállni párat leszedtem, de szinte nincs a gyümölcsnek leve és az íze sem túl jó.
Szval inkább a Drepanos narancs.
A másik egy Tolói útitársunk mondta, hogy még a Fanta Narancs üdítőital is más ízű Görögországban.
Nem akartuk elhinni, mondván dehát az mindenhol ugyanaz, de megkóstolva igazat kell adjak neki.
Anitának köszi az infót az Elektráról...megnyugodtam, hogy létezik.
Az egyik beszámolóban olvastam azt, a szót, hogy voucher ........
kezdő fórumos és utazó vagyok valaki felhomályosítana, hogy mit jelent???
És megírhatnátok, hogy a pantomimmal, hogy lehet kint boldogulni, ugyanis ma érkezett meg a kis szótáram...gondoltam megtanulok egy pár mondatot, hogy fa....a turista palánta legyek de az első mondatnál eltörött a nyelvem... nem tok greechisül......
A voucher tulajdonkeppen a "reszveteli jegy", ezt az irodatol kapod meg valamilyen formaban (vagy amikor befizeted a penzt, vagy az indulas elott postan, e-mailben, faxon, ) ez az irodatol fugg,mikor es milyen formaban adja...
A pantomim mellett probalkozz a par szoval, amit a masik forumon irtam neked...az ugy nem olyan nehez.
Az erődőt nem fogom elfoglalni Tolóban, de ha kell, megvédelek benneteket bármitől, bármi áron:) Bár azt kötve hiszem, hogy a tolói kedves, görög emberek ránk támadnának.
Puszi a csapatnak
Katonalány
Akkor Athént max. kihagyjuk az idén. Ettől függetlenül tudom, hogy mindenki remekül fogja magát érezni Tolóban, az idő csodálatos lesz, a tenger meleg, a fagyi,ouzó és Mithos pedig jó hideg:) legalábbis én ebben reménykedem, ezt kívánom mindenkinek, aki utazni fog:) A leírásokat böngészve, Ági képeit elnézve gyönyörű hely!!!
Már csak 30 NAP!!!!
sziasztok puszi
Era