Biztos egy helyről beszélunk
X.-ba mi két irányból is mentünk,de település nem volt
"Csak"apartmanok.Mi biztos nem szálltunk volna meg ott,
pedig szeretjük a nyugalmat,de ez már soknak tűnik
Az a bolt nem Kato Zakrosban van?
Ti voltatok Palekasztróban?Nagyon helyes kisváros
Egy alkalommal ettünk ott,bár az igazán felejthető volt!
Nem-nem, én hiszek Beáéknak, ha már azt írták az egyik képhez, hogy a bolt előtt fotóztak, akkor biztosan úgy is volt. Nem kell ahhoz település, hogy bolt legyen, az elszórt apartmanházakban lévő vendégek simán eltartanak egy kisboltot a semmi közepén is.
Nekem eszményi helynek tűnik Xerocambos, ha pihenős, nyugodt nyaralást szeretnék, akkor biztosan azt választanám. Egyébként szerintem előbb-utóbb be fogják építeni azt a helyet is, biztos vagyok benne... Minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy eszményi üdülőhely legyen belőle... sajnos... eddig megvédte a viszonylagos eldugottsága, de ahogy az utak javulnak, egyre többen fognak oda is menni, egyre több szálloda épül majd... nem is folytatom. Aki még így akarja látni, menjen gyorsan és nézze meg!
Sajnálom én is,de tuti be fog épülni
Örülök,h.mi még így láthattuk
Egyébként minden alkalommal felhőszakadásban keltünk át
a hegyen Groumvousa felé félelmetes
Mi a nyugis helyet kedveljük,de csak éjszaka
Nappal nem győzzük hajszolni a látnivalókat,ahogy Ti is
A szállás maga lehet a forgalmas utcán, ha közben látom a tengert, a Theodora teljesen rendben lévőnek tűnik nekünk. Viszonyításképp: Tolo a kedvenc helyünk, végülis az is elég forgalmas, de a hegyes település miatt gyakorlatilag nagyon jó a kilátás a legtöbb általunk ismert szálláshelyről.
Dehát Xerocambosba most úgy tűnik belezúgtunk. Megint lecsekkoltam a wizzt, és végülis lehet, hogy az lesz a jó, nemtom ez minden évben olyan izgi A kollégáim meg nevetnek, hogy mi azon az izgi, hogy minden évben Görögországba megyünk
Fabien tudod miért nevetnek?
mert még nem voltak nekem is egyszer kellett eljutnom ezelőtt kilenc évvel mikor ujra megérkezik az ember, már tervezi ujra a következő évet
liftes Gabi
Március 12. óta új hajójárat van Piraeus és Heraklion között, a régiek mellett.
Ez az új járat a superfast ferries névre hallgat és minden nap közlekedik. Piraeusból 15.30-kor indul Heraklionba, illetve Heraklionból 23.45-kor indul Piraeusba.
Akit esetleg érdekel kukkantson be ide: https://www.ferries.gr/superfastferries/schedules-piraeus-heraklion.htm
Azt olvasom, h a Korali ap.háznál a 3-4 ágyas szobák külön épületben vannak. Na azokról tudtok valamit? Lehet ücsörögni az erkélyükön és bámulni remek kilátással a tengert?
Lehet, h leteszünk a két szobás dologról, mert ha egy szobába megyünk, akkor a gyermek ingyen jön. Az azért mégiscsak 100 rugó, és most már nem is olyan kicsi, hogy aludnia kelljen minden délután. Xerocambost még nem felejtettük el egészen, de mivel full egyéni szervezés lenne, nem tudok egészségpénztárból pénzt utaltatni sajnos. Ahhoz csak utazási iroda számlája jó.
vanes73 képei a Panoramióról csenve, Falassarnáról:
(ilyen képeket látva mindig sajnálom kicsit, hogy mikor mi voltunk ott tavaly, akkor nem jutott eszembe nekem is fotózni, de el voltunk foglalva a fürdéssel... )