Köszi Bryam az érdeklõdést, egy vizsga van vissza, az pedig már az államvizsgám lesz. Nagyon-nagyon para. Tegnap megkaptam a konzulensi bírálatot, õ is 5-öst adott a szakdolimra. Na ja, de még meg kell védenem. Itt hevernek a tételek, még hozzá sem nyúltam, pedig már bõven kellene. Sajna állandóan dolgozok...
Ennyit a hisztibõl...Az igazság az, hogy azt hiszem Paralia még most is jobban érdekel, mint a vizsgák. Igazából semmi rossz nem történhet velem, mert ha megbukok utána akkor is Görögországban kötök ki.
Imi, ez még messze nem gumiszoba....de azért már alakul. Mindenki gyönyörû képeket tölt fel, már én is nagyon szeretnék... Idén a delfinekre fogok utazni, ha végre közelrõllencsevégre kapom õket, akkor jön a kép
A legnagyobb baj az, hogy nekem nincs idõm készülõdni a nyárra, mert vizsga utáni napon hajnalban indulok. Sztem én fürdõrucit is ott fogok venni, így az én programom 14. pontból áll az elsõ órában...
Igazából már májusvan, itt a nyár lassan, ezt az idõt már fél lábon is kibírjuk!
Üdv mindenkinek
Az biztos, hogy összefutunk kint
Akivel tudok, mindenképpen szeretnék találkozni, és beszélgetni egy kicsit. Jó lenne végre hús-vér emberekhez kötni a hozzászólásokat. Meg persze kíváncsi lennék a tapasztalataitokra is.
Valószínûleg mindenkivel találkozni fogok, mert már biztosan tudom hol fogok dolgozni helyileg, elég forgalmas. Maximum nem tudjuk majd, hogy a fórumon szoktunk beszélgetni
A delfinnek meg végre sikerülnie kellene, mert már néhány éve próbálkozom vele elég intenzíven. Most már megérdemlem.
Sziasztok:)
Elég inaktiv voltam mostanában..de olvasni mindig olvastam..elhatároztam h végre beváltom az igéretemet igy fél év után és megprobál feltenn a nyaralás képeit:)