#2134362014-02-17 19:37:09 Válasz a #213433. hsz-ra
Kónyu, én tudtam,hogy nem elriasztásképpen tetted be a képeket!
Es bizony ha egy ilyen nyeremény lehetősége az ölembe hullana,azonnal kapnék rajta,s bár én imádok fürdeni a tengerben,egy percig nem filoznék az időjàráson.
#2134422014-02-18 10:10:08 Válasz a #213440. hsz-ra
Én azt hiszem, már most kezdenék is pakolni... (kicsit off: mi egyszer megnyertük egy nyaralás utazás részét busszal, de mivel mi nem járunk busszal próbáltuk elcserélni, meg valami kompromisszumra jutni az irodával, de nem engedtek...úgyhogy elúszott:)
Wucy irigylünk ám nagyon!
Majd azért ha erre jársz, kiváncsiak vagyunk, mi lett a döntésetek!
Nagyon halas vagyok hogy tanacsot adtatok koszonom mindenkinek.
Szerbiai irodanal van a nyeremenyjatek. 20 nyaralast sorsolnak ki. Kapcsolatba leptem az irodaval, megkerdeztem oket, hogy nem lehetne e a nyeremeny "erteket" levonni abbol az osszegbol, amit fizetnenk a kefaloniai nyaralasunkra. Azt a valaszt kaptam, hogy napokon belul jelentkeznek, meglatjak mit tehetnek. Ha elfogadjak az ajanlatomat, akkor Kefaloniara megyunk, ha nem akkor pedig Thassosra.
Ha iden kimaradna Thassos, akkor valamikor bepotoljuk biztosan.
Sokat gondolkodtam, hogy irjak e az irodanak ez ugyben. Utaztunk mar egyebkent veluk, es minden a legnagyobb rendben volt. szepen megfgalmaztam hat a kerelmemet, kulon kihangsulyoztam h NEM SZERETNEK HALATLANNAK KIESNI, es megvallom egy kicsit felve, de elkuldtem nekik az uzenetet. egyebkent en sem szamitottam ra, hogy fontolora veszik a dolgot..
#2134622014-02-18 23:43:24 Válasz a #213454. hsz-ra
Én eleve úgy hirdetném a nyereményt, hogy átváltható bármelyik más útra áregyeztetéssel. Az rendben van, hogy nem mondjuk 50 ezer Ft-os ajándékot hírdetnek, mert csábítóbb egy konkrét úticél, de nem sok értelmét nem látom annak, ha ragaszkodnak az eredeti helyhez.
egy thassosi előszezoni tipp, hátha jól jön valakinek.
pl. május 24-31 vagy jún. 31-jún.7 (de a jún.3-10 is csak két ezer forinttal drágább):
repülő thessalonikibe, wizz air, discount club-tagsággal 12 ezer forint per fő per retúr (de mobilapplikáción vásárolva a mai nap csak 10.500)
autóbérlés: poseidon rent a car 142.50 euró per hét, kiskocsi, mindenféle biztosítással, kompengedéllyel, abszolút önrészmenetesen.
komp: 44 euró per két fő, retúr, autódíjjal együtt.
szállás: pl. blue view studio, 18 eur per éj, tengerre néző erkéllyel, klasszik görög apartman kitchenette-tel, skala potamiában.
vagyis egy főre a díj: kb. 60.000 Ft, app-on keresztül véve 57 ezer; plusz a benzin amit elautózik az ember, a költőpénz és a repülőn a csomag díja ha nem elég az ingyenes méret. sztem ez versenyképes az irodák ajánlataival; aztán lehet, h nem, nem ellenőrizgettem le.
megjegyzés: ha nincs még dc-tagság, akkor a repülés díja úgy 6 ezer forinttal több két fő esetén.