Ebben reménykedem én is..
Óóó.. Tényleg? Hát még én, hogy várom, hogy utazzunk már..
Igen igen.. Gyorsabban eljön majd az ősz (szeptember) és mehetsz Te is..
Hehe.. Vagy nem mesélek..
Várom már azt is, hogy Marcsi kint legyen és sok sok infóval árasszon el minket..
Apropó.. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Kefalónia milyen hosszú és széles?
Köszönöm
#1808142012-03-12 11:42:46 Válasz a #180784. hsz-ra
Szia!
Magyar vendégeim fognak ott összeesküdni Van egy Magyar pap Kefalonián tavaly is volt két esküvőm...vendégeim természetesen nagyon szép volt ...vagy csak én vagyok romantikus? Mi kell ettől szebb egzotikus szigeten és országban saját anyanyelvünkön hallani az áldást!! Álltalában a párok barátokat hívnak meg és ezekből lesz a tanu is..de miért is ne lehetne esküvőt nászutat nyaralást a násznépnek egyszerre letudnia...szerintem nagyon jó dolog...ezt megint mindenki magában eldönti
Skala szélén van egy nagy hajó formájú étterem a tengerparton ,oda szerveztem meg a vacsorát...szépen földíszítették nekünk, jó kis görög zene mellett...remélem már csorog a nyálatok finom marcipános torát csináltattunk a helyi cukrászdában..virágokat is rendeltünk...ugye hogy csábitó a hangulat?..aki kedvet kapott nyugodtan szóljon szívesen segítek a boldog pároknak még boldogabb és emlékezetesebb esküvő lebonyolításában Kefalonián
Sziasztok!
Melus, tök jó ez az oldal, amit belinkeltél...el vagyok vele..))) még jó, hogy lenne százezer papírmunkám, és helyette ezzel szórakozok. )) Én is úgy vagyok vele, hogy augusztusra még tuti lesz hely, nem aggódom annyira, csak akkor fogok megnyugodni, ha kezemben a foglalás. )
Marcsi! Görög esküvő magyar pappal? Micsoda ötleteket adsz! Még mi is esküvő előtt állunk, bár az idénre már nem tervezzük, jövőre sose lehet tudni....egy kérdés: a kinti pap bármilyen vallású embereket összead - csak ha kint van, gondolom görög-keleti. Bocs, ha hülye a kérdés.
Megnézném élőben, hátha kedvet kapnék hozzá. )
Melus, a Kefalóniás honlapon csak Skalat tudom igy végigjárni? Mert csak ott jelenik meg a kis kék emberke, Myrtosra pl hiába megyek, ott csak a térkép van. Vagy én vagyok béna, és nem találom?
Ajánlom mindenkinek amit Melus belinkelt, szenzációs, körbe lehet járni vele Skala partját! ))
Sziasztok ! Ma szoltak az utazási irodábol , hogy nem pénteken , hanem hétfőn van indulás a szigetre. igy 2012.07.23.-án indulunk Lassiba lesz a szállásunk. Még mindig az után érdeklödnék, hogy valaki az adott időpontban jön e Lassira?? Nem akarom magunkat másokra ráeröltetni, csak amondo vagyok, hogy ha valaki autót bérel és a sziget felfedezésére indul, pl. Myrtos Beach és hasonló szép helyekre és ugy gondolja hogy beférne a hátsó ülésre 2 ember, akkor azt szivessen vennénk. Természetessen a költségeket megosztanánk, igy azért már jobban lehetne sporolni, és természetesen nekünk is jó lenne. üdv: Moncsi és Béla
Kedves Tapodyt!
Megnéztem a Kefalónia albumodat, nagyon szép képeid vannak! A 88.-89. kép ha jól látom Platia Ammos. Hogy jutok el oda a legegyszerűbben? Milyen falut keressek, hol forduljak le? Néztem Google Earth-ön, de nem egyértelmű.
És a 76., 78. hol készült? Nagyon szép.
Látom mindkét helyen voltál már, hol érezted jobban magad, Lefkadán vagy Kefalónián?
Melus, a Kefalóniás honlapon csak Skalat tudom igy végigjárni? Mert csak ott jelenik meg a kis kék emberke, Myrtosra pl hiába megyek, ott csak a térkép van.
Dehogy, van még néhány település, ahol barangolhatsz
Az oldal bal oldalán a STREET VIEW alatt van a lista.
Igaz, nem túl hosszú, Agia Efimia, Lourdas, Lassi, Poros,Katelios, Skala.
A többi helyen csak fotókat tudsz nézni, a Myrtosnál is.
Az új avatar miatt alig ismertelek fel
Rajta van a hajó is Skala végénél, ahol az eskövő lesz
Igen igen.. Gyorsabban eljön majd az ősz (szeptember) és mehetsz Te is..
Hehe.. Vagy nem mesélek..
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Kefalónia milyen hosszú és széles?
Köszönöm
Üdv: István
Milyen ősz? Kefalonián, nem szeptember 1.-én kezdődik az ősz
De ha nem mesélsz, akkor........
Úgy rémlik meglepinek szántad az utat. Megvolt már a meglepés?
A szomszéd topikból loptam, de nekünk is jól fog jönni!
Ez még csak a valószínű menetrend, nem a végleges.A terveimhez pont tökéletes lenne, ha így maradna
#1808562012-03-12 21:43:35 Válasz a #180837. hsz-ra
Koala
A Lixouri északi végén lévő úton mentem Dellaportata,Parisata felé,igaz itt a viszonylag nagy autóval átmenni ezen a falun nem kicsit izgalmas aki járt már ott tudja miről beszélek,de lehet hogy van egy a falut elkerülő út is. ???
Visszafelé Par.Kipouria ,Havdata,Lixouri (sokkal egyszerübben,gyorsabban járható) majd onnan mentünk le a Xi-re.