#1852232012-05-23 18:56:18 Válasz a #185203. hsz-ra
háát, ami a jövő hetet illeti, remélem a hétfő-csütörtök közötti előrejelzésük bejön. de az azt követő napokban remélem sokkal jobb lesz...semmi mást nem mutat akkorra ugyanis, csak rain-rain-rain...
#1852992012-05-24 12:56:38 Válasz a #185295. hsz-ra
A 28 fokot mutató oldal sajnos nem naponta frissül (ez esetben 20-i állapotot mutat), ezt azért linkeltem, mert itt a viz hőfoka is fel van tüntetve. Azért némi támpontot ad.
Helyzetjelentés: ma sütött a nap egész nap mi is remekül szórakozunk az időjárás jelentéseken. Bár az kétségtelen, hogy szokatlanul változékony az idő.
Bevallom, a kék vízből én nem tudom megmondani, hogy melyik strand
Valószínű, hogy keleti part...azt kéne kérdezni, aki fotózta.
Egy olyan látnivalót szeretnék ajánlani nektek, amiről talán még nem esett szó: ez a Melissa szurdok. Lefkada várostól 5km-re található, kiépített ösvényen bejárható, nagyon látványos, 1 órás séta, virágos mezőkkel, madárdallal, patakkal, régi vízimalmok romjaival...igazán mesebeli
#1853842012-05-25 15:05:54 Válasz a #185382. hsz-ra
Szia!
Idei robogó bérlés árairól tudsz mondani valamit? Ha 3 robogót bérlünk egy hétre nem tudod milyen árral/kedvezménnyel számolhatunk?
Autóval megyünk, de már csak az élmény kedvéért is erősen gondolkodunk a robogóbérlésen, meg jól sejtem, hogy az eldugottabb partokat robogóval könnyebb felkeresni? Mondjuk, ahogy olvasgattam, a szigeten megtett km-ek sokszor az 500km-t is meghaladják akár mociról, akár autóról beszélünk.
Illetve tudja valaki, hogy a magyar határtól milyen autópályadíjjal kell számolni személyautó esetén?
#1853852012-05-25 15:10:40 Válasz a #185383. hsz-ra
Én csinálom a blogot, úgyhogy igen:-) Akinek jut rá ideje, szerintem mindenképp megéri elmenni. Jó példája annak, hogy Lefkadán bár elképesztően gyönyörű strandok vannak, de más jellegű szépségeket is találni itt, amikről ritkán esik szó.
Egy olyan látnivalót szeretnék ajánlani nektek, amiről talán még nem esett szó: ez a Melissa szurdok. Lefkada várostól 5km-re található, kiépített ösvényen bejárható, nagyon látványos, 1 órás séta, virágos mezőkkel, madárdallal, patakkal, régi vízimalmok romjaival...igazán mesebeli
Ugyan nem itt kérdeztem azt, hogy hol van ez a csodás sétaút, hanem a FB-on. de közben már megérkezett a válaszod! Köszi! Ezt mindneképpen látni kell!!!