Ha veszel egy görög zászlót ábrázoló törcsit, akkor még a 20. mosás után is kék leszel törölközés után.
Ezen jót mosolyogtam. Még nincs tapasztalatom, de köszi a figyelmeztetést Csutek
Jó! Majd én beszámolok. Én most vettem egy ilyen zászlósat kinn, nyílván nem a minõsége miatt. Még nem próbáltam ki, de ezek után elõször itthon próbálkozom vele. Aztán majd mesélek milyen. Vagy ne is fogjam be csak nézegessem? Végül is egy ekkora zászló még drágább volt mint ez?
Épp a napokban szentségelt a párom, mert a kék szöszöktõl véresre vakarta magát. Eddig valahányszor befogtam a kintrõl hozott gyönyörûségeket, mindig tele voltam kék szöszökkel. Akkor fogtam az összes kintrõl hozottat és újra kimostam. Annyit értem el, hogy az én csodaszép delfinjeim kezdenek eltünni a törcsirõl.
Remélem mások több szerencsével jártak törcsi ügyben.
Próbáld meg a Decathlont! Nagyon jó dolgokat szoktam ott venni, de tény az igazán jó törölközõk ott sem olcsók.
Szia Rebeka!
Köszönöm a tippet, de a Decathlon-ban is voltunk már. Ott is voltak jó törölközõk, csak az volt a baj, hogy 160cm-esek voltak, ami azt jelenti, hogy vagy a fejünk, vagy a lábunk a forró homokba lógna... ezt pedig nem akarjuk Fõleg ennyi pénzért nem...
Néztem már az Arena-ban, a Hervis-ben is, de a Hervisben csak amolyan fürdõlepedõt találtam. Bánom nagyon, hogy akkor nem vettük meg a Metroban azokat a nagyon jókat.
Arra gondoltam, hogy még az Intersport-ban talán lehetne találni ilyesmit...
Ha ott sem találunk, akkor elvisszük az itthoni vékony fürdõlepedõket (ideiglenesen megteszik), és megpróbálunk odakint találni valami normális terméket...
Christine!
Hát én a homokba nem igazán ajánlanám a vastag frotírtörölközõt, fõleg, hogy Nei Poriban elég finom a homok. Pár nap alatt nagyon beleivódnak az apró szemcsék, a vastag törölközõt pedig nem egyszerû kézzel átmosni. Mi a partra gyékényt haszáltunk, arra terítettük rá a Tescos, nagyon olcsó törölközõket. Így a lábunk sem a homokban volt, gyorsan át is moshattam õket és nem is sajnáltam. De a lepedõ sem rossz dolog.
Egyébként meg mindenki maga választja a neki legmegfelelõbbet.
Oh, tényleg! A mosás. Ha belemegy a homok, akkor tényleg nehéz lesz kimosni! Jó, hogy említed! Akkor marad a gyékény!
Köszönöm, hogy emlékeztettél! Sosem tud elég reálisan átlátni mindent az, aki még nem tapasztalt ilyesmit
Szia Csutek!!
En is szeretnek kint vasarolni szep torolkozot de akkor inkabb ne vegyek??
M
Ha csak dísznek/emlékbe akarod vagy "nem kedvelem" ismerõsnek ajándékba, akkor nyugodtan vegyél. De ha van türelmed addig mosni, amíg szöszöl, akkor is vegyél. 2 már alig hagy rajtunk kék foltot.
Nagyon jó utat
Szia Csutek!!
En is szeretnek kint vasarolni szep torolkozot de akkor inkabb ne vegyek??
M
Csuteknek igaza van! Azok a törölközõk sok mindenre nem valók!
De én vettem 4-5 euróért igazi, hatalmas és vastag fürdõlepedõt, mégpedig piacon!!! Apámék tavaly olaszországból 10 euróért hoztak ugyanilyet! Ugyanis itthon megnéztem, ugyaz a cimke, az anyaga, stb.. igaz nem görög, hanem olasz gyártmány (ez is a cimkén van) csak Hellaszban fele áron is meg lehet venni
Tudom, nem mindehol van ilyenre mód, de ha nyitott szemmel jársz, észre veheted
De jól nézzzzzzzdddd mmeeeeegggg mielõtt pénzt adsz ki rá (rengeteg az ócsaka, kínai )!!!!
Petros, Csutek!!
Nagyon koszonom!!
En is ugy vagyok vele inkabb legyen kicsit dragabb de jo minosegu.
Megprobalom majd valamelyik piacot vagy Salonikiben megnezni.
M.