Spanyolország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 421
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170284 Üzenet linkje2011-07-19 15:48:25  Válasz a #170279. hsz-ra

Szia Dettix! Mindenképpen jelentkezni fogok a hazajövetelünk után, hiszen sajnos magyar nyelven nem sokat lehet olvasni Tossáról. Nekem Josza segített a sok-sok infoval, amiket itt megosztott, ezer köszönet neki! icon_smile.gif Látom, már nektek is csak 6 nap van. Tavaly Toloval is szemeztünk, de végül Parga lett a befutó -a távolság miatt is-, amit persze nem bántunk meg. Jó pihenést, nagyon kellemes napokat kívánok Neked és családodnak Toloban. Én is kíváncsi leszek az élményeitekre, kérlek, majd oszd meg a Tolo topicban! icon_smile.gif
Jó készülődést, üdv: Adri

# 422
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170320 Üzenet linkje2011-07-19 20:13:39 

Dettix! Amint mondtam, én is jelentkezek. icon_smile.gif
adrikanemeth: Micsoda véletlen, hogy mi pedig idén akartunk Parga-ba menni, de végül Spanyolország lett belőle, mert ha lefoglaltuk március 31.-ig, akkor volt rá 20% kedvezmény, meg ugye a program nagyon megtetszett nekünk. icon_biggrin.gif

# 423
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170329 Üzenet linkje2011-07-19 21:07:30 

Én épp most zsongtam be brutálisan a nyaralás miatt, és már megint azért félek, hogy mi lesz a fényképezővel, ha elvisszük a Port Aventuraba. icon_biggrin.gif jajjj...
adrikanemeth: Ti nem mentek el a Port Aventuraba? Milyen fakultatívokat terveztek? (1000 bocsi, ha már írtad, elég szétszórt vagyok icon_biggrin.gif)

# 424
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170351 Üzenet linkje2011-07-19 22:56:14 

Marija írta:
Szerintem mi viszünk laptopot is, mert van ingyen wifi a szállodánkban, és akkor majd ha lesz 1-2 szabad órám esténként, írok, hátha más valaki is olvassa ezt a fórumot hármunkon kívül.

Kedves Marija!
Egy biztos olvasód biztos lesz a személyemben. Nagyon fogok Neked és Adrikának is drukkolni, hogy minden jól sikerüljön és Nektek is olyan nagy élményeket adjon az a gyönyörű hely, mint nekünk. Ha valami problémád akadna nyugodtan írj, onnan, hátha tudok tanáccsal segíteni. Ha nagyobb problémád akadna, átugorhatsz Tossába is és megkeresheted a Grand Tours igegenvezetőjét a Sol-2 apartmanház 206 szobájában. Biztos vagyok benne, hogy örömmel segíteni fog, mert nagyszerű ember és már sok éve van kinn.
Még van néhány napod, ha kérdezel szívesen válaszolok.
Jó készülődést!
Üdv: Josza

# 425
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170352 Üzenet linkje2011-07-19 23:06:16  Re:

adrikanemeth írta:
Szia Marija! Mi nem viszünk laptopot, állítólag ott van egy számítógép, amit lehet használni.

Szia Adrika!
A házban van wifi és én a szobámból simán tudtam használni. Ha van laptop, vagy notebook akkor érdemes kivinni, mert a társalgóban ugyan van egy számítógép, de sorba kell érte állni (mindhárom ház lakói onnan tudnak netezni) és sokan nem kellő "szakértelemmel" kezelik a gépet ezért mindig van valami baja.
Jó készülődést!
Üdv: Josza

# 426
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170353 Üzenet linkje2011-07-19 23:20:07  Válasz a #170352. hsz-ra Előzmény #170352

Adrika! Írtam privit.
# 427
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170370 Üzenet linkje2011-07-20 09:29:55  Válasz a #170329. hsz-ra Előzmény #170329

Szia Marija! Nem csak Te vagy szétszórt! Én is az vagyok. icon_sad.gif De sebaj, a lényeg, hogy már csak 2 nap és irány Tossa! A Google Földet nézve úgy tűnik, hogy pár napig nagy frontok nem járnak a Costa Brava felett, persze ez nem 100%, de én hiszek benne, hogy jó időnk lesz.
Mi csak 1 fakultatívot tervezünk, Barcelonaba szeretnénk elmenni, illetve át Lloretbe, de az utóbbi az nem számít fakultatívnak. Josza nagyon kedven leírta a lehetőségeket, így vagy busszal, vagy hajóval átmegyünk Lloretbe. Barcelonaba nem merünk egyedül elmenni, túl nagyváros ahhoz, hogy minden olyan híres épületet gond nélkül megtaláljunk, amit látni szeretnénk. Így marad a fakultatív kirándulás, de nem bánjuk, hiszen annyi jót hallottunk az idegenvezetőről, hogy biztos felejthetetlen lesz az a nap abban a csodálatos városban. icon_smile.gif
Aztán, ha annyira megtetszik Spanyolország, mint ahogy gondoljuk, akkor úgyis visszatérünk. Szeretnénk majd elmenni Andorraba is, illetve Dalí szülővárosába is, de most sajnos nem fér bele. Mi nagyon szeretünk strandolni, szóval a fő célunk, hogy sokat tudjuk fürdeni. icon_smile.gif
Bennünket az olyan kalandpark, mint a Port Aventura nem vonz. De, aki szereti a kalandparkokat, annak biztos felejthetetlen kikapcsolódást fog nyújtani.
Jó nyaralást kívánok Nektek, üdv: Adri

# 428
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170371 Üzenet linkje2011-07-20 09:45:08  Válasz a #170352. hsz-ra Előzmény #170352

Szia Josza! A férjemmel úgy döntöttünk, hogy a laptop inkább itthon pihen 10 napig. icon_smile.gif Bár szerintem internet függő vagyok, de csak kibírom. Ha meg ott nem sikerül a gép elé ülni, majd itthonról fogok jelentkezni.
Köszönöm, hogy drukkolsz nekünk, igazán jól esik! icon_smile.gif
Szokás szerint eszméletlen sok csomagunk lesz. Elkezdtem összeszedni a holmikat, hát ne tudd meg...borzasztó vagyok..legszívesebben mindent vinnék, a "hátha kell" alapon.
A Grand Tours fórumán megtudtuk, hogy 54 személyes busszal fogunk menni. ( Szegény idegenvezetőt biztos kikészítettem a sok kérdéssel, kicsit restellem is magam, de szakmai ártalom. icon_smile.gif )Ennek azért örülök, mert abban fel lehet állni, ha már nagyon nem bírja a hátsónk a kiképzést. icon_smile.gif Szerencsére tavaly is megengedték a sofőrök, hogy ácsorogjunk, akik már szétülték a feneküket. Illetve a lábam oly mértékben bedagadt, hogy az már ijesztő volt. Szóval örülök a busznak. No meg annak is, hogy az előrejelzést nézve, nagy valószínűséggel jó időnek lesz.
Szóval 2 nap és irány Tossa!
Szép napot, üdv: Adri

ui: Mindjárt írok privit is!

# 429
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170383 Üzenet linkje2011-07-20 11:06:25 

Szia Adri!
Köszönöm a jókívánságokat, nektek is hasonlókat kívánok. Természetesen beszámolok majd Tolóról, ha hazaértünk.

# 430
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170396 Üzenet linkje2011-07-20 13:11:28 

Andorrába mi is szerettünk volna elmenni, de sajnos nekünk sem fér bele, mert azért fürdeni is szeretnénk. icon_smile.gif
Mi fakultatívnak Barcelonát, Port Aventurát, vitéz [vagy milyen] estet választottuk. + ezen kívül, saját szervezésben szeretnénk átnézni Tossába. icon_biggrin.gif [hajóval] Meg úgy vagyunk vele, hogy ha nem nyűgöz le minket a spanyol tengerpart, akkor esetleg benézünk a lloreti aquaparkba, bár ebből nem hiszem, hogy lesz valami.
Eddig mi sem vittünk laptopot a nyaralásra, de szerintem 1 euró 10 perc netezésért sok. Tavaly a görögöknél fél [vagy 1 ?!] órát bírtunk netezni ennyi pénzért. Ezért most valószínű [még nem biztos, majd ha készülődünk megbeszéljük a családdal], hogy visszük a laptopot, aztán majd késő este, mikor már nincs kedvünk a városban mászkálni, felmegyünk netre 1-2 órára, és beszélünk az itthoniakkal, meg persze én írok ide, esetleg ha szükségünk lesz ott kint valami infóra, akkor majd informálódunk onnan.
Ami meg a Port Aventurát illeti, rajtam kívül nem igazán kedveli senki itthon a kalandparkokat, úgyhogy oda nem is megy az egész családunk, csak ketten megyünk, de valószínű, hogy aki velem jön, az nem igazán ül majd fel semmire, esetleg a kevésbé "veszélyes" dolgokra. icon_smile.gif

# 431
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170446 Üzenet linkje2011-07-20 21:02:30 

szia marija!Mi tavaly voltunk a grand toursal Tossaba kár hogy elöbb nem találtam meg ezt a fórumot !Egy ötlet ha elfogadod,ha már átmentek loretbe onnan csak egy ugrás blanes csodálatos botanikus kertet találhattok ott ,és persze a tengerpart is csodálatos !Kellemes nyaralást kivánok!
# 432
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170515 Üzenet linkje2011-07-21 10:50:55 

nagyéva! Köszi az ötletet, de nem hiszem, hogy elmegyünk Blanesbe. Egyszer szeretnénk átmenni valahová hajóval, Blanes és Tossa de Mar között gondolkoztunk, de inkább Tossa mellett döntöttünk. icon_smile.gif
josza: Most azt hiszem mégis úgy állunk, hogy nem viszünk laptopot, dehát mire valók az okostelefonok? Majd szerintem telóról párszor felmegyek, bár nem igazán szeretek telefonon netezni...

# 433
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170579 Üzenet linkje2011-07-21 18:06:32  Válasz a #170371. hsz-ra Előzmény #170371

Kedves Adrika!
Biztos nagy készülődésben vagytok a holnapi indulás miatt, ezért nem tudom, hogy olvasol e még minket? Minden esetre kellemes utazást és napfényes, boldogságos nyaralást kívánok Nektek. icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif
Sziasztok!
Josza

# 434
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170618 Üzenet linkje2011-07-21 21:14:13  Válasz a #170579. hsz-ra Előzmény #170579

Kedves Josza!

Köszi szépen a jókívánságokat! Reméljük, minden szép lesz és jó! icon_smile.gif
A csomagok készen,már csak az utolsó simítások vannak hátra. Reggel még elkészítjük a szendvicseket, aztán indulásra készen is leszünk.
Aludni nem sokat fogunk, főleg nekem nem megy a nagy izgalom miatt, de annál jobb, mert így a fáradtságtól majd tudok aludni a buszon.
Ha hazaérünk jelentkezni fogok, addig is szép napokat neked, üdv: Adri

ui: Az üzenetedet nem felejtettem el!

# 435
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170664 Üzenet linkje2011-07-22 12:36:29 

Adrikanemeth, ha még nem indultatok el, akkor ismételten nagyon jó, kellemes nyaralást kívánok nektek, semmi gond nélkül! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 28 29 30 ... 43 44 45   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu