Végignéztem a képeidet, nagyon jók. Épp most beszéltünk az aeoussal, és csak négy személyre szeretnék kiadni ezt a két általad is említett szobát. Hát nemtom. Mi csak hárman vagyunk, addig nem tudok prezentálni még egy gyereket, az tuti
Most kicsit agyalunk még. Már eljátszottuk tavaly is más irodával, ezt a három-négy főt, aztán a görögöket végül sose érdekelte, h hányan vagyunk.
Kösz az infókat!
F.
a görögöket végül sose érdekelte, h hányan vagyunk.
Persze hogy nem, ők ugyanazt a pénzt kapják érte, akár hárman, akár négyen vagytok. Az utazási iroda viszont négy fő esetén eggyel több részvételi díjat tud begyűjteni, viszont ha kiadja hármótoknak a négyfős apartmant, akkor elesik a negyedik részvételi díjtól.
Ja, tudom, h ez az ok, de ez olyan barátságtalan Csak a Theodorában tudtak volna adni ilyen két szobást egyébként, a másikban csak egylégterű van.
Xerocambost nálad láttam? Annyira belezúgtunk, csak a repjegy kétszer annyiba kerül majdnem, mint az egy hét szállás autóbérléssel együtt. Hát nem tudom még mi lesz
Szia Fabien
Nálam is láthattad.többször jártunk ott.
Nagyon a Sziget csücskén van,nehéz bármit is elérni onnan
Kocsival persze lehet,de sokat autózhattok azokon a bályos utakon
(l:fotóalb. ).És nemigen van a közelben városszerűség.
Ha vmi infó kell,nyugodtan kérdezz
ÜdvMacsosz
Oldalról tengerre néz a 3.sz. 3 ágyas szoba! Ebben 3 külön ágy van, de egy légterű az apartman. Az házról készült fotón láthatod az erkélyajtót és konyha ablakot. Ezek a ház oldalsó részén a saroktól a 3. és 4.-ek.
Nálam is láthattad Xerocambost, igen! Mi már tavaly úgy indultunk el itthonról, hogy oda mindenképp el kell mennünk!
Gondolom, az ilyesmi képek keltették fel az érdeklődésed...
Lehet, hogy megtaláltad már, de ha esetleg még nem, akkor nézd meg a www.balazsbea.hu oldalt (a görögországi nyaralásokra kell kattintani és utána kiválasztani a Kréta 2008-at). Beáék tavaly a kéthetes nyaralásból egy hetet Xerocambosban laktak (kicsit lejjebb kell görgetni az oldalon, bár Falassarna sem kutya. ). Nagyon jó képeik vannak, látszik, hogy milyen gyönyörű tiszta a víz ott.
Egyébként ha Makriban fogtok lakni, akkor gyakran eljárhattok Xerocambosba is strandolni, nincs az azért olyan messze:
Igaz, az út kanyarog egy kicsit, ahogy Macsosz is írta , viszont gyönyörű! A képeken nem látszik, hogy mennyire, élőben sokkal lenyűgözőbb lesz majd, meg fogod látni! Ahogy ereszkedtünk lefelé végig a szerpentinen, minden kiugrónál kocsik álltak, az emberek kiszálltak és fotóztak.
Igen, egyrészt a tiszta víz, a nulla tömeg, másrészt az, h a szállások, főleg amit Beánál láttam, full tengerre néznek, gyakorlatilag a parton vannak.
Kétszer voltunk Krétán, leginkább a régészeti helyeken szeretünk időt tölteni. Kato Zakros, mint negyedik palota még kimaradt Ezért mindenképpen délkelet a cél. Ha nem köveket nézünk, akkor meg szeretünk ülni a teraszon, Mythos ill. Baklava társaságában és bámulni a tengert. Jópárszor voltunk Görögországban, és pl. Santorinin a minősíthetetlen helyen lévő szállás totál elvette az életkedvünket, pedighát az aztán a ugye A Görög sziget, elvileg (egypár régészeti lelőhellyel spékelve). Nekünk nem jók az élményeink amiatt, hogy nem tudtunk az erkélyről nyugodtan bambulni, mert egy forgalmas utcára néztünk
Egész napos múzeum, meg kövek, vagy strandon döglés után, meg már öregek is vagyunk hehe, szóval minimálkövetelmény egy király szállás
Ja, és nem hotel, mert attól a hideg ráz. Legyen konyha, mert azt is nagyon szeretjük, amikor reggelire mindenféle Supermarketben összevásárolt görög kajákat tömünk magunkba
Xerocamposban én nem láttam boltot
4-5 apartman,ami kívülről szép,de bent persze nem voltunk.
Zakros viszont nincs túl messze.
Ha béreltek kocsit,minden elérhető,ha szerettek autózni.
Az utak tényleg lenyűgözőek
Zakros fölött kicsivel van Palekasztro-kisváros-élettel
Onnan még Vai és Itanos is közel van
Hát ha ennyire fontos a szállás, akkor én lehet, hogy megfontolnám azt a Xerocambost... bár nem tudom, hogy mennyi az árkülönbözet az iroda csomagja és az egyéni szervezés között... régebben néztem a wizz jegyeit, és tény, hogy hihetetlenül pofátlan árakon adják, de ha nem jön ki irdatlan nagy különbség, akkor talán érdemes lenne Xerocambost választani, főleg, ha a fő célpont Kato Zakros.
Makri és Xerocambos két külön világ, Xerocambosban talán csak egy bolt van összesen, és azonkívül semmi, csak az édes nyugalom, Makri meg egy nyüzsgő hely, ott azért lesz mászkálás az erkélyed alatt. (Nem tudom, mikor mentek, mi augusztusban voltunk, ugye ez is sok mindent befolyásol. Azért akkor volt ott ember rendesen, és az a kis homoksáv elég keskeny, szóval amolyan városi strand látszatát keltette inkább, mint nyugodt elvonulós helyét.)
(Idén Santorinin mi is az "utcán" fogunk lakni, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Alapból mi is jobban szeretjük az eldugott helyeket, de itt az ár és a kilátás viszonya volt a döntő szempont... )