Előttem az időjárás jelentés Nei Poriban, azon időszakra, míg kint leszek: hőmérséklet nappal 30-34 C, este 16-19 C. A tenger hőmérséklete 21 C.
Kell ennél jobb júniusban ??
" cserrobi " !!
A jó Isten éltessen sokáig téged is !!!!!!!!!!!!
Üdv:Andi
Kedves Andi!
Nagyon szépen köszönöm a jókivánságodat:)
Üdv:Robi
Grg | #103597 | 2009-06-07 15:55:38 | NEI PORI vagy PARALIA
Sziasztok
Először írok ide, mostanában kezdtem olvasni a Fórumot. Nagy szerelmem Görögország és most megint ki tudok menni a családdal. Egyszer már voltam Paralián (sok éve) és most megint láblógatós nyaralást tervezünk, költséghatékonyan.
A kérdés az, hogy Paralia tetszett (a műfajon) belül viszont most látom, hogy Nei Pori is elég vonzó hely.
2 család menne 2 pici (1,5-3 éves) gyerekkel, melyik helyet javasoljátok?
Jó lenne ha szép tiszta lenne a part, csendes lenne a délután és az éjszaka (gyerekek nehezen alszanak el zajban), közel lenne a tengerpart és olyan hely, ahol lehet sétálni és enni.
A falun túl ha szállás tudtok javasolni az is érdekel! Mi az INO-t néztük az apollónál és a Jimakosnak is nagyon tetszik a kinálat (de nem sok info van róluk).
Köszönöm és bocs hogy hosszú voltam.
Gergő
Szia Grg!
Ha gyemekkel mentek nyaralni akkor én Nei Porit javasolnám neked.Nagyon széles csendes utcái vannak és nyugodt a környék és a strandja sem elhanyagolható.Széles és homokos!
A strandon nem kell bérelni külön nyapernyőt hanem ha fogyasztatok akkor használhatjátok a nyugágyat és a napernyőt.
Én javaslon a Nei Pori nyaralást.
Üdv:Robi
Üdv grg!
Ahogy az imént írták a céljaidnak Nei Pori már megfelelhet. Ha nézted a Jimakost és árban megfelel Nei Porinál ugyanolyan parti adottságok mellett ajánlja a még nyugisabb Mesangalát minjárt Pori mellett. Gyakorlatilag ugyanannak a partnak a folytatása. Homokos lassan mélyül. A település forgalma a Nei Porinak csak töredéke. A település mögött gyapot és Kiwi ültetvények vannak. A főútról Papapoulinál kell letérni. Nei Pori és Mesalonga között legrövidebben egy a főut közelében azzal párhuzamosan futó kiscs néhol földes mellékúton lehet közlekedni kocsival. Vagy egyszerűen gyalog sétálva a parton.
Sziasztok
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Szerintem Nei Porinál csöndesebb helyre nem megyünk, mert akkor már végkép olyan lehet mint egy lakatlan sziget, vagy rosszul látom? (tényleg nem tudom) De valami élet minden képpen kéne vacsihoz, hangulathoz, olyan jó kis nyűzsgös görögös (csak persze a szállás legyen csöndes, a vizpart tiszta, és főleg görögök legyenek ott).
Amúgy tud valaki szállást javasolni? Ami fontos, hogy legyen klima, csendes és tiszta legyen (legalább normális konyha/fürdőszoba) és esetleg medence(?), hogy amíg agyerek alszik mi pancsizzunk (bébiőrrel).
Ja persze megfizethető, közel a tengerhez és a sétálórészhez. Esetleg tengerre néző?
Utolsó kérdés (ez tulkép talán a legfontosabb) melyik szállás/utazási iroda kerülendő?
Köszönöm:
Gergő