Amúgy azokkal a görög-imádókkal szúrtál ki a törléseiddel,akiknek már elege volt a hidegből és jól esett nekik-mint olvastam-,kicsit felmelegedni.
De itt ha valaki Sartira tart és már várja a nyarat,az meg se szólaljon.
Nálad minden mondat,amiben a Sarti szó nem szerepel,off.
Pedig hidd el,az odatartók is szeretnek felidézni görög-emlékeket.
De látom itt nem lehet.
Kis poénkodás Görögo.ról, egy-két feledhetetlen emlék vagy épp valakinél nem várt csalódás már veri a biztosítékodat.
de látom,a neved mellett mincsen úticél.
Lehet irígykedsz?
#1287452010-03-12 20:49:33 Válasz a #128709. hsz-ra
Én mint kezdő fórumos, már meg sem merek szólalni. Csak…..
Ígérjük nem fogunk többé rosszalkodni, nem idevaló témát taglalni, kedves emlékeket feleleveníteni és nem fogjuk szétverni ezt a fajjjjin topikot.
Hogy papamacit idézzem: Én is köszönöm, köszönöm szépen Uffff nagyfőnök. Látod Én figyelek! MI A F…..M EZ? SZABADNAPOS ÓVODA?
Na mind 1! Lehet volt 1-2 nem ide illő, de ez szerintem senkit nem zavart! Kivéve ………….
Lehet, sík hülye vagyok ehhez a moderátorosdihoz, de láttam pár topikot -más oldalakon- ahol anyáznak, hülyéznek stb. Mi meg csak nyaralni akarunk! Akit nem érdekel az a hozzászólás amikor épp keres valamit az továbblép.
Pl.: Nem tetszik a fülbevalós hozzászólás?.?.! = TOVÁBBLÉPEK! Én speciel így szoktam!
Lehet Én más vagyok!? Gondolom csak azért mert hátrányos helyzetű vagyok, mivel a kutyánk helyett engem vert az apám, anyám, húgom… Ennyi
Sarti a Chalkidiki-félsziget Sithónia lábának keleti oldalán található, Thesszalonikitől 138 km-re. Ideális nyaralóhely vad hegyekkel, csodálatos partszakaszokkal, gyönyörű öblökkel, kristálytiszta tengerrel.
Ezt írták az úti könyvek, de most már azt is írhatnák hogy a Hellesz.hu fórum lázadóinak kedvelt nyaraló helye.
#1287552010-03-12 21:28:05 Válasz a #128661. hsz-ra
Azért ,hogy arról beszéljünk amiről kell:-))Sassosnál tudsz Quad-ot érelni ha jól emlékszem tavaly olyan 30€ körül volt az ára egy napra.Bukósisak kell rá,és 2 fő mehet vele.Szóval nem olyan olcsó mikor egy 80cm3 motort 8-10€ bérelsz De biztosan nagy élmény
"Quad 250 éa 300 ccm 1 óra 20€ és 1 nap 65€ ez Sassosnál volt 2009ben..nem hiszem h nagyon sokat emeltek rajta..
nagy jogsi kell hozzá..B kategóriással nem adják oda.."
#1288422010-03-14 11:45:11 Válasz a #128830. hsz-ra
Hát ha ez tényleg ennyibe kerül,akkor ez brutál drága szerintem...
Béreljetek inkább motort,és gyerünk körbe a félszigeten:-)Vurvouru környékét pedig ki ne hagyjátok!
Én már teljesen összezavarodtam.
Most akkor mekkora robogókat lehet bérelni, milyenek vannak?
Lehet ott "B"-s jogsival 50ccm-nél nagyobbat bérelni?
Sarti-n, természetesen