Csutek!!! Nagyon jó nyaralást nektek az Eleannában!! Tavaly meseszép két hetet töltöttünk ott!!!! Valami isteni a tenger hangjára ébredni, elaludni és egyáltalán kilépve az apartmanból, azonnal csobbanni a kristálytiszta vízben! Mi a 4-es apartmanban voltunk, a sógoromék az egyesben, amiben Ti...
#1339592010-05-11 15:21:28 Válasz a #133955. hsz-ra
Köszönöm, a többiek nevében is!
(Még nem tudom a pontos számot, de egy hétig tizen valahányan leszünk a házban. Nem irígylem a többi vendéget. )
Mi is a tenger közelsége miatt választottuk az Eleanat.
#1339622010-05-11 15:28:47 Válasz a #133961. hsz-ra
Aranyos vagy. Biztos vagyok benne, hogy Toló nagyon szép. Valamikor már írtam, hogy eddig még nem voltunk olyan helyen Görögben, ahonnan haza akartunk volna jönni. Szerintem innen sem akarunk majd
Én még nem találkoztam olyan görög hellyel, ami nem lett volna csodálatos valami miatt, pedig sokfelé jártunk már. Nem lesz ez alól kivétel Toló sem
Üdv. Katonalány
#1339652010-05-11 15:33:37 Válasz a #133963. hsz-ra
Sarti 2x, Kos, Kréta, Lefkada, Stavros, Skiathos, Korfu
valamiért mind csodálatos, gyönyörű, magával ragadó. Vagy csak szerelmes és elfogult vagyok Görögországgal szemben
Makrigialos 2X, Nei Pori 4X, Neos Marmaras, Sarti, Neo Vrasna, Stavrosz, Thasszosz, Skiathos, Kréta 2X... - itt Toloban annyira tiszta a víz, hogy ritkán találsz ilyen a kontinensen. Lehet, hogy a szigeteken gyönyörű tiszta, de itt is... szerintem is egy kicsit szerelmesek vagyunk magába a hellasz vidékeibe... Az idén Korfu az úti cél (ha minden összejön), csak még nincs szállásunk...
Köszönöm, a többiek nevében is!
(Még nem tudom a pontos számot, de egy hétig tizen valahányan leszünk a házban. Nem irígylem a többi vendéget. )
Mi is a tenger közelsége miatt választottuk az Eleanat.
Pontosabban:
WhiteFrosték négyen. Reméljük Balázs keze meggyógyult!
WhiteFrosték kedvenc kolléganői ketten
Csutekék négyen
Timbáék ketten
Mi ketten. Ez annyi mint 14 fő a fórumról. A szomszéd házban fog nyaralni
egy barát-házaspár, akikkel tavaly Zakynthoson is nyaraltunk. Úgy, hogy mozgalmas nyaralás lesz annyi szent. Tolo már rajtunk is behozza a válság miatti veszteséget.Már ami az alkohol-fogyasztást illeti.
De hogy fognak aludni......?