Köszönöm az infókat a vízről, ahogy látom elég vegyes a hozzáállás, ezért Miti ha erre jársz, megírnád, hogy te mint helybéli mit gondolsz az ottani vízről?
#1831352012-04-28 11:42:06 Válasz a #183133. hsz-ra
Csapvízzel főzünk, fürdünk és mosunk fogat, jégkockát is abból csinálunk. De mindenki palackozott vizet vagy forrásvizet iszik itt. Egyébként volt, hogy ittunk csapvizet és nem volt tőle bajunk, de jobb a békesség, inkább vegyetek palackozott vizet
Azt a Nidri közelében található vízesésből nyeritek? Csak mert én szeretem a forrásvizet, annak valahogy olyan más íze van, legalább is annak ami itt Mo-on a hegyekben van és még tiszta, biztos.
#1831422012-04-28 13:02:21 Válasz a #183140. hsz-ra
Perigialiban van egy forrás, onnan hozzuk a forrás vizet. Nyáron ezt elzárják és rákötik a Perigiali hálózatra, hogy segítsék a vízellátást, így nyáron ebből nem tudtok inni. Egyébként én is szeretem a forrás vizeket, de ennek semmilyen íze nincs, szóval nem nagy veszteség.
Lehet kicsi fura kérdés ,de hátha valaki tud valami tuti tippet adni. Nidir környékén van-e valami olyan kis strand/öböl ami este sötétben is megközelíthető motorral, és ahol az ember nagy valószínűséggel este mikor már sötét van, tud egy kicsit kettesben lenni (tehát este mások általában nincsenek ott) a párjával romantikázni egy üveg finom pezsgő társáságában?
A kérdés előszezonra vonatkozik.
MaciG - nem tudok olyat mondani Nidri közelében, ahol garantált, hogy nincs más. Induljatok el motorral és álljatok meg ott, ahol épp senki nincs. Hagyjátok látható helyen a motort és akkor akik hasonló magányra vágynak, nem mennek le. Ha csak pezsgőzni akartok , akkor Pasa beach jó lehet, egyébként pedig Egremni a NY-i parton.
Saturn - itt találod a lefkadai kempingek listáját és elérhetőségét, árakról ők tudnak nyilatkozni. Úgy tudom, mindegyikbe beengednek kutyát.
http://www.rentocamp.com/campsites-lefkada.htm
#1832842012-05-01 11:05:14 Válasz a #183282. hsz-ra
Strand biztos van - elolvastam a beszámolókat, és valamelyikben (talán több helyen is) azt találtam, hogy a nagy, nyugati strandol valamelyik végén van.
Utána kell olvasni, vagy reménykedni, hogy Miti add tippeket
Igen, azokról én is olvastam, de azért érdeklődöm, hátha van valami "hivatalos" naturista strand is.
Szerintem a görögök túl prűdek ahhoz, hogy legyen hivatalos naturista strand, mégiscsak egy ortodox országról van szó. Én sokfelé megfordultam, nagyon sokat olvastam már Görögországról, de sosem láttam, hallottam naturista strandról. Persze nem kizárt, ki tudja... Mert direkt nem kerestem, nem vagyok érintett
Ugyanez vonatkozik a szállásra is.