Szép estét mindenkinek!
A kérdések nem fogytak el...sőt... Azért is kitaláltam egy újabb kérdést! Melyik a legjobb étterem/kajázóshely?!
Mennyire értik odakint, ha magyarul hablatyolunk?! Van esetleg magyar étterem Nei Porin, úgy mint Sartin?!?!
No az étterm kérdésbe jól beletrafáltál, ugyanis ebben megoszlottak a vélemények. nekem jó a tapasztalatom az Athos és a Platon éttermekkel. Van aki Teo papát dicséri és van aki az Éhes medvéd. Azt hiszem ez felfedezés kérdése lesz nálatok is
Kimondott magyar étterem nincs, de több hely is akadt, ahol dolgozott magyarúl beszélő, vagy épp magyar pincér
A legtöbb étteremben van magyar nyelvű étlap, így az ételek nevére bökve is lehet rendelni Van ahol beszámozták az ételeket, italokat, így csak a számot kell bemondani. Emellett beszélnek-értik a németet, angolt is.
Saját tapasztalatom, amit javaslok Neked is, hogy tanulj meg pár görög szót, mondatot, mert az csodákra képes. Sokkal szélesebb lesz a mosolyuk és sokkal barátságosabbak lesznek, még akkor is ha nem tökéletes a kiejtésed
Na olvastam, hogy volt olyan köztetek aki járt a nyaralás alatt orvosnál.
Szóval akkor inkább az utasbiztosítás az amit elfogadnak?
Tényleg igaz, hogy ott maszek orvos van? Akkor sem kell nekünk fizetni kp-ba?
Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját!
Szerintem a legjobb étterem az Athos és még soha nem ettem olyan jó pizzát mint a Vulcanoo-ban. Mind a kettőt érdemes kipróbálni! Az Athosban ettem életem legjobb, kis cserépedényes Muszakáját!