Whitefrost,
én is mennék bármikor! De azért az idei utak miatt sem sajnálom magunkat...
Jenike,
örülök, legalább idén is lesz krétai beszámolónk! Ugye?? És most nézem, hogy vannak képeid azokról a helyekről, ahová mi készülünk a Peloponnészoszon, úgyhogy mindjárt rá is vetem a magam fotóalbumodra! (Kár, hogy arról nincs beszámolód!)
Tényleg úgy tűnik,leült ez a topik
De talán később még felébred az odautazók által
Tavaly mi sok szép percet-órát töltöttünk itt,és rengeteg
jó infót kaptunk a nyaralásszervezéshez.
Kicsit rossz érzés erre az alvó topikra benézni
Látom a tavalyi "Krétások"idén is szebbnél-szebb helyeket
céloztak meg
Mindenkinek gyönyörű nyaralást kívánok a választott helyen
Haspók
Ezt a térképes dolgot mi is megcsináltuk Krétán.
Most jó nézegetni és felidézni,pontosan merre is jártunk és
mi mindent láttunk
A térkép nélkül bizony már összefolynának a napok és helyszínek,
bár mind felejthetetlen számunkra
Igen, láttam, hogy Ti is megtaláltátok már az idei célpontot! Nagyon kíváncsi vagyok majd, hogy milyen élményekkel értek haza!
Én most, ahogy a térképet rajzoltam, akkor vettem észre, hogy néhol már alig emlékszem arra, hogy merre is mentünk valójában... Lehet, hogy emiatt vannak is benne apróbb pontatlanságok. Úgyhogy legközelebb rögtön az utazás után fogom megrajzolni.
A beszámolót még mostanában is néha megnézegetem, olyan jó emlékezni, és amit leírtam, így nem merül feledésbe. Bizony a régebbi útjaimra visszagondolva nincsenek ilyen részletes emlékeim, amit most egy kicsit sajnálok is. De nem baj, mostantól majd mindig mindenről írok és akkor öregkoromban lesz mit olvasgatni.
Már én is nagyon kíváncsi vagyok,milyen élmények várnak
ránk alig bírunk már magunkkal
Kíváncsi leszek a Ti élményeitekre-nagyon vagányan tervezted
az utatokat
Én is gondolkodtam vmi hasonlóban,de még nem mertem belevágni
Krétai utunk majd' minden pillanata élénken él bennünk
Ebben persze segít,h.esténként berajzoltuk az utat a térképre,
rövid jegyzetekkel-ha mégoly fáradtak is voltunk.erre mindig
jutott energia
Látom,még soká indultok,de akkor majd nagyon jó utat Nektek
Sziasztok!
Örülök, hogy Rátok találtam, ill. erre a topikra, mivel Kérához nagyon sok emlék fűz és ezért is tervezem, hogy szeptemberben Fodelébe motorozom, mivel csak repcsivel voltam ott addig és prsze utazási iroda szervezésével, smmiféle tapasztalatom nincs az egyéni utazással kapcsolatbam.
Szivesen veszek bármely infót, útbaigazítást már csak azért is mivel a magyar nyelven (azt is néha elégtelenűl) kívül mást men értek.
Köszi.
Sziasztok!
Örülök, hogy Rátok találtam, ill. erre a topikra, mivel Krétához nagyon sok emlék fűz és ezért is tervezem, hogy szeptemberben Fodelébe motorozom, mivel csak repcsivel voltam ott addig és persze utazási iroda szervezésével, semiféle tapasztalatom nincs az egyéni utazással kapcsolatban.
Szívesen veszek bármely infót, útbaigazítást már csak azért is mivel a magyar nyelven (azt is néha elégtelenűl) kívül mást nem értek.
Köszi.
milyen infókra vagyok kíváncsi? Ha csak úgy "mindenre", akkor javaslom, hogy olvasgasd el a beszámolóinkat, itt a topikban sok mindenki megírta már a nyaralása történeteté, amikből sok infót lehet gyűjteni.
Szija! Szép kis terv... Nézz egy útvonalat, Athénba-Piraeusba, ami neked szimpatikus, onnan pedig átkompozhatsz a motorral együtt Heraklionba. Oda több társaság is visz, pl. Anek Lines, Hellenic Seaways... Menetrendet, díjszabást találsz a honlapjaikon. Ha jól tudom Heraklionhoz közelebb van Fodele. De ha igazán szépet akarsz látni, Chaniaba kompozol, és van egy egész napod elmotorozgatni az északi parton, Chania-n, Rethimno-n keresztül a célállomásig. Az utak elég jó minőségűek erre a célra.
Mióta rátaláltam erre a lapra, még a kedvenc csapatom meccsét is átolvastam, és nem csak az infógyüjtés végett, hanem rengeteg régi emlék mellett a fiatalabságon is felszínre került.
Nem tudom, hogy hol köt ki a komp, de nem is igazán van jelentősége, mert eléggé rugalamasan és mobilan kezelem ezt a pár nap szabit, de köszönöm az útvonaljavaslatot, felírtam.