Látom Ammoudarára mentek, mi 2007 szeptemberében voltunk az Emi apartmanban. A fotóalbumomban van egy pár kép róla. Valamint a blogomban elkezdtam írni a beszámolót róla de még nincs teljesen befejezve. Ha valami kérdésed lenne nagyon szívesen válaszolok.
Örülök,ha segíthettem ezért járunk ezekre az oldalakra
Ha bármi kérdésed lenne,csak nyugodtan.
Fotóalbumomban minden helyről van kép.Talán még feliratozva is.
Bizony...már tűkön ülök
Üdv,Macsosz
Ti mikoris... nincs beírva uticélod és indulási idő
Szia WhiteFrost!!!
Éppen most akartam ideírni, hogy senki sem jár erre?És akkor itt a válaszod!Nagyon megörrültemm neki..s rögtön megnézem a fotókat!Milyen hely Amourada?Nyüzsis?Hol érdemes kajáni??Milyen a part??
Már nagyon várom..már csak 33 nap és indulunk!!
Nekem nagyon tetszett a hely, a város közelsége miatt és az egész úgy ahogy van. Igaz mi utószezonban voltunk, de minden klappolt. Nagyon jó kiindulópont a kirándulásokhoz. Ha az albumot megnézted akkor láttad, hogy sok helyen voltunk. A partra sokan mondják, hogy koszos de nem volt az amikor mi voltunk ott szeptember végén.
Az éttermekről csak annyit tudok, hogy sok be volt már zárva akkor. Mi inkább ezért elsétáltunk a közeli Carrefourba és a Lidlbe.
Próbálom az élménybeszámolómat is befelyezni de időhiányában nem nagyon megy, még jó, hogy van jegyzetem.
Köszi szépen az infókat!!Remélem valaki más is rátalál a kérdéseimre.Néztem az albumodat..igen nagyon szép helyek, felvételek..Mi is szeretünk kirándulni és a lehető legtöbb helyet megismerni...én is jegyzeteltem mikor Zanten-jártunk, s így irtam meg aztán a beszámolómat.Nos mi sem vagyunk mindennapos vendégek a tavernákban, de azért szeretem megkóstolni a helyi ízeket is és azt jó lenne olyan helyen, amit már valaki megismert.
Mégegyszer köszi..
án?Senk sem jön Krétára junius 20-án??Esetleg valakinek infója a Gianna(Yianna) apartmanról Amoudarában??
Már kevesebb,mint egy hónap és indulunk..alig várom
Mi június 20-án indulunk a Wizzair-rel, szóval lehet, hogy útitársak leszünk, de nem megyünk Amoudarára. Azt tervezzünk, hogy az északi partot szinte teljes egészében kihagyjuk.
Amoudarán nem voltunk még, csak én voltam már egyszer Paralián, de nem vágyom oda vissza (apartmansorokkal díszített tengerpartok, fókafíling a tengerparton, húszezer főnyi turistával megtömött üdülőfalu... nem, soha többé.)
Én sem a fókafiling miatt megyek Amoudarára....viszont szerintem a legjobb bázis, kiindulópont a keleti part felfedéséhez, tehát nemm kell leszólni
Egyébként meg Paralián is aki veszia fáradságot és elsétál aa kiikötőn túlra..szép széles homokos "néptelen " partot talál, s nem kell a tömegben szorongania fókák között!
Jól látod nagyon jó hely Ammoudara arra, hogy csillagtúra szerűen kirándulgasson az ember. Nem kell például az egész szigetet átutazni, ha mind a két végét megnéznéd, mert le lehet osztani két napra a két különböző irányt.