Egyszer már összefutottunk itthon, kint is egyszerre leszünk, csak nagyon messze, de lesz még találkozó. Biztos összefutunk, ha más nem akkor az éteren keresztül
Egyszer már összefutottunk itthon, kint is egyszerre leszünk, csak nagyon messze, de lesz még találkozó. Biztos összefutunk, ha más nem akkor az éteren keresztül
Nya és velem mi lesz ???
Gyere el a legközelebbi találkozóra
De már megint kezdünk Off-ok lenni és a végén kikapunk
Nya és velem mi lesz ???
Gyere el a legközelebbi találkozóra
De már megint kezdünk Off-ok lenni és a végén kikapunk
Két apartman érdekelne, mindkettő Anett tours ürügyén. Kék ház, illetve Katerina. Főleg előbbi. Van-e infotok róla? A Katerináról már olvastam sokat.
Anett-toursról sokan írtak itt. Jól láttam, hogy főleg pozitívan?
Két apartman érdekelne, mindkettő Anett tours ürügyén. Kék ház, illetve Katerina. Főleg előbbi. Van-e infotok róla? A Katerináról már olvastam sokat.
Anett-toursról sokan írtak itt. Jól láttam, hogy főleg pozitívan?
Szia,
Mit szeretnél tudni ?
Általános infó, hogy a Kék ház Nei Pori központjában található, közvetlenül a templommal szemben. Tehát, ha zavar, hogy este 7-kor harangoznak, vasárnap reggel 7-kor is, akkor nem biztos, hogy az a Nektek való
Az Anett Tours 5 db 2-3 fős súdió apartmant foglal. Az 1-es és 2-es szoba nézz frontálisan az utcára és ha minden igaz, akkor kissé babalra nézve a templom mellett látni a tengert. Egy szoba oldalra és kettő hátrafele néz.
Pontosabb infót majd a hazaérkezést követően tudok adni, mivel nekem is ott lesz a szállásom 14 nap múlva
a Katerina ház Nei Pori déli vége felé található, egy sarokra a tengerparti sétánytól. Az 2. emeleti részen az erkélyek nincsnek szétválasztva, így ott körbejárható. Egyik szobából sem látható a tenger.
Anették fakultatív kirándulásai Nei Poribol innen indulnak.
Mind két ház minimál felszereltségű, 1-2 alapedény, kis hűtő, villanyrezsó, annyi tányér, pohár, evőeszköz, amennyi fekvőhely. Ha valami hiányzik szólj egyből Anettéknek és pótolják. A sajtreszelő és a tésztaszűrő nem alapfelszereltség, de ha arra vágytok, azt is hozznak Nektek, csak kérni kell
Nem minden szobában van légkondi.
Szervusztok!
Úgy irigylek mindenkit, akinek eljött az ideje..... A lányomék ma mennek Nei Poriba, úgy készítem föl őket, hogy újra ott vagyok. "Bennfentesként" tudok egy csomó infót, mégis hiányosan, mert közben eltelt egy év. Ugyanakkor nagy boldogság, hogy sikerült annyi szépet elmondanom róla, hogy ők is idekívánkozzanak menni.
Aug. 08-tól 15-ig utazunk autóval Nei Pori, Filio apartmanba a Dias-szal. Van-e valakinek infója a szálással kapcsolatban? A Dias tájékoztatása szerint idén található meg először a kínálatukban, így bővebb információval nem tudtak szolgálni, csak ami a katalógusban látható.
Aug. 08-tól 15-ig utazunk autóval Nei Pori, Filio apartmanba a Dias-szal. Van-e valakinek infója a szálással kapcsolatban? A Dias tájékoztatása szerint idén található meg először a kínálatukban, így bővebb információval nem tudtak szolgálni, csak ami a katalógusban látható.
Szia,
Valóban nem szerepelt még a Dias kínálatában és sajnos nem emlékszem, hogy bárkinél is láttam volna
A fent lévő 1 kép alapján pedig még betájolni sem tudom, hogy merre eshet.
De augusztusig még az is megtörténhet, hogy tud valaki infót mondani Esetleg keress itt a fórum olyat, aki a Dias-sal Nei Poriba utazik, mert ha ő nem is, de az biztos, hogy akad utitársa, aki ott fog megszállni.
BRobert, nem ez a Filio volt régen a Vasilis, ami a játszótérrel szemben van??? Egyszer oda kaptunk volna szobát, de aztán kicserélték másikra, amelyik az Emanuel Iroda felett volt. Azért tűnik ismerősnek...