Szia! Júli 20-án indul a busz. A prospektus szerint Pestre megyünk fel, majd Szeged. Végül is teljesen mindegy, csak arra gondoltam, hátha utazott már valaki a környékrõl! Köszi: bryam
Sziasztok! Erre én is kíváncsi lennék, hogy hol kell átszálni a "gyûjtõ" járatról.Kaposvárról indulunk. Az Apollónnal megyünk. Esetleg valaki nem emlékszik, hogy hol "szedik fel" a gyûjtõjáratosokat? Ha nem akkor érdeklõdöm az utazási irodában. Már nagyon nagyon várom az indulást! Teljesen bevagyok sózva!!!! Köszike!
A Grand Tours-nál van átszállás Pesten is és Szegeden is. Általában vagy nem is kell átszállni, vagy csak egyszer( gondolom nincs benne semmi pláne hogy visszategyenek szegeden arra a buszra amirõl pesten leszállítottak )
Hát az állatokra visszatérve, nem zavar se a kutya,se a macska,de örülnék ha a szúnyogok nem szeretnének ennyire!
Tavaly is agyon csíptek !Pöpi,majd leírhatnád priviben ennek a kenõcsnek a pontos nevét,bár büdös sem szeretnék lenni !Érdekes,hogy mennyi különbség van azért két hely között.Amikor Sartin voltam,általában a narancs partra mentem,és ott egy medúzát sem láttam !Paralián láttam elõször életemben,és amikor sodródnak ki,olyan teljesen mintha élnének,de persze nem.
Szerintem embere válogatja kinek melyik krém válik be. Engem imádnak zabálnia szúnyogok, úgyhogy nekem alapfelszerelés az Autan márkájú stift,vagy spray. Ami bosszantó, hogy rajtam 3szorosára dagad minden csípés (Mo-on nem, csak kint...). Éjszaka pedig azt a zöld kis spirál alakú szunyiriasztót használjuk, a füstölõt. Ezt õk kígyónak ("fidi") nevezik. Nálam ezek beváltak. Igazából este szokott indulnia szúnyogtámadás, és simán megcsíp ruhán keresztül is.
A korábban említett dokiknál pedig cvan egy csodakrém (nem tudoma nevét), amitõl hamar leapad a dudor és nem viszket. Mindenkink szép napot!
A doglott szerintem nem... es az elo sem mindegyik csip, a szep szivarvanyos-barna szinuek nem csipnek, csak az atlatszoak (altalaban) , ha nincs rajuk allergiad akkor az sem veszes csak olyan mintha csalancsipes lenne, ha nem nyulsz hozza, hamar elmulik...