Sziasztok.
Mi kint élünk Krétán. Egy véletlen sodort ide minket, de azt hiszem ez volt a legjobb ami történhetett velünk... egyszerűen imádjuk!
Bárki bármilyen kérdéssel fordulhat nyugodtan hozzám, hátha tudok segíteni...
Szia Sandra!
Idén voltam Dél-Krétán,Makris Yialoson,életem legszebb nyaralásán,de szeretnék eljutni oda,ahol te élsz/de jó neked..../csak sajna kevés iroda visz Nyugat-Krétára,szinte nincs is már Chaniai leszállással út.Ha van kedved irhatnál pár szót a településről és Agia Marinaról,úgy tudom,szinte egybeépültek.Előre is kösz!!!
Szia Sandra!
Nagyon jó neked, hogy ilyen klassz helyen lakhatsz. Egyszer már voltam Agia Marinán, de nem kizárt a visszatérésem. Élveztem, hogy a sűrűn közlekedő busszal semmi perc alatt Chaniában voltunk. Platamonas felé nem mentünk, mert Chania jobban izgatott, oda sokszor bementünk. Meg a Szamári-szurdokot sem hagytuk ki.
Platamonason sokkal nagyobb a nyüzsi, mint Agia Marián?
Üdv. szepeva
Jujj de jó neked!!!!!
Nekem lenne egy kérdésem: a neten van sok szállás, apartman/studio, ezeknek az átlagára 4500-6000 Ft/éj/fő. Ennél olcsóbb szállás ott tényleg nincs? Vagy az olcsóbbak, akiket személyesen szoktak felkeresni a turisták, ők nem hirdetik magukat a neten? Nem tudsz tippet adni, milyen oldalon lehet ilyennek utánanétni, illetve hogy innen messziről hogyan lehetne ilyet lefoglalni?
Mert ugye Magyarországon is ez van, a külföldiek drága szállásokat találnak, de egy helyi lakos, tudja hol lehet pár ezerért megszállni.
Te ilyet nem tudsz?
Oda tervezem a nyaralásunkat ahol élsz (szeptember elején), és tök jó lenne, ha sikerülne egy ilyen szállást kifognom.
Kedves Zsebkuty!
Még aznap írtam Neked, de valamiért nem küldte el a hozzászólásomat. Biztos gyönyörű nyaralásban lehetett részed D-Krétán. Azon a részen még nem jártam, még nem sikerült bejárnunk az egész szigetet, de ami késik nem múlik. Az ajánlásod alapján tudom mi lesz az első hely amit meg kell nézni. Errefelé tényleg nem sok a magyar turista, nem hallottam magyar szót egész szezonban. Egyik görög ismerős mondta, hogy ő Agia Marinán dolgozott egy hotelban, és ott rendszeresen voltak magyar csoportok. Ott van biztos kapcsolata a magyar utazási irodának. Mit is írhatnék Plataniasról?? Napsütés, pálmafák, gyönyörű homokos strandok, nyüzsgés, rengeteg turista, hangulatos kis utcák, üzletek, bárok, kávézók, tavernák... de gondolom ezekkel nem nagyon mondtam újat!
El kell jönni és megnézni!
szepeva! én azt mondom térj vissza, de a nyugati irányba is nézz el... nem tudom egyértelműen megmondani hol a nagyobb a nyüzsgés, de az biztos hogy itt szezonban moccanni sem lehet az utcán. szerintem az végig a tengerpart mentén így van.
A buszok pedig tényleg nagyon jók, én is pillanatok alatt bent lehetek Chania-n. Ja és nem olyan mint a magyar közlekedés... a busz épphogycsak megáll, kiabálnak is rád rögtön hogy "elá elá" és már rögtön indul is, jegyet pedig nem a sofőrtől veszed erre külön alkalmazott van. így tényleg lehet haladni is, nem úgy mint otthon...
firkamano! ha ez az ár a szeptember elejére vonatkozik, akkor az nagyon jó, mert ez még bőven benne van a főszezonban, és ugye akkor a legdrágább minden. megnéztem a mi árlistánkat, és itt pl. ebben az időszakban 9750Ft-ra jönne ki egy 4fős apartman fejenként. viszont október 1től 5625Ft.(kb.) csak összehasonlítási alapként írtam le, tehát a te ajánlatod sokkal jobb!
Azért majd keresgélek, informálódok, biztos találunk valami elképzeléseidnek megfelelőt!