Természetesen olvasok a szigetről...Azért vagyok ennyire felkészületlen a témában,mert nem erre a helyre készültem hanem Korfu,Zakynthos,Lefkada,Kefaloniát tervezgettem... viszont tegnap mikor bementem az ibuszba minden gondolkodás nélkül azt mondtam legyen Thassos!
#2165042014-05-21 08:38:25 Válasz a #216499. hsz-ra
Juhász09!
Nagyon jó döntést hoztál azt hiszem.A hirtelen gondolatok mindíg jól sülnek el.Olvasgasd a thasos.hu és minden kiderűl.De privátban is szivesen válaszolok.Biztosan nem gyorsan mert nem leszek gép közelben,de igyekezni fogok.
Köszönöm Hidalgo,Larik és Bocsika!!! Azt szeretném kérdezni,hogy van-e éjszakai élet? Sokan írták,hogy Skala Potamias elég nyugis hely például Paraliához és Sartihoz képest...Hova érdemes menni? Tudnátok pár tippet adni,ha egy kis kikapcsolódásra vágyik az ember...
#2165392014-05-21 18:28:25 Válasz a #216538. hsz-ra
Szia!
Mi még soha nem szálltunk meg az Achillionban, de én személy szerint nem ajánlanám az elhelyezkedése miatt. Messze van mindentől. Én biztos hogy nem választanám, de ez csak a személyes véleményem, senkit nem szeretnék bántani vele.
Hát ha nem is olyan nagy az éjszakai élet mint pl. Paralián, de azért itt is vannak kis hangulatos helyek, bárok ahol a fiatalok szórakozhatnak. Mi nem mentünk be ezekbe, mert gyerkőccel voltunk, de előtte sokat sétálgattunk, nagyon hangulatosak és jó zene szól
Remélem tudtam segíteni.
#2165402014-05-21 18:28:25 Válasz a #216538. hsz-ra
Szia!
Mi még soha nem szálltunk meg az Achillionban, de én személy szerint nem ajánlanám az elhelyezkedése miatt. Messze van mindentől. Én biztos hogy nem választanám, de ez csak a személyes véleményem, senkit nem szeretnék bántani vele.
Hát ha nem is olyan nagy az éjszakai élet mint pl. Paralián, de azért itt is vannak kis hangulatos helyek, bárok ahol a fiatalok szórakozhatnak. Mi nem mentünk be ezekbe, mert gyerkőccel voltunk, de előtte sokat sétálgattunk, nagyon hangulatosak és jó zene szól
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm szépen! Visszaolvastam és most látom feltettem már korábban a kérdést bocsi... Már lefoglaltam a szállást így már nincs visszaút..Remélem nem rontja el a nyaralást a távolság...
#2165612014-05-22 07:58:29 Válasz a #216518. hsz-ra
Mi két alkalommal szálltunk meg az Achillionba ,mivel a terv a sziget és őblei felfedezése volt nagyon jó volt hogy közel volt a főúthoz,kocsit béreltünk és azzal közel került minden, a szállás nagyon csöndes nyugott, a reggeli meg nagyon jól jött amikor reggel útnak indultunk , vacsorázni gyalog mentünk le a partra kb.tíz perc séta, jó is volt az a kicsi mozgás hazafelé, közel van egy nagy ÁBC, a part legnagyobb üzlete, minden kapható, még cserepes növény is.A Pontios sincs közelebb a tengerhez mert elég zegzugos módon jutsz le a vízhez és bent van a házak között közvetlenül az út mellett, mi egyszer közelébe szálltunk meg, de a motorok , quvadok hangja miatt nem tudtunk semmit pihenni.Legközelebb ha megyünk akkor is azt a szállást választanánk, nem véletlen hogy a soförök is ott pihennek hazafelé.
#2165672014-05-22 08:45:38 Válasz a #216538. hsz-ra
Szia Juhász09!
Csak pár kép, hogy milyen is Skala Potamia esti nyüzsgése.
Larik jól mondta, nem egy Paralia vagy Sarti, de így is szuper! Rengeteg a koktélbár, ahová be lehet ülni, nagyon hangulatosak, pont a parton, szóval unatkozni szerintem nem fogtok! A kedveltebb, népszerűbb éttermek pedig általában már este 9-kor dugig vannak.
Érdekes, most látom csak,hogy milyen kevés képet készítettem az esti nyüzsiről.
Mi két alkalommal szálltunk meg az Achillionba ,mivel a terv a sziget és őblei felfedezése volt nagyon jó volt hogy közel volt a főúthoz,kocsit béreltünk és azzal közel került minden, a szállás nagyon csöndes nyugott, a reggeli meg nagyon jól jött amikor reggel útnak indultunk , vacsorázni gyalog mentünk le a partra kb.tíz perc séta, jó is volt az a kicsi mozgás hazafelé, közel van egy nagy ÁBC, a part legnagyobb üzlete, minden kapható, még cserepes növény is.A Pontios sincs közelebb a tengerhez mert elég zegzugos módon jutsz le a vízhez és bent van a házak között közvetlenül az út mellett, mi egyszer közelébe szálltunk meg, de a motorok , quvadok hangja miatt nem tudtunk semmit pihenni.Legközelebb ha megyünk akkor is azt a szállást választanánk, nem véletlen hogy a soförök is ott pihennek hazafelé.
Kedves Zsuzsa!
Egy hét múlva indulunk busszal Thassosra és mi is az Achilliont választottuk.
Örülök a csendes környéknek, mert zajban nem tudok aludni.
Egy kérdésem lenne: tudnál segíteni abban, hogy merre van a buszmegálló az Achillion környékén? Úgy tudom, közel van hozzá.
Autót mi is szeretnénk majd bérelni. Ti hol és mennyiért béreltetek?
Köszi előre is!