Christee!!! megvagyok csak kicsit elfoglaltan.. szóval az a kis pihenés természetesen Paralián lenne!!! végre látom a fényt az alagút végén!!!! (csak vicceltem)
Egy érdekes kérdésem lenne. Parálián járt már valaki orvosnál. Elõzmény: egyik esti sétálgatás alkalmával egy magyarul beszélõ csaj egy névjegykártyát adott nekünk és azt mondta: ehhez a dokihoz mehettek akármikor, ingyenes ellátás van, egy sima " túlnapozásos leégéssel " is mehettek. Majdhogynem tukmálta ránk azt hogy menjünk be ! Azt mondta hogy akinek biztosítása van az ingyenesen kezelik. Nem szívesen mennék orvoshoz, mert az már nem jó... De ha menni kell akkor menni kell. Csak érdekelne hogy tényleg van ilyen ?
A doki azt hiszem a Templommal majdnem szemben praktizált. Egy gyros bár mellett.
Ez a lányzó a görkoris? Akkor a Fruzsi az. Nyugodtan mehettek oda, tényleg ingyenes, Fruzs tolmácsol. A rendelõ a templomtóla kikötõ felé azt hiszem a második utca jobbra. A leégés meg elég kellemetlen tud kint lenni, bármi panasz van lehet nyugodtan menni hozzájuk. Idén is eza lányzó lesz lent.
És valóban tök ingyenes ? Nem akarom elhinni.
Tavaly az egyik társunkcsaj olyan fehér volt, hogy a napteje 1000+ faktoros volt. Õ egyszer lepirult. Szegényke nagyon szenvedett de nem mert ide elmenni mert azt olvasta valahol hogy egy vizsgálat 50 euro.
Valóban ingyenes, õk intéznek el mindent, egy filllért nem kell fizetni, akarom mondani centwet. Rögtön ott adják a gyógyszereket is, csaka biztosítás számát kell leadni meg az adataidat, és õk intéznek minden papírmunkát. Az a baj, hogy kevesen hisznek nekik, pedig tényleg mûködik. Két fiatal dokinõ dolgozik még ott, õk is nagyon aranyosak.
De ha szerencséd van, akkor lehet megcsíp egy medúza, vagy egy sárkányhal, és akkor minden rendben. De találkoztak sztem már ott kiadós másnapossággal is
Hát inkább a meduza, vagy a sárkány házsárt nélkül, mint egy kardhal! Jó ezt is tudni, minden ilyen infót másolok ki, aztán a böröndben egy kötetnyi papír kiszorítja a bikinit! Köszi Pöpi! bryam
Az olyan, hogyha rálépsz, akkor (nem tudom mely részén, vagy milyen módszerrel) "mérget" juttat a szervezetedbe. Semmi komoly, a doki is csak fájdalomcsillapítót ad rá, magától elmúlik, csak piszkosul fáj, és bedagad.
Bár láttam én már 8 éves kislányt, aki közölte, hogy mit neki fájdalom, õ megy vissza úszni; és felnõtt 120 kg-os pasit, aki totál berezelt miatta és jajgatott...Embere válogatja, ne tessék félni, én minden nap úsztam és fürödtem 3 éven át, de egyszer sem csípett meg se medúza, se ez a hal..
Tényleg ne féljetek ettõl, hülye voltam, hogy beírtam ide. De ha valaki nagyon félõs, húzzon szandit és úgy menjen a vízba, akkor csak nem lesz baj. Ez a hal ugyanis beássa magát a homokba és ha rálép valaki, akkor (biztos mert megijed ) "támadásba lendül".