Sziasztok! Kérdezném,hogy a szigeten melyik település a legmozgalmasabb? Számunkra Thassos még ismeretlen de olyan helyet választanánk ahol nyüzsi van tavernákkal,üzletekkel,koktélbárokkal stb.Az ingerszegény helyek sajna nem a mi világunk.Komp-árakat is tudnátok mondani? Köszi előre is !
#2128672014-01-31 18:42:21 Válasz a #212861. hsz-ra
mivel még az elején tartasz a szigettel való ismeretségnek én azt tanácsolom, h olvasd végig ezt a fórumot, olvasgass beszámolókat (a vonal alatti blogban is találsz egyet de balázsbeának is van egy jó részletes, stb., stb.) és meg fogod látni, h a kérdésedre nem csak, h választ kapsz, de az nem mások szubjektív véleménye lesz hanem kvázi saját magadra lesz szabva! bónuszként pedig sok-sok egyéb infóval is gazdagodni fogsz melyek mind-mind segíteni fognak a minél tökéletesebb nyaralás megszervezésében.
Kompár: 3 eur per fő per út, kiskocsi 4.25 hosszig 16, afelett 20 eur per út.
#2128692014-01-31 19:04:01 Válasz a #212861. hsz-ra
Limenas, Skala Potamia, Limenaria - ezeken a helyeken van nyüzsi. Talán a fővárosban a legjobban.
De a szigeten hidd el, hogy nem ez lesz a fő szempont, ha mentek majd meglátjátok!
a tavaly júniusi utunkról készült beszámolót kicsit felturbóztam, a szöveg is bővült meg sokkal több kép került bele a posztba. akit érdekel itt találja.
Üdv mindenkinek!
A szigeten lévő kempingekről van-e valakinek tapasztalata? Ugyanis, mi immáron 4-dik éve sátorral hódítjuk Hellast. Különböző internetes oldalakon már találtam kempingeket, de az értékelésük (a tavalyi évben megtanultuk (Parga-Valtos)) eléggé csalóka is lehet. Előre is köszönet és hála!