Andi nagyon sajnálom, hogy nem jön össze a nyaralásotok.
Mi aug.10-én megyünk, reméltem találkozhatok valakivel a Hellaszról.
Fel a fejjel.
Az sose biztos, hogy találkoztatok volna!
Mi tavaly Pargan 2 különböző Hellaszos párral beszéltünk meg találkát, ahol mi ott is voltunk, de nem jöttek el!
Fel a fejjel.
Szia ettika !
Nem valószínű, hogy összefutottunk volna, mivel pont váltottuk volna egymást..... , de talán legközelebb...
Én is örültem volna neki,ha egy " Hellasz " rajongóval találkozok, de sajnos, ez van..
De biztos, hogy lesz legközelebb..... , csak győzzem kivárni.... .
És, még mindig áll az ajánlatom, ha valakit érdekel 2+1 főnek, vagy 2 főnek Augusztus 4-11-ig, a Dora apartmanban szállás, egyéni utazással 63.000 Ft-ért.
Ez az Andi, így kell hozzá állni...csak pozitívan Göröghon megvár, ha Te győződ kivárni
és ne felejtsd el nézni a last minute-kat, hátha lesz egy szuper ajánlat amit nem lehet kihagyni Ha főszezoban nem is, utószezonban biztos
Fel a fejjel.
Az sose biztos, hogy találkoztatok volna!
Mi tavaly Pargan 2 különböző Hellaszos párral beszéltünk meg találkát, ahol mi ott is voltunk, de nem jöttek el!
Ez az Andi, így kell hozzá állni...csak pozitívan Göröghon megvár, ha Te győződ kivárni
és ne felejtsd el nézni a last minute-kat, hátha lesz egy szuper ajánlat amit nem lehet kihagyni Ha főszezoban nem is, utószezonban biztos
Köszi a bíztatást!!!
Fő az optimizmus ....és én abban nem szenvedek hiányt!!!
Aztán az is lehet, hogy elviszem az " ötöst ", és az összes " Hellasz " rajongó vendégem lesz, egy felejthetettlen két hetes nyaralásra, ott ahol szeretné!!!! / persze, csak és kizárólag Görögországban... /
és az összes " Hellasz " rajongó vendégem lesz, egy felejthetettlen két hetes nyaralásra, ott ahol szeretné!!!! / persze, csak és kizárólag Görögországban... /
Szia Andi!!!!
Nézted hányan vagyunk!!!!!?????
Akkor nagyon sokat kéne nyerned
és az összes " Hellasz " rajongó vendégem lesz, egy felejthetettlen két hetes nyaralásra, ott ahol szeretné!!!! / persze, csak és kizárólag Görögországban... /
Szia Andi!!!!
Nézted hányan vagyunk!!!!!?????
Akkor nagyon sokat kéne nyerned
Üdv:Robi
Azt hiszem, mire én megnyerem, addigra bőven 1,5 milliárd fölött lesz és úgy oldom meg, hogy mindenkinek jusson hely....
Legfeljebb utó szezonba megyünk és kibérelem a legnagyobb apartmant, vagy szállodát, ami csak létezik!!!
Persze, ha mindenkinek megfelel...
Egy hónap múlva utazom Nei Poriba és a Kalliope apartmanban kértem szállást.Eddig-sajnos-egyetlen fotót találtam róla,azt is a prospektusban.Küldene nekem valaki aki már volt ott?
Előre is köszi:Babus
Egy hónap múlva utazom Nei Poriba és a Kalliope apartmanban kértem szállást.Eddig-sajnos-egyetlen fotót találtam róla,azt is a prospektusban.Küldene nekem valaki aki már volt ott?
Előre is köszi:Babus
Nézd meg a fotóalbumomban itt a hellaszon. Nei Pori 2006. Sok képet raktam fel erről az apartmanról.