Üdv Mindenkinek!
Tudom h az egész topic Tolo-ról szól, neki is álltam elolvasni az egészet...de nem találtam eddig egyértelmű összefoglalást: vki aki ismeri a környéket legyen szíves leírni mi az amit semmi esetre sem szabad kihagyni és nem annyira bonyolult a megközelítése, mivel nem szeretnék elveszni első önálló nyaralásom alkalmával ^^
Továbbá érdeklődnék h vannak e, akik az Apollonnal augusztus 30-án indulnak Toloba?
#1374982010-06-04 18:48:53 Válasz a #137496. hsz-ra
Ha végigolvasod, akkor a topicban kb. minden látnivaló benne van ám...
Plusz mellé egy térkép, egy netes képkereső, és máris testre szabhatod, téged mi érdekel, és abból mit tudsz elérni (időben, térben, anyagilag). Hajrá!
Igazából összegzést kértem, amivel nem találkoztam...arra lettem volna kíváncsi van e vmi plussz de akkor fakultatív progik+hydra
Arra gondoltam h elmennénk napközben Napflio-ba és onnan hajóval vissza Tolora este (mivel mindenki megjegyezte h mennyire gyönyörű) és ezért érdeklődnék h ezt egyénileg meg lehet e oldani? és ha igen akkor milyen időközönként indulnak a hajók?
Régebben volt olyan hogy Nafplio by Night hajóút ami még világosban indult Tolóból és este jött vissza.
Nem tudom idén van-e ilyen, de ha igen nagyon ajánlom Hydra-t kivéve egyik legjobb fakultatív program.
Sziasztok!
Jelen pillanatban is itt vagyunk Tolon, de őszinte leszek számunkra /8-an vagyunk/ hatalmas csalódás...Aki volt már itt az sejtheti, aki meg nem az meg szerintem ne jöjjön ide!Már többször voltam Görögországban, de valószínűleg ez az utolsó alkalom.Ha hazaérünk megosztjuk veletek miért!
És csak ezért regizni... vajon a Joszáék társaságából való vagy? Josza még nem írt, mióta kint van
Azt se lehet kihámozni, vajon csak Tolo vagy Görögország okozta ezt a ménkű nagy elkeseredést...
És csak ezért regizni... vajon a Joszáék társaságából való vagy? Josza még nem írt, mióta kint van
Azt se lehet kihámozni, vajon csak Tolo vagy Görögország okozta ezt a ménkű nagy elkeseredést...
Josza nem irt, ez igaz....viszont rajtam keresztul udvozolt mindenkit...es most mar uton is vannak hazafele...Timbaek viszont maradtak meg egy hetig, annyira jol erzik magukat, es most a kirandulasok utan johet az igazi pihenes
#1376422010-06-05 20:43:46 Válasz a #137637. hsz-ra
Szia. koszonom szepen. Ott voltam a kiallitason...csak vasarnap nem....lehet, hogy pont elkerultuk egymast... En is remelem, hogy talakozunk itt Toloban is.
Sziasztok!
Megérkeztünk Cillával éppségben, egy pazar nyaralás után.
Hatékony volt az előzetes jókívánság-dömping elmondhatatlanul jól éreztük mmagunkat. Timba és Jana még ottmaradt egy hétig, mivel a lányuk telefonált, hogy itthon a víz körülvette a házukat és bár magának a háznak nem lett baja, megközelíthetetlen. Így elintézték, hogy még egy hétig maradhassanak, míg levonul az áradat. Csak át kellett menniük a Stella apartmanházba. Egész lakosztályt kaptak. A különítmény fantasztikusan jól működött. Kíválóan tudtunk együttműködni. Kölcsönösen segítettük egymást mindenben és nagyon jó barátság alakult ki közöttünk. Fergeteges volt végig a hangulat, kár, hogy nekünk haza kellett jönnünk. Az első héten Timbáékkal bérautóval jártuk a Peloponesost. A második héten három autóval konvolyban folytattuk. Nagyon sok helyen jártunk. 7 nap alatt csaknem 2500 Km-t utazgattunk összesen. Részletes beszámoló készül, de most alszunk holnap reggelig, mert dög fáradtak vagyunk. Az ottmaradtak mindenkit üdvözölnek. Ők is fognak még onnan jelentkezni.
Mi is mindenkit üdvözlünk. Ha a kintiek olvassák: Mindenkit puszilunk. Napfényes, mosolygós, jókedvű, tartalmas továbbnyaralást kívánunk:
Josza és Cilla
#1377732010-06-06 18:40:51 Válasz a #137767. hsz-ra
Kedves Josza-Cilla!
Nagyon sokszor gondoltam rátok,ha off,ha nem off...
Aludjatok egy jót!Örülök,hogy minden rendben volt,s mivel ti mindig pozitivan álltok egy nyaralás elé,ezért nem csoda,hogy úgy is érzitek magatokat!
Minden hely más és más,utána kell olvasni,jól körbejárni és oda indulni,amelyik megtetszik!/Irom ezt Langhorn-nak.../