#1964842012-11-25 21:14:50 Válasz a #196473. hsz-ra
Szia! A mi gyerkőcünk nem volt még 2 éves sem amikor először elvittük Asprovaltára busszal,és semmi gond nem volt vele!A Görög határnál tünt fel az utasoknak,hogy ilyen pici is utazik a buszon!Azóta már 12 éves
lett és majdnem minden évben utazunk vele és semmi gond,sőt nem is viseli meg az utazás!Szerintem te döntsd el ,mert az biztos hogy a felnőttek sokkal türelmetlenebbek sokszor.Az idei utunkon pont egy két éves kislány utazott előttem,és végig játszottam vele az utat,nagyon aranyos volt a mellettem lévő sorba levő nénike meg csak morgott amikor esetleg egy kicsit nyűgösebb volt!Az ilyen emberekre nem igazán szabad odafigyelni.Jó utazás tervezgetést kívánok nektek!Neipori egyébként nagyon szép!!! :)javascript:emoticon(':)') ÜDV:
szeritnetek egy 27hónapos gyerek hogy bírná a buszos utat Sartira? Első körbe arra gondoltunk, hogy nélküle menjünk, de nem tudom eldönteni mi legyen. Nem lenne sok 10napra egy ekkora gyereket a nagyival hagyni?
#1965122012-11-28 15:49:16 Válasz a #196508. hsz-ra
Szia!
Én vinném magammal.
Leírhatatlan az az élmény, ami a kisgyerekek arcáról leolvasható.
Azonban az is igaz, hogy ha Ti akartok egy kicsit kikapcsolódni a napi mókuskerék okozta hajtásból, akkor maradhatna itthon is.
De én azt mondom, nem fogjátok megbánni egyik döntéseteket sem
Sokat segítettem, igaz?
Én is biztosan vinném. Nekem nagyon nyaralós szép emlékeim vannak a gyerekekkel, már bánnám, ha itthon maradtak volna. Nálunk a nagy 4.5 éves, a kicsi 7 hónapos. Mindkét baba 4 hónapos korában volt velünk Görögben először, nem volt velük semmi baj. Az biztos, hogy pihenni már nem lehet úgy, mint azelőtt...
olyan jó lenne kettesben nyaralni a férjemmel, de tudom, hogy a kislányunk iszonyatosan hiányozna. Viszont busszal mennénk és nem tudom kibírne -e ilyen hosszú utat. Azt sem szeretném, hogy mind3-unknak szenvedés legyen az utazás. Azért egy felnőttnek is elég kényelmetlen az a hosszú út. Voltunk már idén együtt nyaralni és tényleg nagyon szép volt. meg élveztük is nagyon:)
Sziasztok.A mi kisfiúnk 4 lesz 2013.áprilisában.A gyermek születése előtt 4x voltunk Görögországban busszal, és már nagyon vágyom vissza...
Az Erste banknál csak azért lett wizz air-es hitelkártyánk hogy gyűjtsük a pontokat a rep.jegyre:)Persze most hogy már van rajta sok sok pont természetesen nem 9 hanem 27 eft egy jegy...hát ez a mi formánk.....
Egy biztos: mi ha megyünk végre jövő nyáron akkor tuti nem hagyom itthon a gyerkőcöt, de busszal gyerekkel én nem merek elindulni.Inkább autó vagy repcsi!
Én 4 gyermeket nevelek... először 5 éves volt a lány, amikor vittem...a másik lány 7,a nagy 9 ...velük mentem... a legkisebb nekem most 3 éves, és bizony nem viszem... fiú, vinnyog, rossz, nem ül meg... a lányokat simán vittem... és viszem is.
Én mint sokgyerekes szülő, nemmel szavazok.
Eljön az ideje, amikor erre az útra megérik, akkor kell vinni.
Neked sem pihenés, és azoknak is gáz, akik veled utaznak a buszon, és veled laknak 1 házban....
bocsánat, ha valakit ezzel bántottam...
Hozzáteszem, utaztam már úgy Nei Poriig, hogy előttem egy 4 gyermekes anyuka ült, a karján pár hónapossal, a másik három max 3.. óránként álltak meg, leszállás, átöltöztetés, hányás, engem is lehányt a kiskölyök, pelenka a buszon, zacskóba, kis kaki... aztán még több kaki... jaj álljunk meg, és ez 4x -en... szerintem ez tök fölösleges.. pedig magam is 4 et nevelek...
#1974012013-01-10 18:27:18 Válasz a #197383. hsz-ra
Szia Barátném)
Mint láthatod, és a gyermek is írta, Platamon:)) Amit láttam belőle, tetszett, csak keveset voltunk ott, alig fél órát. Na most 12/9 turnussal megyünk:)
Hát Ti????? Sokszor puszillak, és remélem idén is látlak!!!
Magyarország.hu kormányzati portálra menj rá és megtalálsz mindent. Szerintem lehet Szig.-et csináltatni és valószínű, hogy ingyenes is. Olvass utána !
#1989722013-02-13 07:44:51 Válasz a #198951. hsz-ra
szia wolfi
nekem 1 éves a gyermekem és van személyije, az okmányirodában csináltattam, eu tagállamba nyugodtan mehetsz személyivel ,nem kell útlevél, mi is ezzel utazunk zakira.
üdv
gémike
Miben különbözik egy 1 éves gyerek és egy 80 éves öreg? Semmiben. Ugyanolyan MAGYAR állampolgár mind a kettő, nincs korhoz kötve. Az okmányt nézik, nem azt hogy hány éves...
Mi egy 1,5 és egy 3 éves gyerekkel megyünk nyáron, természetesen személyivel mindenki.