Ha tud valaki olcsó szállást (gondolok itt apartmanra) Aghia Pelagián, kérem írjon. Nagyon köszi előre is!
Illetve ha van infó a Krétán közlekedő buszjáratokról, azokat is szívesen fogadom!
Szia Zsebkuty!
Köszi szépen, azokat az oldalakat már én is ismerem. Sajnos a szállásinfó nem valami kedvező, vagy ami olcsó lenne, arra nem tudok rákattintani. A busz menetrendet azt hiszem már csak élőben fogom látni a kiírásból mert apámék mikor tavaly 2 hetet nyaraltak Krétán, egyik busz sem abban az időpontban járt, amit találtak a neten. Hát kíváncsi leszek.
A Wizzair-rel kapcsolatban CSAK tájékoztatásul:
tesóm a reptéren dolgozik, és tőle tudom, mekkora késések vannak még a szezonban is! Mostanában is túl sok járatot vállalt be a cég, ahelyett, hogy töröltek volna egy-kettőt a többi járat javára! Nem megbízható, sőt, egyre rosszabb a helyzet. Utazási irodával biztonságosabb utazni.
Szia Katerina!
Kár,hogy nem találtál rajta neked valót,majdnem mindegyik apartman a főszezonban cirka 40Euro,ennél csak több,bár két személyre/nap.
A buszinfót kérted,ezt találtam,de mint mindenki tudja,nem mindig akkor indulnak a görög buszok,mikorra jelezve van,ez csak egy ,,támpont"...
Mondjuk pl.Sirena studio jún1-30-ig 30Euro/2fő/nap...
Főszezonban 40 euro????
Ez szinte ingyen van.
Sok helyen előszezonban ennyi, ja, és főszezonban sikerült 55 euro/2fő/napért egy másik szigeten foglalnom szállást, és hálát adtam az égnek, hogy kaptam ennyire olcsó szállást...
Én nem vacakolnék a 40 eurón főszezonban, viszont ha találsz olcsóbbat, kérjük szépena nevét és elérhetőségét
Szia Firkamanó!!!
Bizony-bizony,mondom,HA merészebb lennék,már le is foglaltam volna pl.az előbb emlitettet.Agia Pelagia nagyon szép kis hely,szerintem igazán nem sok az az Euro érte. /szerintem.../