Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 406
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21858 Üzenet linkje2007-03-03 11:14:03 

Valószínûleg csak azért írják így, mert nekünk logikus, hogy neo, mivel új. Tényleg ezt jelenti: Új Pori. Van egy Palei Pori (Régi Pori) is nem messze. A legborzasztóbb találmány a New Pori (ezt a saját sógorom agyszüleménye icon_redface.gif icon_lol.gif )

Azt, hogy mit jelent a Pori, ne kérdezd! Sajnos nem tudtam kideríteni. Senki nem tud rá válaszolni kint sem, és a neten sem találtam róla semmit. Lehet, hogy valami görög etimológiai lexikonban megtalálnám a választ, de azért arra nem vállalkozom egyenlõre icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif

# 407
Aila
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21859 Üzenet linkje2007-03-03 11:19:18 

Sziasztok

Tudna valaki Asprovaltáról írni? Mi május végén megyünk oda és nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen hely.
Köszönöm: aila

# 408
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21860 Üzenet linkje2007-03-03 11:19:24 

Akkor sógorod után szabadon: Old pori. icon_smile.gif
# 409
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21861 Üzenet linkje2007-03-03 11:21:31 

Szia Aila! Olvastad már az Asprovalta topicot? Ott jó infókat kaphatsz. Laci
# 410
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21870 Üzenet linkje2007-03-03 15:31:34 

Szia Bea!

Oké, már többször átnéztem a fényképeket, de egyelõre nem tudunk vele betelni icon_smile.gif
Azért majd inkább személyesen gyõzõdünk meg a változásokról icon_smile.gif
A Nei és Neo nálunk is téma volt, de most már mi is Nei -nek írjuk icon_smile.gif
Megmondom õszintén ejteni még mindig Neo-nak ejtem icon_smile.gif
Hiába a szokás hatalma icon_smile.gif
Reméljük az idõ jó lesz augusztusban, mert ha itthon most kinézek az ablakon igen csak a sírás kerülget icon_smile.gif
Tavaly néhányszor cseperészett az esõ. Mikor az Akropoliszon voltunk akkor is esett, de utána hirtelen eltûntek a felhõk és egyszeriben ezer fok lett icon_biggrin.gif
Reméljük idén csak aranyesõt látunk Göröghonban icon_smile.gif
Ja és akkor éljen Nei Pori icon_smile.gif

Lisa & Sancho

# 411
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21873 Üzenet linkje2007-03-03 16:06:44 

Szia Aila!

Úgy hallottam, illetve olvastam, hogy Asprovalta egy kis nyüzsgõ vidám üdülõhely, ahol sok szórakozási lehetõség és vendéglõ van. Bár szerintem az ember bárhova megy Göröghonban, mindenhol vidám görög mindennapokkal találkozik, ahol egy naphoz hozzátartozik a zene és a hangoskodás icon_smile.gif
Ahogy tudom szép homokos icon_smile.gif strandja van, ahol egy sétány húzódik végig éttermekkel és kisebb üzletekkel. Ha gondolod írd be egy keresõbe hogy Asprovalta és nagyon sok képet, illetve leírást találsz. Én is így tettem Nei Porival icon_smile.gif
Bár úgy tudom itt is vannak képek, illetve téma is Asprovalta...

Jó keresgélést és szép nyarat icon_smile.gif

# 412
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21875 Üzenet linkje2007-03-03 16:07:48 

Sziasztok Lisa és Sancho!

Az legyen a legnagyobb baj, hogy hogyan mondjátok! (egyébként 'nej'-nek ejtik). Nagyon hamar el fog szaladni az a 146 nap, higyjétek el! És sajnos még hamarabb az a pár, amit kint tölthet az ember!
Augusztusban tényleg csak néha forful elõ egy-egy hevesebb zápor, de tavaly nyáron 8 hétig nem láttunk esõt Nei Poriban. Athénban is csak egyszer esett. 2 percig, mikor éppen a Márványstadiont próbáltuk megnézni. Bõrig áztunk, de aztán hamar meg is száradtunk az 50 fokban a Syntagma téren!

Szóval esernyõre ne is gonoljatok!! Verõfényes napsütés, széles, finomhomokos part, ködbe burkolózott hegycsúcsok, kristálytiszta víz, gyrosok, kagylók, halak, édes borok, esti séták, ezer élmény...

Jobban hangzik, nem? icon_wink.gif

# 413
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21876 Üzenet linkje2007-03-03 16:10:00 

Sancho!

Nagyon jó az avatarod! Irigy vagyok... icon_redface.gif icon_wink.gif

# 414
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21879 Üzenet linkje2007-03-03 16:34:26 

Szia Bea!

Mi is nagyon reméljük hogy gyorsan elmegy az idõ, bár szerintem a fene megesz minket addig icon_smile.gif
Már tényleg nagyon várjuk és mindennap beszélgetünk róla. Az élmények amiket írtál hogy várnak ránk, valóban csábítóak icon_smile.gif
Az esõtõl nem tartok annyira és mint írtam is minket is Athénban kapott el az esõ icon_smile.gif
Úgy látszik ez egy ilyen esõs város icon_smile.gif De azért idén is szeretnénk elmenni...
Már elõre a számban érzem a görög ízeket... Elterveztük hogy véigesszük az összes görög ételt... Jézusom, hogy fogunk kinézni a nyaralás végén icon_smile.gif

# 415
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21885 Üzenet linkje2007-03-03 18:31:57 

Nos fiatalok, össze töritek a szívem. A számlálóm szerencsére 111-t mutat, de ahogy a Bea írja: "Verõfényes napsütés, széles, finomhomokos part, ködbe burkolózott hegycsúcsok, kristálytiszta víz, gyrosok, kagylók, halak, édes borok, esti séták, ezer élmény... ", nos nagyon be vagyok sózva már, akár holnap is elindulnék ha tehetném. icon_cry.gif Csak egy vigasztal, az a 111 is a boldog várakozással telik, csak sajna az a 14 megy rohanó tempóban. icon_confused.gif Aztán üthetem a számlálóba én is a 2009-t (nem tévedés) és mutat nekem 700-nál is többet akár. icon_cry.gif
# 416
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21890 Üzenet linkje2007-03-03 19:54:31 

Nekem mind egy icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 417
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21893 Üzenet linkje2007-03-03 21:05:56 

Én nem is tudom, hány napot kellene írnom.... Pedig egyik célpontom Nei Pori lett volna... Talán majd jövõre.
Bea, mit jelent az avatarod felirata?

# 418
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21961 Üzenet linkje2007-03-05 12:28:22 

aila írta:
Sziasztok

Tudna valaki Asprovaltáról írni? Mi május végén megyünk oda és nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen hely.
Köszönöm: aila

Ez a topic Nei Poriról szól. Asprovaltáról itt olvass és érdeklõdj!
https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=33&start=60

# 419
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21993 Üzenet linkje2007-03-05 16:23:57 

Sziasztok!
Volt már valaki Nei Poriban a Maria apartmanházban?vagy tudtok róla valamit?fõút mellett van?
Most szeretnék oda menni,és ezt találtam elfogadható áron.
Köszönöm

# 420
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22027 Üzenet linkje2007-03-05 21:20:42 

Szia Nevetõ,

ha jól tudom, a Maria apartmanház a templomtól nem messze található Nei Pori középsõ részénél. Milyen utazási irodával mész. Ha elárulod, talán jobban be tudom pontosítani.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 27 28 29 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu