várhatóan a 2012-es bejegyzés is Kefáról fog nagyrészt szólni, mert nyáron megosztva a két best of, azaz Kefalónia és Lefkada lesz az úticél, csipet Zantéval és Ithakával megszórva
soha nem mentem még kétszer ugyanoda nyaralni, de most lefkásszal és kefával duplázok - márpedig mivel duplázzon az ember, ha nem a mediterrán térség két legkomolyabb szigetével.
#1797792012-02-21 17:25:44 Válasz a #179749. hsz-ra
Szia Melinda!
Kíváncsi lennék kinek az id.veze mondta ezt a leminősítő véleményt Kefaloniáról Csak dzsippel vagy gyalogtúra keretében tudjátok azt a területet megközelíteni ahol a kefaloniai vadlovak szoktak nyargalászni ,legelészni ,a nyugalmuk érdekében majd személyesen mesélnék nektek róla
A teknőcök álltalában Skala tengerpartján, Mounda beachen,Potamakia és Kaminia beachon rakják le a tojásaikat és az állatvédők állandó felügyelete alatt figyelik és vigyázzák a fészkeket
üdv:Marcsi
#1797982012-02-21 19:42:57 Válasz a #179779. hsz-ra
Szia Marcsi!
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, és én is jobbnak látom, ezt személyesen megbeszélni
Meg a lovaglás részleteit, is Nagy élmény lenne a páromnak egy tengerparti lovaglás
A teknősöket, gondolom, hasonló módon vigyázzák, mint Zakynthoson, de azért őket is meglesném, megint
Az ominózus iroda A-val kezdődik, és érdekes módon, már vannak útjaik Kefalóniára
Igen a Kefalóniáról szóló útleírásod.. Minden benne van aminek benne kell lennie..
Hűha.. Látom nagy Kefa fan lettél.. Lefkada is csodás sziget..
Igen sokaktól hallok olyat ugyanoda nem megy egynél többször egy szigetre.. Ezek szerint ez a két sziget nagyon rabul ejtett..
Zante nekem nem tetszett.. Ithakára kiváncsi vagyok.. meg is nézzük majd Június végén...
Nah katt a tekis linkre..
Köszi, Melus! Beleolvastam, nost, Kefalóniáról is van infó bőven, de az utat is kedvemre való részletességgel írja le. Holnap elolvasom!
Ma Exact beszámolója volt soron, nos eddig ez a legkevésbé mesélős, de a legtöbb infó ebben van, ezzel kellett volna kezdenem és nem a topik több évvel ezelőtti bejegyzéseinek olvasásával.
Fotóalbumaim Kefallonia-2010 Kefallonia-2011 Lefkada-2007 Lefkada-2008
Az első linken szemezgethettek több albumomban, a második és harmadik linken a tavalyelőtti és a tavalyi kefalloniai képeim láthatók, a két alsó linken meg a pár évvel ezelőtti lefkadai nyaralások - azoknak, akik a 2 sziget közt vacillálnak, hátha ez segít a döntésben!
Ha valakit érdekel, csak az utóbbi négygben több mint 4200 fotó látható!
Ha valami érdemlegeset talál benne valaki, kérdezzen rá nyugodtan, hogy hol készült, talán még emlékszem rá
#1798712012-02-23 07:52:28 Válasz a #179868. hsz-ra
4000 kép?
Magasságos ég!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor több estényi nézegetnivalóm lesz
Köszi, Kónyu!
Amúgy mindenképpen sorrakerítettem volna a fotóalbumokat is, de így, hogy tálcán kínálod, kényelmesebb!