#1850152012-05-21 22:11:32 Válasz a #185013. hsz-ra
nem, bár az valóban csodás és verhetetlen.
elvileg, a képek alapján a miénknek is lesz szép kilátása, ha nem is olyan. viszont, cserébe felébe kerül, és ez most szempont volt azért.
#1850192012-05-22 02:27:40 Válasz a #185010. hsz-ra
geod!
Ügyes vagy, majd írd meg a tapasztalataidat és a részleteket!
timcsosz!
Ha megerősítést vársz, tőlem megkaphatod Az biztos, hogy nem fogsz csalódni, max pár tapasztalattal gazdagodsz, és legközelebb korrigálsz
Mert az biztos, hogy ebből SZERELEM lesz!!!!!!!!!!
#1850472012-05-22 11:30:19 Válasz a #185010. hsz-ra
Szia timcsosz8
A 340 euro az fejenként van vagy a 2 főnek? Mert ha fejenként akkor szerintem nem annyira kedvező. Mert az ugye nagyjából 100.000huf fejenként, mi meg Nidriben 60.000huf-ért foglaltunk csak reggeli nélkül, de 11 éjszakára. Ha ezt beszorzod kettővel akkor 80.000huf a különbség amiből bőven kijön a robogó kölcsönzés a 10 napra, ebbe az üzemanyag és még a reggeli is.
A másik meg, hogy robogót/motort/autót akkor is "kell" bérelnetek ha nem Nidriben hanem Agios Nikitasba-ban lesz a szállásotok, ugyanis onnan mondjuk Proto Katsiki az kicsivel több mint 30km, de a többi híres strand (Egremni, Kavalikefta, Aigofili ) is olyan messze van ami gyalog azért nem vállalható. És azt írtad ,hogy főleg ezek miatt mennél. Onnan gyalog talán Kathisma Milos és Pefkoulia ami elérhető, de gondolom abban a tíz napban nem csak ezt a 3 helyet szeretnétek megnézni, tekintettel arra, hogy a többi felsorolt strand a kihagyhatatlan kategória. De a lényeg az, hogy valami közlekedési eszköz akkor is kell ha a nyugati oldalon vagytok.
Én is a nyugati parton szerettem volna megszállni, de mi is irodával megyünk, így lett Nidri, meg én imádok snorizni, de azt a nyugati parton meg nem lehet, másrészt meg Meganissi sziget is szerintem csodálatos a képek alapján.
A motorozásról (vagy robogózásról) még annyit, hogy én alapjában véve nem szeretek motorozni, de ott a hegyi szerpentineken, a kis falvakon át a part mentén, teljesen más értelmet nyer a motorozás, és ott imádok.
Timcsosz, teljességgel megértem, h a nyugati partok vonzanak benneteket is, én is így vagyok ezzel. Biztos megnézzük majd nidrit is, szeretnék meganisire is áthajózni, de megszállni, reggelente felébredni és este nyugovóra térni máshol akartam. És én azt mondom, ha az az a rész, ami elcsábított benneteket, akkor oda kell menni mindenféleképpen!
Viszont, én is csatlakozom maciG-hoz: a nyugati part bejárásához is kell közlekedési eszköz. (Előszezonban én most 160 euróért bérelek majd egy hétre autót, minden biztosítással). Erre mindenképpen érdemes félretenni, ennek a költségével kalkulálni.
És abban is csatlakozom maciG-hoz, hogy a szállás 340-ért/fő sok, /két fő nagyon kedvező. A tényleg fantasztikus Fantastico apartman kínál szállást júniusra 45 euró/éjért (két főre persze), de előszezonban ennél lényegesen olcsóbbat is lehet találni mostanság (ilyet foglaltam le én is-persze lehet, utólag azt mondom majd, már megértem, h miért volt az az ár. próbáltam leinformálni a helyet, kikérdezni, beszélni a tulajjal, meglátjuk, alapos munkát végeztem-e..)
Konyú: köszönöm, rendben, ha megjöttem, jelentkezem.
És lenne még két kérésem, kérdésem a topiclakókhoz.
Kérés 1: emlékszem, hogy valamikor Miti linkelte az idei hajómenetrendeket (tartalmazva a kefalóniára, meganisire járó hajókat is). Tudna valaki segíteni ebben, be tudná újra linkelni? Keresem égen-földön itt a topicban de nem lelem.
Kérés 2: szintén pár hónapja lehetett, valaki mesélt egy olyan egynapos hajótúráról, mely körbejárja Scorpiost és Meganisit, kikötve több helyen is mindkét szigeten. Ha emlékszik valaki erre, hogy mikor is volt, vagy mik is ennek a trip-nek a részletei, azt nagyon szépen megköszönöm.
#1850932012-05-22 16:12:58 Válasz a #184922. hsz-ra
Mi idén is perigaliba megyünk lefkadára Tavaly is ott voltunk és perigalin belül Agelikies apartmanjába nagyon turista szeretőkés családcentrikusak.Mi nagyon megszererttűk őket ezért idén megint utnak indulunk már csak a szeretetük miatt is.