Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4051
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133344 Üzenet linkje2010-05-06 19:47:20 

Sziasztok én is vissza mondtam az utamat mert szerintem igen csak helyzet van és inkább minusz pár ezer mint hogy bukjak mindent de ha majd haza jönnek az első fecskék majd elmondják mi a valós helyzet és irány a Last Minut
Következő kérdés szerintetek ez a helyzet mennyire befolyásolja az iródák pénzügyi helyzetét
és hány iroda fog bebukni a sok lemondott út miatt?

# 4052
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133349 Üzenet linkje2010-05-06 20:03:07  Válasz a #133344. hsz-ra Előzmény #133344

Lehet, hogy te időben ,jól döntöttél ??? azért jó lenne ha nem neked lenne igazad !
# 4053
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133355 Üzenet linkje2010-05-06 20:09:53 

Nem tudom, hogy mi a para bennetek.
Szerintetek ez a balhé el fog húzódni 1-2 hónapig? Ezt senki sem gondolja komolyan.
Mikor a gyurcsány féle öszödi beszéd után balhék voltak nálunk az is max 1 hétig tartott de inkább kevesebb ideig.
Na abbol a balhéból valyon mit éreztek azok akik a balaton vagy a tisza tó környékén nyaraltak ill pihentek mivel október volt.
A velencei tó közel van a fővároshoz de még ott sem éreztek semmit.
Na az athéni helyzet szerintem pont olyan.
Majd megnyugszanak a kedélyek és mennek dolgozni mert élni kell és úgysem tudnak ellene tenni semmit mivel kész tények elé állították az ország vezetését.

# 4054
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133364 Üzenet linkje2010-05-06 20:17:13 

Nagyimre64!!

Részben igazad van részben nem.. Lehet, hogy vége lesz a balhénak mire indul a főszezon, de mi van akkor ha nem? Sok embert megijeszt ez a helyzet!! Megmondom őszintén engem is megijesztett.. Mert ott most eléggé nagy a feszültség.. Nem beszélve arról, hogy az euró árai is egekben van.. 280 felett egy euro.. Ez sem hiszem, hogy le fog menni mire beindul minden.. Kérdés az utazási irodáknak a forgalma ebben az időszakban mennyire esik vissza..

Aki pl utazási irodában leírhatná Ő a jelenlegi esetben mit lát.. Mennyire befolyásolja az embereket ez a helyzet?

# 4055
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133366 Üzenet linkje2010-05-06 20:21:15  Válasz a #133364. hsz-ra Előzmény #133364

A mi magyarorszagi partnerirodaink azt mondjak, hogy mennek a foglalasok, nincs semmi problema, es mi is ezt latjuk az internetes foglalasi rendszerben...itt a nyugodt tengerparti telepulesen szinte hihetetlenek az atheni hirek, hiszen itt meg a sztrajkban sem nagyon vett reszt senki...es mar van nehany angol, holland es nemet turistacsoport is.
# 4056
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133367 Üzenet linkje2010-05-06 20:21:34 

Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet.
Hogy az € nagyon drága? Tavaly márciusban 313 ft volt.
De ha rám halgattok akkor azt csináljátok amit jónak láttok.
Én biztos, hogy nem mondom le és megyek.

# 4057
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133368 Üzenet linkje2010-05-06 20:23:45  Válasz a #133344. hsz-ra Előzmény #133344

Na ezt én több okból sem teszem meg, pedig 3 hét múlva indulok!
A két legszembeszökőbb okom:
1. Ha tömegesen visszamondják az utakat, akkor csődbe jut egy jól és megbízhatóan működő MAGYAR iroda.
2. Az imádott országomnak is csökken az árbevétele, ami a mi országunkra is hatással van!
Nem hiszem, hogy a görög emberek maguk ellen lobbiznának, így ha beindul a szezon, ők is csendesebbek lesznek.

# 4058
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133369 Üzenet linkje2010-05-06 20:30:18 

csutek
Látom egyetértünk.
Aki parázik az szerintem jobb ha ithon marad" mert úgysem érezné jól magát mivel mindig attol rettegne, hogy vajon mikor törnek rá" Szerintem nevetséges.

# 4059
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133372 Üzenet linkje2010-05-06 20:33:46 

Mi is kettő hét mulva indulunk, nincs bennem félelem, lecsendesedik indul a szezon, most van igazán szükség a túristákra! Mikor itthon a buli volt mi akkor érkeztünk haza Zakhyntosról, és csak a határon tudtuk meg hogy mi történt, ha nem mondják , észre sem vesszük.
# 4060
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133427 Üzenet linkje2010-05-07 11:28:59  Válasz a #133372. hsz-ra Előzmény #133372

CSutek, Timba, sztem igazatok van!
Tegnap este az M1-es Híradóban volt egy rövid bejátszás az Apollon travel egyik vezetőjével, aki azt nyilatkozta, hogy senki sem mondta vissza az utat (a senkit nem hiszem el, de az biztos, hogy nagyszámú visszamondás nincs). Azt is mondta, hogy azokon a nyaralóhelyeken, ahová ők utaztatnak, abszolút nyugi van.

Aki a turistákból él, várja már a szezont és biztos aggódik amiatt, hogy a nem turizmusból élők most elriasztják a vendégeket.
Biztos lesz bevétel-kiesés, de remélem ezt nem az árak emelésével akarják majd kompenzálni.
És szívből remélem, hogy még a szokásosnél is kedvesebbek lesznek a vendéglátóitok!

Jó utat és remélem beszámoltok majd a hangulatról!
Medi

# 4061
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133447 Üzenet linkje2010-05-07 13:12:57  Válasz a #133427. hsz-ra Előzmény #133427

Én is úgy gondolom, hogy addig van balhé, míg meg nem kezdődik a szezon. Ha már az idegenforgalom sem hoz bevételt, akkor annyi Görögországnak! Akkor még több megszorítás, még keményebb intézkedések. Nem hinném, hogy ezt megkockáztatnák, legalábbis a többség nem.
A másik meg az - amit már többen írtatok -, hogy a nyaralóhelyekig nem valószínű, hogy eljut bármi a nagyvárosok zavargásaiból.
Mi idén csak buszozunk itthoni irodával, szállást közvetlenül foglaltunk gögög szállásadónál, aki talán most még nincs is otthon. Azt nem tudom, hogy szólna-e, ha valami gebasz miatt nem kéne mennünk.

# 4062
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133448 Üzenet linkje2010-05-07 13:55:17 

papamaci írta:
Sziasztok én is vissza mondtam az utamat mert szerintem igen csak helyzet van és inkább minusz pár ezer mint hogy bukjak mindent de ha majd haza jönnek az első fecskék majd elmondják mi a valós helyzet és irány a Last Minut
Következő kérdés szerintetek ez a helyzet mennyire befolyásolja az iródák pénzügyi helyzetét
és hány iroda fog bebukni a sok lemondott út miatt?

Hát ennek sok racionális alapja nem volt!!!

Egy országról beszélünk???
Közvetlenül a nyaralásokhoz semmi köze a zavargásoknak és a válságnak!
Közvetve persze nem is kevés! De emiatt nem fog leállni az idegenforgalom!!! Legalábbis ha nem les sok ember, aki így gondolkodik és cselekszik!
Úr Isten!
Ne haragudj, nem akarlak megbántani és végkép nem személyeskedni! Elnézést!
És nem csak te vagy az egyetlen, aki hasonlóan gondolkodik!
Nem háború van itt - legalábbis nem a "klasszikus" értelemben - és környezeti katasztrófa sem fenyeget! És remélhetőleg ezek így is maradnak!
És egy vállalkozó sem a maga ellensége, sőt a görög állam sem! Pont most van szükségük bevételre. Nem olyan bolondok, hogy ezt veszélyeztessék! Ezt tutira mondom!
És például, kérdem én, szerinted Parália-Kateriniben, vagy Nei Poriban ki fog zavargást szítani? Vagy tüntetni? Nem is igazán élnek ott görögök! Csak a turistákért vannak ott, hiszen a települések is csak ezért lettek létrehozva...
Athénban és Szalonikiben él a lakosság majd 70%-a, a több kb. 3 millió ember a 170 valahány (lakott) szigeten illetve a szárazföld többi részén!
Egy Platamonas vagy Makrigialos a maguk 1-2 ezer lakosával hol tüntetnek?
A halászcsónakokkal a bácsik nem mennek ki reggel, mert sztrájkolnak? icon_lol.gif
Hőőőőő! icon_rolleyes.gif

# 4063
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133450 Üzenet linkje2010-05-07 13:58:53  Válasz a #133364. hsz-ra Előzmény #133364

Szia! Szerintem hamar vége lesz,a görögök a turizmusból élnek,nem fognak kockáztatni,engem is próbálnak lebeszélni,meg kérdezgetik hogy nem félek-e.Nagyon várom,és nyugodt vagyok.Ne féljetek,menjen mindenki bátran,eszem ágában sincs az utat visszamondani.
# 4064
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133458 Üzenet linkje2010-05-07 15:02:19 

Ma volt egy kis időm, és ráérdeklődtem 2 utazási iroda ajánlataira. Hát, bizony, Bulgária és Horvátország már jobban be van nekik táblázva "a szokottnál"... icon_confused.gif
# 4065
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133467 Üzenet linkje2010-05-07 16:08:07  Válasz a #133458. hsz-ra Előzmény #133458

Sziasztok!
Imádom Görögországot!!! Rádásul rohadtul egy cipőben járunk.
Nekünk szükségünk van Görögországra, Görögországnak meg szüksége van ránk.
Jobban, mint bármikor.
Úgy hogy megyünk mához két hétre, mint a szél!!!
A bajban ismerszik meg a barát.
Mindenkinek jó készülődést! Ne hátráljatok meg!
Veszélyesebb átmenni a Nagykörúton, mint ami baj érhet bennünket Görögországban
Üdv: Josza

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 270 271 272 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu