Szia Miskolciutas.
Ha Sarti ,akkor már jó helyen vagytok.Nem ismerem az apartmant,de szerintem mindegyik nagyjából egyforma,ha a központban van akkor némi nyüzsivel kell számoljatok,ami azért egy nyaralás alkalmával nem is annyira zavaró mint a hétköznapokban.Sarti nagyon klassz hely,csodálatosan tiszta a tenger,és nincsenek tengeri szörnyecskék sem,mindenképpen ajánlom a Görög-estet de Neos Marmarason!!!
Vannak fakultatív kirándulásra lehetõségek is bõségesen.Biztos tudtok majd választani.Amit ajánlok az az Evros étterem,egy kissé eldugott helyen van Sarti-beachen de érdemes felkereseni õket ,mert szerintem ott a legjobb a Gyros,és a halféleségek.Árban is jók!!
Üdv
Katus
A mi leendõ apartmanunkról csak annyit tudok, hogy központi, de hogy az mit jelent, Sarti Village vagy Sarti Beach? A Kiriakisban leszünk majd.
Igazából én meg sem kérdeztem, hogy milyen kilátás nyílik onnan, de nagyon nem is zavartatom magam... elvégre nem az ap. erkélyén fogom tölteni a hetet:)
Most még kicsit korán van,de juni végén elkezdem irni,hogy milyen éttermeket ajánlottok,stb.Egyébként már voltunk Sartin,ez a legelsõ hely,ahova visszamegyünk nyaralni.Nem azért,mert nem tetszett volna,csak mindig ujat akartunk megismerni.Most az a terv,hogy csak pancsizunk,gyönyörködünk,esetleg hajókázunk,motorcsónakozunk...egyáltalán élvezzük az életet...SARTIN!Egyébként nagyon kiváncsi vagyok,mi változott,ahoz képest fõleg,amilyen kép él bennem...Mondom,még sosem voltunk kétszer ugyanazon a helyen,ez lesz az elsõ!De csalódni nem fogunk,abban biztos vagyok!Majd ilyen étteremajánlásokra vevõ vagyok,és nagyon tetszett a Neos Marmarasi szállodában történõ görög est le3hetõsége is!!!Szóval majd jelentkezem mindenkinél,aki volt olyan kedves priviben is segitett dönteni!
Csutek!Bocs,hogy kihagyjuk Fourkát,de lesz még nyár máskor is!!!
Semmi gond! Lesz nyár jövõre is.
Tavaly körülnéztünk Sartin, de nekem nagyon zyúfolt volt a hely. Tény, hogy jobbak az árak, mint a szívem csücskében, de nincs annyi "levegõ", ha érted mire gondolok.
Ja akkor elnéztem. De ha holnap felkelek akkor meg már csak 91 nap lesz, hurráááá...
Már csak a költõpénzt kell összegyûjteni...
Ismeri vmelyikõtök az ottani Mojito klubot?
SZiasztok Mindenki!
Elsõ hozzászólásom:életünkben elõször utazunk SARTI-RA!!!!!!!!!!!Miskolciutas!nagyon várjuk már!!!Siessetek majd utánunk!Ez is nagyon klassz lesz úgy érzem........annyira szépek a képek...Mindenkié! Mi július 20-án megyünk..olyan messze van még...
Szia Pestiutas!
Mi is most megyünk elõször Sartira/Görögbe is/,és július 20-án indulunk Mi is.Szállásunk az Iliasba lesz.Már nagyon várja az egész család az indulást.
Péter
Ezek szerint ti foglaltátok el a helyünket az Iliasban!Ugyanis az volt az egyik,ahová menni akartunk!Ha gondoljátok,összefuthatunk valamelyik étteremben,hogy néhány pfa Mythos sör mellett megvitassuk ezt a kérdést!Pestiutas,gondolom benne van!