#1489062010-08-13 12:03:52 Válasz a #148903. hsz-ra
A Grand Tours sohasem adott last minut kedvezményt és erről az általam is megkaptt hírlevélről sem állítja, hogy last minut ajánlat lenne. Ad törzsutas kedvezményt tavasszal first minut kedvezményt, csoport kedvezmény és on line foglalási kedvezményt.
Mindössze ennyi az üzenet:
UTOLSÓ HELYEINK
KEFALLONIÁRA
holnaptól 2010.08.13-án péneteken!!!
busszal, Anna apartmanban
49 900Ft/4fős 67 900Ft/fő 2 fős apartmanban
FOGLALJA LE UTOLSÓ HELYEINKET MOST!!!!
További info:
52/ 4448-348; www.grandtours.hu
Az áraik viszont valóban korrektek.
#1489312010-08-13 16:39:30 Válasz a #148854. hsz-ra
Szia Josza!
Igazad van, és többé valószínűleg én sem fogok velük menni. Eddig mindig saját szervezésű útjaim voltak ahol apartmanban laktunk. Most gondoltam menjünk hotelba, dehát ez a színvonal egy rosszabb apartmannal sem ért fel. Még az a szerencse, hogy mi relatíve előszezonban voltunk, így nem volt annyira drága.. Ha belegondolok, hogy valaki olyan szobát kap és mennyit fizet érte főszezonban...
A Grand Tours a legjobb, alaprajzzal, szobaszámmal! Tavaly nálunk voltunk, nem is csalódtunk
Bocsi, hogy last minute-nek tituláltam az árat. Fel sem merült bennem
hogy nem az, de tényleg nem annak írták. (Félrehittem, elnézést)
Akkor utolsó helyek lehetnek.
Nagyon jó úticéljaik vannak, januárban majdnem náluk foglaltam,
de még az Apollon nyaralóhelyeit fogyasztjuk. Mindig máshova megyünk.
Korfu-Kefalonia-Tolo 4-1-12 szabad apartman augusztus 20-ra a leges-legutolsók 47 900/4fős, 52 900/3fős, 63900/2fős ha esetleg valaki menni
szeretne....
#1496242010-08-19 16:46:35 Válasz a #148940. hsz-ra
Az Apollonnak tényleg jók a myaralóhelyei, csak az a baj, hogy kevés a buszos útjuk. Persze, érthető is. Nem biztos, hogy Zakhyntost be merném vállalni busszal. Aki volt mondjuk a Granddal, az viszont állítja, vállalható. Mondjuk, ha 2 hétre megyünk...na úgy már van idő kipihenni az utazás fáradalmait.
#1504522010-08-28 20:02:36 Válasz a #139297. hsz-ra
Mi is a Németh-Travelnál fizettük be a szállásunkat. Autóval megyünk.
Szerinted a szállás sem biztos ??? Ennyire nem jók ???
Beismerem mi is küldtünk email-ben kérdéseket nekik, amire egyáltalán nem reagáltak . 2 hét múlva indulunk, de ilyen rossz szájízzel ????
Nekünk a Németh travellel, csak az utazás szervezetlensége, fejetlensége volt a bajunk. Meg a tájékoztatás hiánya, mert ha útközben mondják hogy a görög határnál átszállás, plusz némi csatlakozási késedelem és fáradalom várható egy szót se szólok, de sajnos mindent az utolsó pillanatban tudtunk meg.
Az apartman kifogásolhatatlan volt, nagyon jó helyen, ráadásul esti bulik is voltak az egyik hotelben Paralián, amit eddig senkivel se tapasztaltunk.
Így, 5 év távlatából nem írnám már annyira le őket. Csak a kb. 25 órás odaút az sok volt.
#1504752010-08-28 22:37:55 Válasz a #150452. hsz-ra
Szia!Többször utaztam az említett irodával,Németh travel,eleinte jók voltak,most már nem tudok róluk jót írni,Bulgária felé mennek,és kb.10-órával érnek le később,mikor én voltam Sartin de.10.körül értünk le,ők du.4 óra felé.
Sokan panaszkodnak a Sipi toursra meg a Németh travelra. Ha az úticél pl. Paralia, miért nem a közismert irodáknál (Ibusz, Grandtours) foglaltok szállást? Miért esett nálatok, Kabuci a választás a Németh travelre? Sokkal olcsóbb? Netán 10 napos turnus?
Egyébként hiába tartja még magát a jó idő, a szezon lecsengőben van. Gyerekesek már alig vannak, érezhetően több a parkolóhely is. Mindenhol kint a tábla, hogy ROOMS FOR RENT, reggelivel 2 főre 35-40€. Egyénileg utazva talán a legjobb ilyenkor már a helyszínen szállást keresni.
#1508092010-08-31 14:34:08 Válasz a #150805. hsz-ra
Kedves Bitang!
Jó olvasni, hogy ott vagy a nagy víz partján. Remélem jól érzed Magad. A fennmaradó időre jó nyaralást (őszölést) kívánok. Szerintem ilyenkor a legszebbek a fények és nincs tumultus. Én is mindenkinek a Grand Tourst, Dias Zeus, Ibusz, Apollon stb. és a nagyobb, saját utat értékesítő irodákat ajánlom. A közvetítő irodák közt sok a lehúzós és megbízhatatlan.
...nem tudjuk mik az utas [/b]jogai ilyen esetben, vajon mit követelhetünk ott a helyszínen, illetőleg utólag mit lehet tenni ???? Ha bárki mindezt jobban tudja, mint mi, köszönettel fogadjuk a véleményeket !!!!! ....
Josza írta:
Idézet:
Szia Kabuci!
Igyekeztem összegyüjteni egy kis jogszabály gyüjteményt (nem csak Neked), de ezt átteszem az "Utazási Irodák" Topikba, hogy ne legyen "off". Tehát a választ ott találod. Üdv: Josza
https://utazasiirodak.com/hasznos/jogszabalyok/
Én minden rendszeresen utazónak azt ajánlom, hogy ezeket a jogszabályokat tegye a "Kedvencek" közé, mert bármikor szükség lehet rájuk sajnos.
Inkább persze ne legyen!
Üdv mindenkinek: Josza
Mi vasárnap értünk haza Neoi Poroi-ból. Első de azt hiszem utolsó utunk volt a Dias Zeussal. Kifelé még csak-csak elvoltunk de haza felé!!!!!Kifele emeletes 72 szem. busszal mentünk,páran leszálltak Paralián.Hazafele kijött értünk 1 emelt szintű 49 férőhelyes,amire fel sem fértünk. Ezáltal maradnunk kellet +1 napot.Értünk a Tolo-s busz jött amire így sem fért fel 5 ember, azok maradhattak még 1 hetet. Azt a pár családot akik Paralián voltak egy másik busz hozta haza akik még elmentek 1 csoportért Korfura(szerintetek ők mikor találtak haza???)Eredetileg szombaton 9kor kellett volna elhagyni az apartmant. A kinti idegenvezető, aki egy tündér volt, szólt hogy csak este 9kor ér ide a busz Tolo-ból ezáltal maradhattunk az apartmanban és nem kellett kiköltöznünk. Aztán a 9 órából lett éjfél majd, az éjfélből lett másnap reggel 6 óra.(A késés a Tolo-s busz műszaki hibája miatt volt mert kifelé már Belgrádnál lerobbant.)Ebbe az egészbe az a szomorú, hogy akik Tolo-ból jöttek azoknak szombat reggel 9-kor el kellett hagyni a szállást és éjfélig az utcán voltak.Hazafele a meghibásodásnak még hallottuk nyomait, ugyanis a váltó folyamatosan csörgött, de ez a busz már hétfőn indult vissza valahová görögbe.(Mondanom se kell ugyanazzal a 2 fáradt sofőrrel akik péntek óta úton voltak.)Vasárnap reggel 6-kor indultunk és éjfélkor szálltunk le a Planetárium előtt.A +1 nap jól jött nekünk, akik maradhattak az apartmanba, de a buszos szervezetlenség miatt ment el a kedvünk ettől az irodától(ugyanis ez nem az első ilyen alkalom volt mesélték többen a buszon).