Igazából azt hiszem ide illik a kérdésem...
A limba.hu és booking.com-ról tud valaki valamit? Foglalt már valaki náluk szállást Görögországban?
A gondunk az lenne, hogy Paraliára mennénk egy hétre, mert ott már többször voltunk és minden évben visszavágyunk.
Előtte szívesen eltöltenénk pár napot Korfun vagy a Halkidiki félszigeten. Viszont mivel 4-5 éjszakára gondoltunk, azt magánúton kellene megoldanunk és fenti két szállásajánlónál találtunk erre lehetőséget nekünk árban és időben megfelelőt.
Ide is beírom mivel ide is tartozhat a téma.
A kérdésem az lenne valaki foglalt-e már szállást a télen-nyáron irodán keresztül?
És milyen tapasztalatai voltak velük.
Éna booking.com -on szoktam szállást foglalni ha városlátogatni megyek.
Tudom őket ajánlani, de azért olvasd el mit írnak a szállásról azok akik ott jártak... (az is megtalálható az oldalon)
Jox!
Köszönöm, igen itt már szétnéztünk, de ami mindenféle szempontból megfelelne (ÁR, tengerpart és városkp. távolsága, stb), olyat itt nem találtunk.
firkamano!
Köszönöm szépen. Persze, a szállásról írt véleményeket is figyelembe vesszük, hiszen két gyerkőccel megyünk.
Van valakinek tapasztalata Krétán az Australia hotellel kapcsolatban Amoudara-n?
És megosztaná velem, mert így elsőre tetszik, de csendes helyet keresek, mivel napközben fárasztanám magam és fontos lenne a nyugis alvál.
Esetleg ha tudtok ajánlani valami, megköszönném!
Szia firkamanó! (remélem jól írtam a neved)
Lenne egy kérdésem: a booking.com áraiban az összes költség (illetékek...) benne van? Vagy majd a hotelban lepődök meg a számlán?
Köszi!
Már napok óta ezeken az oldalakon böngészek.
Üdv:Szanna
Tud valaki jó oldalakat ajánlani a neten, ahol szállásokat kereshetnék Santorinin?
a hostelbookers,hostelword,hostels, bokking.com már meg volt. Esetleg ismeri valaki ezeket? Valami vélemény róluk?
Köszi: Szanna
A Santorinis topikban a 79. oldalon a 90507. hsz-ban tettem be linkeket olyan szállásokról, amelyekkel én már leveleztem. Mondjuk azoknak a nagyja olyan, ami a kaldera oldalán van, nem tudom, hogy olyat keresel-e.
Viszont még érdemes körülnézned az alábbi oldalakon (ezeket is betettem egy későbbi hsz-ba):
Köszi ez tényleg nagyon részletes és jól nyomon követhető, ill. látható, hogy hol is van, merre néz és egyéb infók is megtalálhatok, csak egy valami nem a melegbarát az identitásra vonatkozik, v. talán arra, hogy télen is üzemelő